Jump to content

minasyo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About minasyo

  • Ημ. Γέννησης 10/05/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

minasyo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σας πριν απο 3-4 μηνες πηρα το Lifechat LX 3000 και πριν 1 εβομαδα αρχισα να ακουω απο το 1 ακοuστηκο και τωρα δεν ακουω απο πουθενα τιποτα Βαζω το USB στο λαπτοπ και βαζω ενα τραγουδι και δεν το ακουω τιποτα απλα το ακουω απο τα ενσωματιμενα ηχεια του λαπτοπ Πηγα και ρωτησα σε εναν προγραμματιστη και μου ειπε χριαζομαι DRIVERS κα δεν τα βρισκω:cry: Εχω: Vista Home Perium, Lifechat LX 3000 Tι να κανω?
  2. μόλις κατεβασα το BlueSoleil,το εκανα εγκατασταση και εχω ενα προβλημα Οταν κανω δεξι κλικ στο ειοκονιδιο bleutoth και οταν πατω turn on bleutoth μου λεει Starting bleutoth τι να κανω?
  3. εγω oμως εχω cosmote 20 Θελω πακετο π.χ στειλε Plus στο 1313 και θα μπορεις να στηλεις 700 σμσ και 500 λεπτα ομιλιας σε ολο το κοσμο του whats up υπαρχει?
  4. Συγνωμη επηδει δεν ειμαι εμπιρος δηλαδη μπορω να στελνω σε What's Up 1500 σμσ και 1500 ομιλιας? Η What's Up ειναι της Cosmote????
  5. Γεια σας εχω cosmote 20 και θελω να μαθω αμα ηπαρχει κανενα πακετο προς whats up Ολες περιπου οι επαφες μου εχουν whats up και οταν στελνω ΣΜΣ χρεωνομαι Υπαρχει κανενα πακετο?
  6. για σας μολισ τωρα εβαλα γλασ μενθ και χρισιμοπιησα το CDA FILE MAKER ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟς αγγλικα εκανα το φιλε το περασα με το a2 και εκανα update τωρα ειναι ολα οκ αλλα δεν εχει γλωσσα ελληνικα τι να κανω??? σας παρακαλω βοηθηστεμε το ελησα το προβλημα:):):):):) ξερει καποιος πως να κανω δικο μου φλασ θεμα???
  7. Εχω δυο ερωτιση α)Παω Μηνηματα>Οι φιλοι μου?Συνομιλιες (Βαζω τα στυχεια μου..) Μετα παω συνδεση με και διαλεγω PnU..... Μετα απο την αποθηκευση παταω εισοοδοσ κ μου λεει προβλημα δυκτιου Επειτα ειδα οτι οτι δεν εχει IP... Αμα βαλω τα στυχεια του ιντερνετ που εχω θα χρωθω,και θα δουλεευσει? β)Πως μπορω να ξερω αμα ειναι 36 η΄ 37?????
  8. υπαρχει καμια εφαρμογη wifi?
  9. Γεια σας Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κλισω το Eset smart 4 και μετα να το ξανα ανοιξω?:):):):):)
  10. Γεια σασ Υπαρχειο μηποσ καμια προσφορα τησ Cosmote για ιντερνετ στο κινιτο? παραδειγμα να εχω δωρεαν ιντερνετ καθε μηνα και να πλυρωνω 5 ευρο και γινετε να ειμαι στο μσν απο το κινιτο δωρεαν ?
  11. Οταν το κατεβαζω μου λεει ιοσ και οταν παω να το ανοιξω μου λεει οτι ειναι καταστραμενο! βοηθεια !
  12. Για το a2 uploader το αντιβαιρουσ μου δεν με αφηνει να το κατεβασω επειδει λεει οτι ειναι ιοσ τί κανω? Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09
×
×
  • Create New...