Jump to content

noniliou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About noniliou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

noniliou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστουμε myphone! πολυ καλο το νεο look!
  2. το κινητο το εχω 5-6 μερες... για παραδειγμα χτες ενω ειχε τελειωσει η φορτιση του βαζω επιτηδες δυο βιντεο στο utube να δω (7-8 λεπτα συνολο) και ειχε ηδη πεσει στο 75%......τραγικο... σημερα παλι τελειωνει φορτιση στις 12:30 κανω μια κληση 3 λεπτων και το αφηνω παρατημενο κ στις 7 που σχολασα το εβαλα στο αμαξι να φορτισει γιατι δεν ημουν σιγουρος αν θα βγαλει τη διαδρομη....τι να πω.... γενικα ξερω τα κολπα του για να μη καταναλωνει πολυ ενεργεια και το 3g το θελω... απλα θεωρω οτι η SE μας κοροιδεψε γιατι βγαζει ενα κινητο ΣΑΦΩΣ προσανατολισμενο στο να ειναι συνεχως ONLINE και τελικα μας λεει "μη το εχετε στο 3G, μην εχετε το timescape να συγχρονιζει συνεχεια...., μην, μην, μην....." γιατι μου θυμιζει αραγε πολυ εντονα τα καραγκιοζιλικια της Apple με το θεμα που εχει προκυψει με το σημα του iphone4 και τις κεραιες που τελικα ειπανε "αγοραστε θηκη ή μη το πιανετε απο το σημειο που βραχυκυκλωνει" ???? Ειμαι λιγο "τρελαμενος" γιατι υποτιθεται βγαζεις ενα προιον ρε φιλε για killer device στην τιμη του με φοβερα χαρακτηριστικα και τελικα αποδεικνυεται πραγματικα περιορισμενο λογω βλακειας!!!
  3. νομιζω με καλυπτει πληρως οπως το διαβαζω... σκεφτηκα οτι λογω οθονης θα ειχε θεματακι.. thanx mate
  4. καλησπερα, ειχα πιο πριν το Ε71 και λεω να παρω το Ε72... γενικα θεωρω το Ε71 το πιο πληρες και απροβληματιστο κινητο που ειχα ποτε... Το Ε72 συνεχιζει στα ιδια ή εχει τα "θεματακια" του??? η μπαταρια ειναι οκ με τη "βαρβαρη" χρηση οπως το Ε71?
  5. εκπληκτικη Lillifee! ευχαριστω... ρε γμτ το κινητακι ειναι παρα πολυ καλο σαν πρωτη αισθηση αλλα η μπαταρια ειναι τεραστιο μειονεκτημα.. με το Ε71 πριν δεν ειχα κανενα παραπονο, με το Ν97 μετα ηταν καπως χειροτερα τα πραγματα...αυτο ειναι σκετη καταστροφη....μηπως εχω παρει ελλατωματικο προιον??
  6. καλησπερα, με ενδιαφερει να μαθω για την μπαταρια του.. Με browsing αρκετο (μιση ωρα τουλαχιστον τη μερα) και facebook και mails να στα φερνει επιτοπου στο κινητο ποσες ωρες βγαζει....το x10 mini δε βγαζει παντως πανω απο 4 το πολυ 6 ωρες.... Ευχαριστω.
  7. καλησπερα, αυριο θα αλλαξω το x10 mini μου (Ε72 for the win) διοτι ειναι πληρως απογοητευτικο στο θεμα της μπαταριας...ενδεικτικα αναφερω οτι το εχω 6 μερες και με πληρη φορτιση και εχοντας το στο idle (μια κληση 3 λεπτων μονο) στις 8 ωρες εχει σχεδον αδειασει η μπαταρια και θελει παλι φορτιση.. τωρα αν πρεπει να κλεινω το auto synch του facebook και του gmail συγνωμη αλλα δε μπορω να το κανω..εχω μαθει αλλιως.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ SE λοιπον και αντε γεια.... Ερωτηση κρισιμη λοιπον και θελω βοηθεια: το σκαλισα λιγο αλλα δε μπορω να βρω πως το κανω reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να σβησω τις ρυθμισεις που εχω κανει για τα mail, τους λογαριασμους μου κτλ....θελω απλα να διαγραψω οτιδηποτε εχω μεσα δικο μου....
  8. δλδ εσας ειχε πενακι???wtf?βασικα αυτο παραγγειλα απο το ebay... για θηκη καμια ιδεα?
  9. χμμμ ουτε εμενα ειχε πενα....παραγγειλα απο ebay και περιμενω...καμια θηκη ΒΟΛΙΚΗ εχετε να προτεινετε?νομιζω απο οσες εχω δει στο ιντερνετ οτι καλυτερα βολευει μια τυπου "καλτσα"...τι λετε?
  10. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! μπηκε το ν21 και τωρα βαζω και τους χαρτες απο το map loader....χωρις ρεσετ δειχνει οκ να πω την αληθεια.. δε ξερω κατα ποσο θα βοηθησει...αν δω προβληματα θα το κανω! ευχαριστω και παλι!!
×
×
  • Create New...