Jump to content

georgepas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgepas

  1. Νεος κάτοχος εδω, το εχω καμια 20αρiα μερες. ΕΙμαι ευχαριστημενος αλλα εχω παθει κι εγω το σοκ με την ποιοτητα της καμερας σε εσωτερικους/low-light χωρους. Φωτο χωρις το φως της μερας απλως δεν βλεπετε, πραγματικα στην αρχη νομιζα οτι εχα καποιου ειδους φιλτρο τυπου grain ανοιχτο αλλα δεν βρηκα τιποτα. GCam παιζει στο μοντελο μπας και το σωσουμε η να κλαιει ο ΑηΒασιλης τα 800€ ?
  2. Εχει βάλει κάποιος προστατευτικό οθόνης/μεμβράνη? Software issue φαίνεται. Αλλάζει η ρύθμιση του ήχου ή απλά σταματάει?
  3. Στην τιμή που τον πήρες το πιθανότερο είναι πως είναι φόλα πάντως.
  4. Πόσο σου κόοτισε?
  5. H αλήθεια είναι πως αυτό το τηλέφωνο δεν βγάζει νόημα, αυτοχαντακώνεται, παίζει σε κατηγορία που δεν υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές και η Sony επιλέγει να του δώσει 16GB χώρου, 2700 μπαταρία και OIS μόνο μπροστά, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Με 32GB /3000 /OIS πίσω θα θέριζε και ας είχε και 100€ πάνω.
  6. Γιατί αναφέρουν "with google play installed" υπάρχιε δηλαδή περίπτωση να το πάρεις χωρίς play store?
  7. georgepas

    Huawei Mate 9

    Χμμμ. Τοτε η διαφορά στην τιμή είναι κάτι παραπάνω απο σημαντική. Είναι παραλήσια στα spec οπότε το θέμα είναι τα +0.4 της οθόνης που δεν τα λες κα λίγα, όπως και τα 225€ όμως :lol:
  8. georgepas

    Huawei Mate 9

    Κι εγώ το ίδιο. Η τιμή του 3Τ είναι αυτή που αναφέρει στο site (485€) η θα πάρει καπέλο τελωνείου οπότε θα έρθει γύρω στην τιμή του mate 9 (~700€) ? Επίσης το ceramic white δεν βγαίνει σε έκδοση 32GB?
×
×
  • Create New...