Jump to content

tbak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tbak

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tbak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν χρησιμοποιώ bt αλλά το akg το μανισιο. Έχω bt συνδεση με το gear s3 συνέχεια. Αποτι καταλαβαίνω δεν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα όποτε μάλλον κάτι στο δικό μ ειναι. Μάλλον software.θα το ψάξω λίγο περισσότερο.
  2. Μετά την αναβάθμιση σε pie, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ήχο. Αν βάλω και βγάλω τα ακουστικά σταματάει να λειτουργεί το ακουστικό του τηλεφώνου μέχρι να κάνω επανεκκίνηση. Μετά δουλεύει κανονικά αλλά μόλις ξανά βάλω τα ακουστικά εχω το ιδιο πρόβλημα. Εχει το ιδιο προβλημα κάποιος άλλος? Εχω κάνει reset μετά την αναβάθμιση. Το κινητό ελληνικό από πλαίσιο.
  3. Ακριβώς όπως τα λές είναι. Μετά απο μια βδομάδα βλέπω το xperia mini της γυναίκας μου και μου φαίνεται χάλια.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το κράτησα το κινητό. Μου στείλαν το Arc S τελικά. Δοκίμασα για αρχή το Ultimate HD 2.03 με το mode 2.4 (δε θυμάμαι ακριβώς) και locked bootloader + Cybershot HDR. Το κινητό πάει μια χαρά με το link2sd σε ext3 partition έχω βάλει τις εφαρμογές που δουλεύω και έχει πολύ χώρο και ram ακόμα. Θα το κρατήσω έτσι για λίγο καιρό φαίνεται να με καλύπτει πλήρως. Θα δοκιμάσω και το Pureness. P.S Πανέμορφο κινητό. Πρίν είχα το ray και το Arc μου φαινόταν παντόφλα. Τώρα που συνήθισε το μάτι σε κάτι 4.6"-4.8" μου φαίνεται λεπτεπίλεπτο και μαζεμένο.
  5. Καλησπέρα, έπεσε στα χέρια μου ένα ολοκαίνουριο arc. Σκεφτόμουνα να το δώσω και να πάρω το T αλλα βλέποντας με τί ρυθμό πέφτουν οι τιμές λέω να περιμένω μέχρι να βγεί το Z. Φυσιολογικά όπως έγινε με το S όταν βγήκε το Τ μετά απο λίγο θα πέσει η τιμή στα 350 τουλάχιστον. Θα την παλέψω με τον arc μέχρι τότε (κανα 6μηνο υπολογίζω)? Σαν χρήση το θέλω σαν smartphone/business. Δεν παίζω games δεν κάνω πολύ browsing θέλω να μπορώ να έχω μαζί μου μια αξιοπρεπή κάμερα, να λαμβάνω τα email μου να μπορώ να διαβάσω doc/xls/pdf να τρέχει google drive, evernote. Εννοείτε πως rootaro, διώχνω bloatware και τρέχω link2sd σε class 10 sdcard. Τα 512 RΑΜ με ζορίζουν. ICS να βάλω? Δε θα ξηλώσω bootloader οπότε απο custom μπορώ να βάλω ότι παίζει με locked. Έχει κάποιος βάλει κάποια για everyday use που να ναι stable και σχετικά smooth? Πολλά έγραψα... :P Ευχαριστώ εκ των προταίρων Edit: Αν την δώσω πόσο να την δώσω? Η συσκευή είναι ολοκαίνουρια χωρίς συσκευσία μου την στέλνει η sony σαν αντκατάσταση άλλης συσκευή που χάλασε μες την εγγύσηση. Με ρωτάνε κάποιοι συνάδελφοι πόσο να την δώσω.
  6. Το Garmin δουλεύει άψογα. Για το signing υπάρχει στο forum αναλυτικό how to. Ελάχιστες εφαρμογές για symbian που δοκίμασα δεν λειτούργησαν. το 90% (μπορεί να λέω και λίγο, μόνο με κάποιες εφαρμογές nokia με qt δεν έτρεχαν) δουλεύει μια χαρά. Δοκίμασε και το SPBShell. Περι ορέξεως, αλλα προσωπικά νομίζω ότι είναι κλάσεις ανώτερο απο το default ui.
  7. Προγράμματα που χρησιμοποιώ συνέχεια και δουλεύουν άψογα (και δεν έχουν αναφερθεί απο άλλους χρήστες) Putty touch - ssh-telnet client για symbian. Έχει σώσει άπειρους καφέδες στην παραλία. :lol: SymSMB - samba client για symbian. DuDu Recorder - Εργαλείο για recording, απο memos μέχρι συνομιλίες. FedoroSoft Vibra-Connect - Δόνηση όταν απαντά ο συνομιλητής, κάθε 55 δευτερόλεπτα και όταν τελειώνει η κλήση.
  8. Τραβάς μια γραμμή προς τα αριστερα
  9. Με πήραν τελικά το πρωί τηλέφωνο και μού παν οτι ικανοποιήθηκε το αίτημα και οτι μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα cosmote να διαλλέξω συσκευή. Όλα μια χαρά.
  10. Θα θελα να με έχει ενημερώσει κάποιος. Το ίδιο ήταν για μένα να πάρω εκείνη την ώρα την επιδότηση η την επόμενη μέρα. Σαν πελάτης έχω παράπονο και νομίζω δικαιολογημένα. Ακόμα περιμένω το αρμόδιο τμήμα.
  11. Θα δούμε. Ακόμα περιμένω να αποφανθεί το "αρμόδιο τμήμα".
  12. Βασικά έτσι κιαλλιώς θα κάνω αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία. Σκέφτομαι σοβαρά να φύγω.
  13. Καλημέρα. Πήγα την Παρασκευή το πρωί να πληρώσω τον λογαριασμό του κινητού στο κεντρικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (Ερμού). Μιας και ήμουνα εκεί ρώτησα τί γίνεται με την επιδότηση μου. Μου είπαν ότι έχει βγεί και είναι στα 230 Ευρω και είδαμε μαζί με την υπάλληλο συσκευές που μπορώ να πάρω με το συγκεκριμένο ποσό. Κατάγομαι απο επαρχία και ένας καλός παιδικός φίλος δουλεύει εκεί στον Γερμανο. Τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω ποια συσκευή μου προτήνει και είδε και εκείνος οτι η επιδότηση μου είναι 230 Ευρώ. Πήγα την επόμενη μέρα το πρωί αποφασισμένος να δώσω τα 170 ευρώ της διαφοράς για αγορά του Vivaz στον Γερμανό στο Cosmos Θεσσαλονίκης και όταν πήγαμε να δούμε το ποσό της επιδότησης μου είπαν οτι είναι 155 ευρώ και όχι 230! Πήρα στο 1212 (3 φορές συνολικά) και καταλήξανε ότι ή κατάλαβα λάθος, ή είναι λάθος των υπαλλήλων (και των δύο σε δύο διαφορετικά καταστήματα) ή οτι δεν ζήτησα να μου πούν το ποσό επιδότησης για αγορά νέας συσκευής αλλα το ποσό της πίστωσης στον λογαριασμό μιας και μέχρι την παρασκευή υπήρχε μια προσφορά της Cosmote για πίστωση του 150% του ποσού της επιδότησης εφόσον δεν αγόραζα νέα συσκευή αλλα χρησιμοποιούσα την επιδότηση για πίστωση στον λογαριασμό. Τους εξήγησα οτι με το ποσό αυτό κοιτούσαμε κινητά και επιβεβαίωσα τηλεφωνόντας στον Γερμανό οτι τα 230 ευρώ αφορούσαν αγορά νέας συσκευής. Οπότε με την προσφορά του 150% μπορούσα να πιστώσω 345 ευρώ απο τον λογαριασμό για το οποίο δεν με ενημέρωσε κανένας. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο το έχω 12 χρόνια συνεχόμενα. Μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να μή με ενημέρωσε κανένας ούτε καν οτι έχω επιδότηση πόσο μάλον οτι υπάρχει προσφορά, είμαι 100% σίγουρος οτι το ποσό ήταν 230 ευρώ (κοιτούσα την οθόνη της υπαλλήλου στην Cosmote). Τώρα περιμένω να αποφασίσει το "αρμόδιο τμήμα". Σκέφτομαι σοβαρά να φύγω στην περίπτωση που ισχύσει το 155 ευρώ επιδότηση.
×
×
  • Create New...