Jump to content

arisg90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.048
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by arisg90

  1. Λιγες αγορες της ταξης των 20-100€ και 1-2 dispute ή και κανενα.Τωρα βρεθηκαμε απο κοντα,ειναι αληθινο το μειλ.Μπηκαμε απ τον λογαριασμο και το ειδαμε.
  2. Φιλος μου ελαβε το ακολουθο μειλ.Εχει χρονια λογαριασμο και κανεις λιγες αγορες το χρονο,χωρις προβληματα και refunds.Ειναι πραγματικο?Εχει συμβει σε αλλον?
  3. arisg90

    Poco M3

    Εφερε ο Γερμανος την εκδοση 64GB 159€. Με το 10% επιστροφη με καρτες Eurobank που τρεχει,βγαινει εμμεσα 143€.
  4. Οπως το γραψες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπως γραφουν και σε προηγουμενα σχολια,οσα προνομιακα δεν ενεργοποιηθηκαν μεχρι περσι το Απριλη νομιζω,εχασαν την προσφορα. Ενεργοποιησα και εγω πριν ενα μηνα ενα ξεχασμενο ωστε να το δωσω σε κανεναν,αλλα δεν ισχυει η προσφορα.
  5. arisg90

    Moto E4

    Εβαλα tempered glass αλλα δεν εφαρμοσε 100% και γυρω γυρω εκανε φουσκες. Υπαρχει καποιο tempered glass να κατσει απολυτα? Η φταιει η καποια καμπυλοτητα στις ακρες και δεν καθεται απολυτα κανενα?
  6. Παρακληση,καποιος που εχει εγκαταστησει το cosmote tv go σε mi box να μου στειλει πμ με τον τροπο γιατι δεν το βρισκω.Ειμαι αρχαριος με τα tv box.
  7. Xiaomi MiBand 2 στα 13€ απο Gearbest με κουπονι BAND2.Επιλεγετε unregistered.Δεν ξερω ποσο θα κρατησει,ειναι για 500 τμχ. Απο Gearbestgreece.com το κουπονι.
  8. Καλησπερα.Το κινητο της αδερφης μου φοραει την πολυγλωσσικη ρομ με την οποια ηρθε απ το vickmall 2 χρονια πριν.Συγκεκριμενα MIUI 7.0 Stable 7.00.66.00(LHMCNCI). Κατεβαζοντας μια απο τις τελευταιες Ελληνικες η πολυγλωσσικες και περνοντας την στο κινητο,αν κανω αναβαθμιση απο την ομωνυμη εφαρμογη (οπως ειδα στην πρωτη σελιδα,τον πρωτο τροπο αναβαθμισης) θα περαστει καλα η ρομ?
  9. Χαριζω 3 καινουριες θηκες σιλικονης (2 γκρι διαφανες και μια μαυρη με σχεδιο don't touch my phone).Συναντηση στο Βυρωνα.Ειναι πιο χοντροκομμενες απο τη διαφανη που χει στο κουτι.
  10. Χωρις να εχω πολλες απαιτησεις και να εχω ασχοληθει με ρυθμισεις και εχοντας μεινει απολυτα απογοητευμενος απο την καμερα του Cubot Note S και καπως ικανοποιημενος απο το Ulefone U007,μου φανηκε παρα πολυ καλη η καμερα του. Για 70$ φαινεται εξαιρετικο.Οντως,ειναι αρκετα ομορφο.
×
×
  • Create New...