Jump to content

bitzibitzidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bitzibitzidis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

bitzibitzidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τραγική ποιότητα κατασκευής όπως τα tablet της ASUS που αγόρασα δυο και τα δυο έβγαζαν άσπρο φως περιμετρικά της οθόνης. Τα ίδια είχαν και όσοι πήραν το nexus. Μακριά λοιπόν από το συγκεκριμένο tablet. Πουλήστε το τώρα που πιάνει κάτι γιατί όσο θα περνούν οι μήνες θα γίνεται και χειρότερη η κατάσταση. Πριν πάρετε κάτι διαβάστε σε φόρουμ τι γίνεται με την οθόνη, για γραμμές λευκό φως περιμετρικά κτλπ. Αν δείτε τέτοια απλά ρίξτε "Χ". Εγώ ήμουν έτοιμος να το πάρω και τελικά άλλαξα γνώμη. Δυο φορές την πάτησα (Transformer 101 kai tf300). Το Xperia S άλλη κλάση. Απλά το έβαλα αγγελία και δεν ξέρω τι να πάρω με 350-380 ευρώ.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Sony Xperia S tablet και σκέφτομαι να το "σκοτώσω". Είμαι έτοιμος να χτυπήσω το Note. Αξίζει πιστεύετε; Και σαν χαρακτηριστικά και σαν τιμή (310 ευρώ - το Sony έχω βρει να το δώσω 280 ευρώ). Μην μου πείτε για Nexus κτλπ. Απλά μακριά. Είχα δυο transformer και στο δίμηνο έφυγαν γιατί έβγαζαν άσπρο φως στο πλάι. Τραγική ποιότητα.
  3. Επιτέλους ραδιόφωνο!! Και ωραία κόλπα με την κάμερα!
  4. Καλησπέρα. Ήρθε σε όλους το Amber Update? Εμένα κατεβάζει ένα μεγάλο αρχέιο, ελπίζω να είναι αυτό
  5. Άμα έχει εγγύηση Nokia τότε είμαστε κομπλέ. Πως καταλαβαίνω αν είναι εισαγωγής ή "ελληνικό"; Ρωτάω εκεί φαντάζομαι
  6. Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το Lumia 820 από το κατάστημα kinhtomania. Έχει κανείς εμπειρία από αγορά από το συγκεκριμένο μαγαζί; Με την εγγύηση τι παίζει; Με καλύπτει η nokia ή του μαγαζιού; Ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ανάμεσα σε Samsung s3 και HTC one -X-. Κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο για την καλύτερη τιμή, έπεσε το μάτι μου στο site BirdPhone.gr, αρκετά γνωστό απ ότι διαπίστωσα στο φόρουμ αργότερα. Εντύπωση που έκανε επίσης πως η ίδια συσκευή είχε 100-150 ευρώ διαφορά. Σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα μου είπαν πως είναι εισαγωγής και γι αυτό είναι πιο φθηνό. Σε νέα ερώτηση για την εγγύηση μου είπαν πως καλύπτεται (όχι από τον Κατσουράνη, αλλά) από την εταιρεία που φέρνει τα Samsung στην Ελλάδα. Πήρα την Samsung για να το τσεκάρω (450 ευρώ είναι αυτά όχι παίξε-γέλασε) και μου είπαν πως με την απόδειξη και την εγγύηση ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, είσαι κομπλέ. Και τώρα η ερώτηση σε όσους γνωρίζουν. Σε νέα αναζήτηση στο φόρουμ έπεσα σε μία συζήτηση που έγινε το 2011 για το συγκεκριμένο site κι όχι μόνο. Εκεί υπήρξαν αναφορές για συσκευές που έχουν ανοιχτεί, έχει "πειραχθεί" το λογισμικό τους και κατ επέκταση έχει πάψει να ισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή. Αυτό γιατί δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο σε συσκευές εισαγωγής (πχ από την Γερμανία). Γνωρίζετε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα; Έχει αγοράσει κανείς συσκευή με τέτοιο τρόπο και μπορεί να μου απαντήσει; Με λίγα λόγια η εγγύηση με καλύπτει από τον κατασκευαστή; Η τιμή (gr) είναι γύρω στα 120 ευρώ πιο ακριβή. Ευχαριστώ, Γιώργος.
  8. Αν καποιος μπορει να βοηθησει ας πει μια λυση σας παρακαλω. Γραφω παραπανω για αυτα που ρωτας. Ευχαριστω πολυ.
  9. Δεν έχω αλλάξει τίποτα, όλα είναι ότι μου δίνει η εταιρία σε ανανεώσεις δεν τα πειράζω αυτά. Αλλά εδώ και 3 μέρες η μπαταρία αδειάζει αμέσως. Έσβησα σχεδόν ότι είχα βάλει μέσα να δω. Δεν έχω αλλάξει κάτι πάντως. Είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
  10. Καλησπέρα σε όλους, Γιώργος εδώ. Εδώ και 3-4 ημέρες περίπου το κινητό αδειάζει από μπαταρία σε χρόνο dt. Εχω απενεργοποιήσει το ασύρματο δίκτυο, έχω χαμηλώσει την φωτεινότητα, παρόλα αυτά μέσα σε μισή ημέρα θέλει να το φορτίσω! Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο; Από την ημέρα που το πήρα το φόρτιζα κάθε 2 ημέρες. Τώρα αμέσως αδειάζει. Ίσως έγινε από την ανανέωση του λογισμικού και μέτα. Καμία βοήθεια; Αν φταίει η μπαταρία μπορώ να πάρω μια που να αντέχει περισσότερο; Είναι εργαλείο το κινητό για τη δουλειά μου.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Γιώργος εδώ. Ερώτηση. Πως μπορώ να βρω εφαρμογές πέραν αυτών στο μάρτεκ; Εκεί έχει μόνο δωρεάν. Το δικό μας μάρκετ δεν έχει ακόμα ολόκληρη την γκάμα και έτσι δεν βλέπω τις αγοραστές. Υπάρχει επίσης κάποιο σάιτ στο οποίο να μπορώ να αγοράσω παιχνίδια και άλλες εφαρμογές; Και πως τις εγκαθιστώ; Ευχαριστώ.
  12. Γιώργος εδώ. Ευχαριρστώ πολύ, αν και πριν το έκανα αλλά δεν μου έβγαζε κάτι. Μετά που πάω για να δω τα αρχεία; Για να επιλέξω ένα ως ήχο κλήσης; Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα παιδιά Γιώργος εδώ σχετικά νέος με το τηλέφωνο. Έχω δυο ερωτήσεις. Πρώτον: Πως μπορώ να αλλάξω τον ήχο κλήσης και να βάλω κάτι άλλο; Δοκίμασα, αλλά είχε προεπιλεγμένα μόνο. (Αν μπορεί να μου πεις κάποιος αναλυτικά πλζ, βήμα βήμα που πάω.) Δεύτερον: Έχω φτιάξει δυο ήχους σε Mp3 μορφή και θέλω να βάλω έναν ως ήχο κλήσης. Δεν ξέρω πως μεταφέρω το αρχείο από το pc στο κινητό (όταν το συνδέω με το usb δεν το αναγνωρίζει ούτε καν ως μονάδα δίσκου), για να το κάνω στη συνέχεια ήχο κλήσης. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...