Jump to content

katsalhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katsalhs

  • Ημ. Γέννησης 21/03/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

katsalhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια σκεφτομαι να παρω κ εγω το tablet ομως προβληματιζομαι απο που...? θελω να το παρω απο το http://www.banggood.com/On...-p-917932.html λογο τιμης... -ειδη εχω υπερβει κατα πολυ το budget μου- τι με συμβουλευεται να το επιχειρησω η να περιμενω να πεσει σε καποιο απο τα αλλα μαγαζια?
  2. παιδια εχω ενα θεμα με την μπαταρια...ειναι φυσιολογικο το συστημα android να μου τρωει το 40% της μπαταριας...???
  3. παιδια σκεφτομαι να το παρω απο expancys...θελετε να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω οσο αναφορα την εγγυηση και την αποδειξη αγορας που σου στελνουν -αν σου στελνουν- με αυτη την αποδειξη ειμαι καλυμμενος απο την lg Hellas.Απο οτι ξερω τα κινητα ειναι ευρωπαικα στο expancys.
  4. μπορεις να γινεις λιγο πιο διαφωτιστικος...ευχαριστω και καλη χρονια!
  5. παιδιά σκέφτομαι να πάρω το g2 από εδώ http://www.eglobaldigitals...le-phones.html (έχω φίλο που μένει Αγγλία κ έρχεται τα Χριστούγεννα Ελλάδα) αυτό που με απασχολεί είναι αν το κινητό είναι ευρωπαικο??? θέλω εγγύηση και στην Ελλάδα (όχι μόνο αυτή που δίνει ο τύπος)...κάποια παιδιά στο forum έχουν αγοράσει από το συγκεκριμένο site...μπορούν να με ενημερώσουν...?? Υ.Γ Το μήνυμα το ποσταρα κ στην διαθεσιμότητα αλλά τα παιδιά επιφυλάχθηκαν να μου απαντήσουν, κάτι πιο άμεσο γιατί οι μέρες περνάνε..!! Ευχαριστώ!
  6. αυτή τη στιγμή είναι το πιο φτηνό LG G2 κ στα 16 κ στα 32... όταν στην Ελλάδα κάνει 427 το 16αρι http://tokinito.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=533 το θέμα -τουλάχιστον για μένα- είναι η εγγύηση...:cry:
  7. αν το κινητό είναι ευρωπαικό δεν θα έχω πρόβλημα με την lg Ελλάδος..γιατί θέλω το 16αρι...όσο για το chat θα το επιχειρήσω...αν και τα αγγλικά μου είναι :X...πάντως όταν παραλάβεις μπες στο κόπο να μας πεις αν είναι ευρωπαικό...
  8. παιδιά σκέφτομαι να πάρω το g2 από εδώ http://www.eglobaldigitalstore.co.uk/lg-g2-d802-16gb-unlocked-mobile-phones.html (έχω φίλο που μένει Αγγλία κ έρχεται τα Χριστούγεννα Ελλάδα) αυτό που με απασχολεί είναι αν το κινητό είναι ευρωπαικο??? θέλω εγγύηση και στην Ελλάδα (όχι μόνο αυτή που δίνει ο τύπος)...κάποια παιδιά στο forum έχουν αγοράσει από το συγκεκριμένο site...μπορούν να με ενημερώσουν...?? Ευχαριστώ!
  9. παιδιά παρακαλώ μια ερώτηση help. θέλω να κάνω αναβάθμιση το firmware πως????? ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. athanaso77 μου λεει οτι δεν ειναι ειναι εγκυρη εφαρμογη για του pocket pc........ οκ με το gpstest τα......καταφερα τελικα! δουλεψε και το destinator επιασε πολλους δορυφορους με το gpstest αλλα σε εναν μονο "πρασινισε" αν καταλαβαινεται τι εννοω.... ψιλο απογοητευτικα βεβαια το περιμενα πολυ καλυτερο... Κατι αλλο τωρα ειναι φυσιολογικο με soft reset, gpstest, destinator 7, core codec και nodata ολα στην αποθηκη μου να εχω μονο 3ΜΒ ελευθερα κυριο χωρο αποθηκευσης?? αν δεν κανω εγω καποιο λαθος τοτε πραγματικα ειναι τραγικο......υπαρχει καποια λυση????
  11. ρε παιδια εχω χαζεψη, εχω βαλει το destinator και ενω βρισκω δορυφορους μου λεει "ασθενες σημα ελεξτε τη καιρεα" πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση στο κινητο περα απο το destinator..? και κατι αλλο κανονικα οταν κλειδωνει δεν πρεπει να βλεπει την οδο που ειμαι...?? help:confused::confused::confused:
  12. Παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση...πανω αριστερα στο start το σημα τον windows τη χρωμα ειναι; γιατι σε μενα ειναι ασπρο και οσα κιν. εχω δει στο internet ειναι πολυχρωμο... εχω τα 6.5 αν παιζει καποιο ρολο αυτο... 2. το gps test ειναι εφαρμογη πλοηγησης; 3. μπορει καποιος να μου στειλει με pm καποιο link αξιόπιστης version τον destinator 7 και igo 8 θα με υποχρεώνατε, γιατι εχω λιωσει στις απεγκαταστάσεις Ευχαριστώ!!
  13. παιδιά μια ερώτηση, κυριο χωρο αποθήκευσης στη συσκευη ποσο εχετε ειναι λογικο τα 34.14mb ελευθερο....απο τα 512;;; τι ρολο παίζει αυτο;;;
×
×
  • Create New...