Jump to content

jmiliad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jmiliad

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jmiliad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. jmiliad

    Lenovo A850+

    wow... http://i1192.photobucket.com/albums/aa333/jmiliad/Screenshot_2015-02-14-03-15-56.jpeg
  2. jmiliad

    Lenovo A850+

    Γιατί δεν ξέρω τι λένε και σε τι διαφέρουν οι S124 και vanilla από την S118 που έχω. Δεν έχω ιδέα τι παίζει, τώρα ήρθα σε android. Ελπίζω να σε κάλυψα :)
  3. jmiliad

    Lenovo A850+

    Λάθος, τελικά S118 έχω... Οι άλλες 2 τι λένε; Να αλλάξω ή δεν αξίζει;
  4. jmiliad

    Lenovo A850+

    Ναι, S119 έχω, άρα μένω εδώ ε; Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση πολύ, να μην κρασάρει και καλή μπαταρία, αυτά. :) Κάτι ακόμα, έχετε βρει κόλπο να ανοίγει η οθόνη για να το ξεκλείδωμα χωρίς να χρειάζεται να πατάμε το κουμπάκι δεξιά; Αν γίνεται π.χ. να το ορίσεις να ανοίγει η οθόνη με double tap ή κάτι τέτοιο.
  5. jmiliad

    Lenovo A850+

    Καλησπέρα παιδιά το πήρα πριν λίγο το κινητό μετά από 22 μέρες ακριβώς, όλα καλά (τουλάχιστον όσα τέσταρα, υπάρχει κανένας οδηγός με το τι άλλο να τεστάρουμε;). Τούμπανο το κινητό. Μία ερώτηση, αν αλλάξω rom τα χάνω όλα από επαφές εφαρμογές μηνύματα; Αυτή τη στιγμή ποια rom μου συμβουλεύεται να βάλω; (δεν τα παρακολουθώ πολύ...)
  6. Παιδιά το πήρα πριν λίγο το κινητό, όλα καλά. Σημείωση: μόλις είδα στο site στα ΕΛΤΑ ότι έφτασε στον τόπο μου το μεσημέρι πήγα στο κατάστημα με το tracking number και το πήρα. Έτσι θα το πάρετε ουσιαστικά μία μέρα νωρίτερα αφού δεν θα χρειαστεί να περιμένετε το ειδοποιητήριο :happy::)
  7. Μόλις μίλησα μαζί τους, φεύγει σήμερα από Αθήνα για Κέρκυρα, αύριο είπε θα το 'χω, φαντάζομαι κι εσύ, άντε με το καλό! :)
  8. Έλα μαζί έρχονται, τώρα που το είδα έφυγε και από Αθήνα στις 17:29 (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ελπίζω αύριο να έχουμε το πολυπόθητο ειδοποιητήριο... :innocent:
  9. Ωπ να 'τος κι άλλος Κερκυραίος... Και σένα Αθήνα στις 7/2 έφτασε;
  10. Ευχαριστώ πολύ, ησύχασα :) Πότε πιστεύεις θα το έχω στην Κέρκυρα;
  11. Καλησπέρα παιδιά... Έχω tracking number RF313109509SG και από σήμερα το πρωί βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10-02-2015 - 07:58 - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ την οποία δεν βλέπω στον οδηγό που υπάρχει εδώ στο νήμα. Ξέρετε τι είναι και αν είναι όλα οκ; Σημείωση: εγώ το περιμένω Κέρκυρα
  12. Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα ένα κινητό με paypal φίλου από το to2c βάζοντας τα δικά μου στοιχεία. Δεν ξέρω πώς έγινε στο τέλος αυτό αλλά στα στοιχεία γράφει πάνω Όνομα και τηλέφωνο του φίλου μου και διεύθυνση δική μου :p Ξέρετε τι μπορεί να γίνει με την παραλαβή; Στην πολυκατοικία μου δεν έχει κουδούνια και ονόματα στα σπίτια οπότε ο ταχυδρόμος αφήνει τα ειδοποιητήρια πάντα στις σκάλες. Άρα, πάω με τον φίλο μου μόλις έρθει το ειδοποιητήριο και παίρνω το κινητό από το ταχυδρομίο με το ειδοποιητήριο κανονικά ή μπορώ να πάω να το παραλάβω και μόνος μου;
×
×
  • Create New...