Jump to content

skais

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skais

  1. Δεν θα αλλάξω πακέτο αλλά απορώ με την wind πως έκανε τέτοιο λάθος. Από την στιγμή που δίνει στο βασικό F2G sms με 5 λεπτά πως τα αυξάνει σε αυτά που είχαμε ήδη. Και για ποιό λόγο αφήνει την ομιλία τόσο φθηνή. Μπερδεμένοι είναι αυτοί της wind μου φαίνεται. Δηλαδή ένα λεπτό ομιλίας είναι πιο φθηνό από ένα απλό sms. Μάλιστα!!
  2. 12 λεπτά το μήνυμα??? Πήρα στο 1342 και στο ηχογραφημένο μήνυμα στην αρχή λέει <<Ελάτε τώρα στο F2G μόνο με 5 λεπτά το μήνυμα>>. Πώς είναι δυνατόν για τα παλαιά νούμερα να είναι 12?
  3. Εγώ έχω F2G και είχα προλάβει να το κάνω αντίστοιχο του frog, δηλαδή 10cent/λεπτό και 4 cent το sms. Εδώ και ένα μήνα περίπου μου είχαν στείλει μήνυμα να βάλω κάρτα ώστε να διπλασιαστεί, όπως και έγινε. Από εκείνη την στιγμή όμως που το παρατήρησα (δεν ξέρω αν ήταν σύμτωση), μου χρέωνε κάθε sms 12 cent!!! Η ομιλία είναι ακόμα 10 cent/λεπτό. Ξέρει κανείς τι παίζει?
  4. Εγώ έχω μπερδευτεί. Δηλαδή η προσφορά που έβγαλαν ότι κάθε 16 του μήνα σου δίνουν δωρεάν το ποσό που κατανάλωσες τις πρώτες 15 μέρες δεν ισχύει πλεόν? Μια βδομάδα κράτησε? Και επίσης αν βάλω 10 ευρώ θα μου βάλουν άλλα 10, δηλαδή 20. Αν μέχρι τις π.χ. 17 του μήνα έχω μιλήσει για 5 ευρώ, τότε αφού ο διπλασιασμός διαρκεί 15 μέρες, θα έχω άλλα 5 ευρώ ή 10. Εννοώ ότι ποιο από τα δύο 10ευρα θα καταναλωθεί πρώτο?
  5. όχι. αν πάω από εκεί και τους πω τι παίζει θα βρούνε ένα στα ελληνικά. Θα πάω από εκεί και αν μου δείξουν SAR θα σας το πω. :ninja:
  6. Μόνο τηλέφωνο? Από 'κεί θα πάω. Αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι όλο και κάνα χαρτί θα έχουνε. Χλωμό να το πάρουνε πίσω. Μόνο με καταγγελίες κλπ θα το δεχτούνε.
  7. Δεν μ' ενδιαφέρουν ούτε χαρακτηριστικά ούτε ασφάλεια ούτε τίποτα. Το θέμα το άνοιξα γιατί νιώθω ότι με δουλεύουν. Αν δεν είχε καθόλου το αυτοκολλητάκι CE, δεν θα με ενοχλούσε καθόλου. Αν το ενα είναι ο εισαγωγέας τότε είναι υποχρεωμένος να έχει και τα χαρτιά συμμόρφωσης όσον αφορά την πιστοποίηση CE.
  8. Ποιά είναι η εταιρεία εισαγωγής? Δεν τα φέρνει κάθε μαγαζί μόνο του? Αν είναι μόνο μία εταιρεία κάτι σαν αντιπρόσωπος τότε είναι ακόμα πιο εύκολο το θέμα.
  9. TCK mini Νόμιμη εισαγωγή = πιστοποίηση ce πιστοποίηση CE = ένδειξη SAR ( αν δεν έχει μετρηθεί δεν μπορεί να πάρει πιστοποίηση) Κάνω λάθος?
  10. Ναι από μαγαζί. Φίλε τα έχω διαβάσει όλα για SAR και ρίσκα και τα παίρνω. Όμως όχι να μου το πουλάει με αυτοκολλητάκια. Αν δεν έχει πιστοποίηση μην το γράφεις ρε....μαγαζάτορα.
  11. Ναι αναλαμβάνεις τα ρίσκα, αλλά όχι να σου πουλάνε και πλαστή πιστοποίηση. Εκτός και αν είναι κανονική, αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει.
  12. Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πρόσφατα έγινα και 'γώ κάτοχος κινέζικου κινητού από την Ελλάδα (ξέρω, ξέρω, μην βαράτε :)) και παρατήρησα ότι έχει πάνω στο κινητό ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ αυτοκολλητάκι CE. Ξενέρωσα απίστευτα γιατί ούτε στις οδηγίες γράφει κάτι για πιστοποίηση. Ξέρω ότι μπορεί να μην είναι και το καλύτερο σε ποιότητα αλλά δεν περίμενα να με κοροϊδεύουν κιόλας. Αν δεν έχει ρε φίλε μην γράφεις τίποτα. Ξέρει κανείς αν γίνεται να έχουν πάρει όντως πιστοποίηση και αν όχι πως μπορώ να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω? Γιατί αν πει κάποιος κοίτα φίλε δεν έχει πιστοποιήσεις κλπ να το καταλάβω, να μου το πουλάει όμως στην ψύχρα έτσι δεν το γουστάρω.
  13. Είναι δυνατόν να έχουν πιστοποίηση CE κινέζικα κινητά??? Ολα τα κινητά του EasyBuyWorld είναι εγκεκριμένα με πιστοποίηση CE απο την Ευρωπαική ένωση και συμμορφώνονται με τις σχετικές διατάξεις περι εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Πως γένιν αυτό....:lol: Και μια ακόμη ερώτηση....όλα αυτά τα μαγαζιά που στο καλό βρίσκουν όλα αυτά τα τηλέφωνα και 'μεις δεν μπορούμε να τα βρούμε τα συγκεκριμένα (tck tv35, star tech 5000 hiphone κ.λπ.)???
  14. Φίλε το ψάχνω πολύ καιρό. Γι' αυτό άλλωστε ρωτάω για έμπιστα site. ;) Αλλά αυτά μάλλον δεν ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους, οπότε το σταματάω εδώ.
  15. Και αν δεν εμπιστεύομαι το απόρρητο αλλά θέλω να κάνω πολλές αγορές χωρίς να μου πιάσουν τον πισινό....τι να κάνω? :D
  16. Στο Πλαίσιο και το Eshop δεν ψωνίζω με paypal, αλλά με αντικαταβολή. Όταν όμως στο chinavasion.com (παράδειγμα) δώσω το email μου, τότε αυτοί απλά μπορούν να αποστείλουν το πακέτο στα στοιχεία της paypal. Sorry, αλλά δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ όσον αφορά απόρρητο κ.λπ.
  17. Άρα για παραγγελίες από chinavasion.com πρέπει να δώσω υποχρεωτικά σωστό όνομα :mad:
  18. Τι εννοείς? Δηλαδή εγώ που έχω στο paypal τα κανονικά μου στοιχεία αλλά στα site και το e-mail δίνω ψευδώνυμα, θα έχω τέτοια κολλήματα? Αφού υποτίθεται αυτοί δεν ξέρουν τα στοιχεία σου στο paypal παρά μόνο το e-mail σου. Μπορείς επίσης να ξαναγράψεις από ποιό μαγαζί έκανες την παραγγελία?
  19. Και αυτό γίνεται. Θα ήταν όμως χρήσιμο να γίνει μια λίστα με ποιά μαγαζιά έχουν δοκιμαστεί και τι αποτελέσματα είχαμε. Πάντως επιμένω στο allymobile.com αν ξέρει κανείς τίποτα, γιατί όσο και να έψαξα δεν βρίσκω τίποτα με allymobile.com scam.
  20. Συνεχίζοντας το ψάξιμο, βρήκα και αυτό το site http://www.chinabuye.com , το οποίο όμως μου φαίνεται κάπως. Δεν νομίζω να είναι αξιόπιστο, αλλά αν έχει δοκιμάσει κανείς ας μας πει.
  21. Καλησπέρα σε όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το site http://www.allymobile.com και αν αυτό είναι αξιόπιστο. Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό από εκεί και δεν ξέρω κατά πόσο θα μου έρθει.:)
×
×
  • Create New...