Jump to content

Jim3Pap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jim3Pap

  • Ημ. Γέννησης 15/12/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Jim3Pap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το νέο UI μοιάζει να είναι εξαιρετικό. Καλή τύχη σε όλους!
  2. Καλη τύχη σε όλους. Όποιος το κερδίσει μην αρχίσει τις χαζομάρες καi το βάλει στο πλυντήριο! :-)
  3. εγώ είμαι υπερβολικός και τις χρησιμοποιώ όλες!!! Σύνολο προσωπικής cloud αποθήκευσης : DropBox 50.8GB (SGSII offer) + Default Storage spaces SugarSync + GDrive+Skydrive+AmazonCloud+Box (+Mega αλλα δεν το βάζω γιατι δεν έχει ακόμη app) . H κάθε μία έχει το δικό της πλεονέκτημα οπότε συνδυαστικά αγγίζει το τέλειο. Προβάδισμα μικρούτσικο στο SugarSync για το automatic Sync σε οποιοδήποτε folder του PC.
  4. Το σημαντικότερο είναι όταν συνδέουμε το κινητό πρώτη φορά με τον υπολογιστή είναι να το βάζουμε σε λειτουργία PC Suite και να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει πλήρως η εγκατάσταση των drivers. Μετά απο αυτό κάνουμε Ασφαλής Κατάργηση υλικού, αφαιρούμε το καλώδιο κλείνουμε την συσκευή, συνδέουμε ξανά το καλώδιο και επίσης περιμένουμε να ολοκληρώσει την διαδικασία ενημέρωσης των drivers Για όσους δεν ανοίγει το flasher ,ακολουθείστε tο post #20 στο παρόν thread. Ελπίζω να βοήθησα.
  5. Πρώτα απ'όλα να σε ενημερώσω ότι flasher δεν λειτουργεί σε 64bit λειτουργικό. Στα υπόλοιπα τώρα... 1) Windows-> Start Menu-> Run -> cmd.exe 2) Γράφεις cd.. <- Enter μέχρι να πάς στο C:/ 3) Μετά cd Program Files -> cd maemo -> cd flasher-3.5 4) Type flasher-3.5 5) (Προτείνω να έχεις μετονομάσει το img σε κάτι ποιο μικρό πχ RX-51_pr1.2) Ακολουθείς τις οδηγίες εδώ>http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257194 Post #15 6) Θυμίσου ότι άν έχεις μετονομάσει το image πρέπει να το κάνεις και στην γραμμή του flasher πχ : flasher-3.5.exe -F RX-51_pr1.2.bin -f -R Νομίζω ότι έτσι θα πετύχεις σίγουρα και με ασφάλεια.
  6. Για μένα η αναβάθμιση δεν ήταν ποτέ θέμα. Έχουμε στα χέρια μας ένα κινητό-θαύμα. Αυτά που έχω διαβάσει στα διάφορα Φορα απο ανθρώπους της ΝΟΚΙΑ είναι άκρως ενθαρρυντικά. Πρώτα απ όλα έχουν τονίσει ότι το 1.2 θα εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής.Επίσης λένε οτι το αργούν για να βεβαιωθούν ότι θα είναι stable. Το γεγονός ότι το πάνε για dual-boot με το MeeGo σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν δουλειά (Grub2???). Να θυμάστε σε λίγα χρόνια θα λένε ότι το Ν900 ξεκίνησε τον όρο mobile cloud computing?(Με rdesktop,VNC,OpenVPN εγώ σαν cloud computing το νιώθω):lol::p:ninja:
  7. Καλημέρα, είχα κάνει όλα τα παραπάνω αλλά τπτ. η λύση ήρθε απο το πουθενά χτές. Έπαιζα με το LXDE , και κάποια στιγμή είπα να δω τα hidden! .desktop, έσβησα ότι είχε μέσα και πήρε τα background του θέματος. Αλήθεια εναλλακτικό file manager έχει το maemo?? To NTFS στην κάρτα δεν δουλέυει!! Η κάρτα γίνεται unreadable απο το N900. Νομίζω ότι η λύση έιναι να συμπιέσεις την ταινία σε ένα avi,mpeg etc. (Sorry 4 doubleposting mr Mod) απλά το έκανα εχτές το πείραμα με το NTFS.
  8. Καλησπέρα, Εδω και κανα μήνα έχω πρόβλημα με το desktop μου. Συγκεκριμένα έκανα set as background μια εικόνα που μου έστειλαν σε mail απευθέιας. Απο τότε ότι και να έχω προσπαθήσει δεν μου αλλάζει την εικόνα (desktop1). Μήπως έχει κάνεις κάποια ιδέα είτε να κάνω "reset" το desktop ηπ ώς θα αλλάξω την εικόνα; Δοκίμασα το παρακάτω : αλλά δεν δούλεψε.
×
×
  • Create New...