Jump to content

thagro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    512
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About thagro

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Συσκευή

  • Συσκευή
    Moto Edge 40neo

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

thagro's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εντυπωσιακό Όχι μόνο δίνει Hotspot σε άλλες συσκευές, αλλα ταυτόχρονα μπορείς να μιλήσεις και στο τηλέφωνο σερφαροντας στη συσκευή που παίρνει δεδομένα. Τόσα χρονια Xiaomi το είχα απωθημένο.
  2. Είχα αντίστοιχο θεμα και με τo Mi, και είχα κρατήσει τις αλλαγές που είχα βρει για αντίστοιχη συσκευή εδω στο φόρουμ Στην ουσια μια από τις 4 παραμέτρους αλλαξε και είδα αποτέλεσμα. APN TYPE default, dun (ήταν default και κάτι άλλο διαφορετικό) Το δοκιμάζετε κ μου λέτε.
  3. Καλώς σας βρήκα, αφου πέρασα μερικά χρόνια με χιαομι ειπα να παω και σε κάποιο άλλο κατασκευαστή κινητών Ταλαιπωρηθηκα αρκετα με θεματα καλυψης σηματος κινητης, πλέον με το Edge δε φαινεται να εχω τετοια θεματα. Αναφορικά με το Hotspot που δεν κάνει σε κάποιους , συνεβη και σε εμένα. Ειχα αντιστοιχη περιπτωση με την προηγουμενη συσκευή (Mi 11) Πλεον το έλυσα με κάποιες αλλαγές στo APN (εχω γραμμή VDF αν παιζει ρολο) Αν θελετε , να σας στειλω τις δικες μου ρυθμισεις που παιζουν κανονικα.(και να μου πειτε αν παιζουν και σε εσας)
  4. Γειά χαρά, κάποιος που να έχει βάλει την Pixel rom? Ή κάποια άλλη rom που μπαίνει στη συσκευή? Σκέφτομαι να την περάσω στη συσκευή, θα μπει εύκολα ή λέτε να το μπρiκαρω....?
  5. Γεια χαρα, σκεφτομαι να περασω την Pixel rom στη συσκευή, τη διαδικασία την εχω κάνει με άλλες συσκευές. Έχετε καμιά εμπειρία απο αυτή την ενέργεια ίσως? Περνάει εύκολα λετε ή θα το μπρικάρω..?
  6. Xiaomi_Mi_9T_Pro_V12.0.3.0.QFKMIXM_20201021.0000.00_Global_10_XFT_(by_xiaomistockrom.com) twrp-3.7.0_9-0-raphael το TWRP
  7. Έκανα αυτό ακριβώς την πρώτη φορά! Με sideload, πήρε περίπου όλο το βράδυ (κι όμως, έπρεπε να είναι πιο γρήγορο) Το αποτελεσμα του rate ήταν 1.0000.δλδ το πήρε κανονικά. Και μετα το reboot με πήγε στο fastboot, σαν να μην υπάρχει OS. Μετα δοκίμασα με USB OTG και πέρασα την ίδια rom από εκεί με install.zip Και εκεί αποτελεσμα rate=1.000, και εκει fastboot. Σημερα δοκίμασα με twrp install zip τη rom και το firmware, και μετα Format data, και το αποτέλεσμα ίδιο, fastboot σαν να μην υπάρχει OS. Δοκίμασα και τις δύο εκδοσεις για android 12 & 13...ιδιο αποτέλεσμα!! Fastboot!!! Θα με τρελάνει.... Ευτυχώς μπορώ να φλασαρω την official. Κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος???
  8. Χμ... Αν θυμάμαι καλά όχι. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω wipe? (έχω σημειώσει κάπου τις οδηγίες, θα κοιτάξω να δω αν γράφει κάτι τέτοιο)
  9. Ποιος θα είχε το χρόνο να μου δώσε μερικές βοήθειες στο να περάσω την Pixel Experience rom σε αυτή τη συσκευή? Εχω ξεκλειδώσει bootloader, εχω περάσει twrp, αλλα όταν περνάω τη rom δεν την τρέχει κ πάει κατευθείαν σε Fastboot... Εχω επιλέξει πολλές εκδόσεις της συγκεκριμένης rom, κάτι όμως κάνω λαθος... Flashαρω την original rom και ολα καλα, θα ήθελα όμως να δοκιμάσω την Pixel που λένε όλοι ότι είναι καλη...
  10. Μου έχει συμβεί μέσα σε πολυκατάστημα ,που είναι απίθανο να μην υπάρχει σήμα,όπως επίσης κ κάτω από το σπίτι μου. Δύο που θυμάμαι χαρακτηριστικά. Επίσης ,έχει δύο μέρες που εβαλα την sim στο άλλο slot και το παρακολουθώ . Θα κάνω κ αυτό που προτείνατε ,να αλλάξω τη sim με νέα (οταν την άλλαξα slotτην καθάρισα φυσικά ) Μία επαφή που έκανα με κατάστημα μου έκανε λόγο για ενισχυτή σήματος.
  11. Γειά χαρά σε όλους Τελευταία έχω θέματα με το σήμα κινητής ,κατα τη διάρκεια κλήσεων ,εκτός του ότι μου λένε ότι δεν με ακούνε και μετά από λίγο επανέρχεται μόνο του,βλέπω σχεδόν πάντα το σήμα να παίζει απο 4G σε Edge ,και να ανεβοκατεβαινουν οι μπάρες δικτύου . Σκέφτομαι να το δωσω σε κάποιον τεχνικό να τσεκάρει ότι μπορεί ,η ερώτηση είναι αν έχει αναφερθεί αντίστοιχο πρόβλημα εδω, και τι να περιμένω εν γένει για την αποκατάσταση του... Συγνωμη για το σεντόνι ,θα εκτιμούσα οποια πληροφορία μου δωσετε !
  12. Γειά χαρά, Ξέρουμε πως μπορώ να ρυθμίσω αυξανόμενη ένταση ringtone? Εννοώ μεσα απο το μενού της συσκευής, όχι με εφαρμογή Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  13. thagro

    Poco X3 NFC

    Ρε παιδια το μεγεθος δεν παλευεται... Τι κάνετε για να παλευτει?
  14. thagro

    Poco X3 NFC

    στο storage permissions ψαξου...
×
×
  • Create New...