Jump to content

nikos_z

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikos_z

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikos_z's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. [quote 1)εχω την εκδοση 7 ελληνικη αλλα τα εικονιδια στην αρχικη οθονη ειναι ακομα αγγλικα(dialer,contacts,messages,menu). ετσι ειναι και σε σας? Την περασα κι εγω πριν 5 λεπτα :) Και σε μενα στα αγγλικα ειναι τα εικονιδια που ανεφερες οπως επισης και οτι εικονιδιο εμφανιζεται απο το ''αναδυωμενο'' μενου. το κανονικο μενου ομως ειναι στα ελληνικα!
  2. Κατι τετοιο υποψιαζομαι κι εγω. Δεν το πηρε με καλο ματι φαινεται:p Εστειλα μεσω bluetooth μερικες φωτο απο το desire στο 5800 μου. Το συνδεσα στο λαπτοπ και τις ανοιγε κανονικα :confused: Παντως το προβλημα εντοπιζεται μονο στις φωτο που εχω τραβηξει με το κινητο και οχι σ' αυτες που ειχε ηδη μεσα η καρτα. Συγνωμη που ξαναρωταω αλλα το πληκτρολογιο πως κλειδωνει? :O
  3. Αφου εβγαλα μερικες φωτογραφιες και βιντεο ειπα να τα δω στο λαπτοπ. Το συνδεω λοιπον σαν εξωτερικη μοναδα και αφου ανοιγω το φακελο που ηταν μεσα μου βγαζει "η εφαρμογη explorel exe αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της" και με πεταει στην αρχικη οθονη του λαπτοπ :( Λεω δεν αρχισαμε καλα :confused: Αντιγραφω χωρις να τον ανοιξω το φακελο με τις φωτο στο λαπτοπ για να τις ανοιξω απο εκει χωρις τη μεσολαβηση του κινητου. Μια απο τα ιδια. Ιδιο μηνυμα ιδιο αποτελεσμα :mad: Η πλακα ειναι οτι τις φωτο "δειγματα" που ηταν ηδη αποθηκευμενες στην καρτα τις ανοιγει κανονικα. Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να φταιει? Και κατι αλλο. Εχω ρυθμισει να σβηνει (κλειδωνει) η οθονη στα 15". Αμεσο κλειδωμα τη στιγμη που θελω δεν εχει?:confused:
  4. Εγω το πηρα απο vnp και ειχε μεσα την τεσσαρα. Αρα σωστα τα λεει η vodafone :)
  5. Το εχω κι εγω στα χερια μου εδω και δυο μερες:) Εντυπωσεις και σχολια αργοτερα:p Απ' οτι ειδα στις φωτογραφιες που ανεβασες λειπει το μεσαιο κομματι του φορτιστη που μπαινει μεταξυ αυτων των δυο.
  6. Την 1.4.5 εχω. Οπως ανεφερα λιγα post πιο πανω με τις προηγουμενες rom (πχ 2.11) δεν ειχα προβλημα. Αν ηταν θεμα python φανταζομαι πως ουτε σ' αυτες θα λειτουργουσε η εφαρμογη.
  7. 1) Το αρχειο ειναι αυτο ακριβως :) 2) Τους drivers δεν του φορτωνουμε στο τηλεφωνο αλλα τους κανουμε εγκατασταση στον υπολογιστη! Μονο την rom φορτωνουμε στο τηλεφωνο. Σε προηγουμενα post υπαρχει αναλυτικα η ολη διαδικασια ;)
  8. Περασα χθες την HX-V3-29 του γερμανου στο i8910, κι ενω με τις προηγουμενες rom που ειχα βαλει η εγκατασταση του εορτολογιου γινοταν κανονικα τωρα οταν παω να τρεξω το appuifw2 μου βγαζει κι εμενα το συγκεκριμενο μηνυμα:( Τα αλλα δυο αρχεια eortologio και python τα περναει κανονικα και η εφαρμογη απ' οτι ειδα εχει εγκατασταθει αλλα δεν ανοιγει. :cry:
  9. Παιδιά sos :cry: Πέρασα ένα προγραμματάκι το flip font το οποίο σου αλλάζει τη γραμματοσειρά. Αφού επέλεξα αυτήν που ήθελα μου ζήτησε να γίνει restart. Το κλείνω το ξανανοίγω, εμφανίζει το λογότυπο της samsung και μετά τίποτα! Κολλάει σ' αυτό το σημείο και ούτε ανοίγει ούτε κλείνει παρά μόνο αν βγάλω την μπαταρία :( (Η εγκατάσταση έγινε στη μνήμη του τηλεφώνου). Εκτός απο hard format υπάρχει άραγε κάποια άλλη λύση? Εχω πολύ καιρό να κάνω backup και θα χάσω αρκετά αρχεία :(
  10. Ακριβως το ιδιο ανυπαρκτο θεμα βγαζει και το δικο μου αλλα με διαφορετικο κολλημα! Καθε φορα που το συνδεω με υπολογιστη σε λειτουργια μαζικης αποθηκευσης μου κλεινει, μενει κλειστο και απλως φορτιζεται:blink: Οταν αποσυνδεω το usb και το ανοιγω ξανα μου βγαζει το συγκεκριμενο θεμα :confused: Εγω εχω περασμενη την big language του γερμανου.
  11. Δυστυχως εδω δεν αναβοσβηνει τιποτα γιατι πολυ απλα κανενα απο τα πληκτρα (πρασινο- κοκκινο- μενου) δεν φωτιζεται :( Θα πρεπει να πατησεις καποιο απ' αυτα ή το πληκτρο κλειδωματος για να δεις για αναπαντητες ή μηνυμα. Δεν χρειαζεται παντως να το ξεκλειδωνεις, αρκει ενα απλο πατημα ;)
  12. Μου έχει τύχει κι εμένα όταν μου έστελνε μήνυμα συγκεκριμένο άτομο που είχε sony ericsson συσκευή. Αν δεν κάνω λαθος κάτι πρέπει να παίζει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων του αποστολέα. Δοκίμασε να βγεις χωρίς να επιλέξεις απαντηση στο μήνυμα και ξεκίνα απ' την αρχή δημιουργία μηνύματος, προς κλπ. Σ' εμένα έτσι το έστελνε κανονικά. ;)
  13. Την πρώτη φορά μετά την αναβάθμηση μέσα σε δυο μέρες είχε πέσει στις δύο γραμμές. Τώρα το εχω φορτισμένο από προχθές, με ελάχιστη ομιλία και μυνήματα αλλά με κανα τρίωρο μουσικής είναι ακόμα full :) Αυτό που με προβληματίζει είναι που με το νέο firmware χάθηκαν οι υπενθυμήσεις του ημερολογίου απο την αρχική οθόνη.:( Υπάρχει κάποιο ''κόλπο" για να επανέλθουν?
  14. Εννοώ ότι όσες φορές κι αν προσπάθησα να κάνω hard format πατώντας ταυτόχρονα τα 4 πλήκτρα αυτό άνοιγε απλώς και τίποτα παραπάνω. Τώρα όλα ok. Το πήγα στη nokia, πέρασαν και την 40 και για την ώρα πετάει :) Εννοείτε πως έκανα και φορμάτ στην κάρτα μνήμης πριν γιατί αυτή τελικά το δημιούργησε το πρόβλημα.
×
×
  • Create New...