Jump to content

Cayenne

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Cayenne

  • Ημ. Γέννησης 18/03/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Cayenne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ελάχιστος χρόνος χρέωσης δεν γνωρίζω αν υπάρχει αλλά από την στιγμή που είναι κανονικά απεριόριστα δεν έχει νόημα. Στην Ελλάδα δυστυχώς ακόμα κοιτάνε πως να κοροϊδέψουν και να τα αρπάξουν χωρίς καμιά επένδυση. Αλλά αυτό είναι γενικά το κακό μας!!! ελπίζω κάποτε να αλλάξει. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτα επειδη μενω και δουλευω εδω στην Ελβετια, μπορω να σου πω οτι δεν ειναι ακριβως η εικονα που εχεις στο μυαλο σου. Το τσουχτερό αναφέρονταν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
  2. Το εχει κανει και η Swisscom στην Ελβετια αυτο απο 1/4.
  3. Οι τιμές ακούγονται τσιμπημένες αλλά η ποιότητα της υπηρεσίας είναι πολύ μπροστά κ για του λόγου το αληθές επισυνάπτω δυο screenshot από Speedtest ένα με full σήμα 5/5 και ένα με 2/5. Ελπίζω κάποτε και οι Ελληνικοί πάροχοι να αφουγκραστούν κ εμάς που ζητάμε ποιότητα και να σταματήσει το δούλεμα πάρτε 2GB data και να κατεβάζεις στο τέλος με PSTN... ....δεν βρισκω το κουμπι επισυναψη αλλα δεν πειραζει! Οι εικονες δειχνουν 133Mbit/Sec download και 43Mbit/Sec Upload με 5/5 σημα. Και η δευτερη 63Mbit/Sec download και 42Mbit/Sec Upload με 2/5 σημα.
  4. Μετράνε και όσοι μένουν στο εξωτερικό? Αν ναι τότε... Πάροχος Swisscom Ελβετίας. Απεριόριστες κλήσεις σε Σταθερά και Κινητά σε όλη την Ευρώπη κ Αμερική (όχι 1500' αλλά πραγματικά απεριόριστα παντού). Απεριόριστο Data εντός Ελβετίας(όχι 3gb...αλλά πραγματικά Απεριόριστο, και σήμα 4G παντού). Απεριόριστα SMS/MMS Ευρώπη και Αμερική (όχι 1500 αλλά πραγματικά απεριόριστα παντού). Απεριόριστες Roaming κλήσεις σε Σταθερά και Κινητά προς όλη την Ευρώπη όταν βρίσκομαι σε κάποια Ευρωπαική χώρα πλην Ελβετίας(όχι 1500' αλλά πραγματικά απεριόριστα παντού). 12GB το χρόνο Roaming Data οταν βρισκομαι σε καποια Ευρωπαική χώρα πλην Ελβετίας. 2η Data sim για εντός Ελβετίας με 10GB κάθε μήνα Και για να τα λέμε όλα, λίγο τσουχτερό μηνιαίο πάγιο 170 euros. https://www.swisscom.ch/en/residential/mobile/subscription-tariffs/natel-infinity-plus-xl.html
  5. Guys chillarete που λέμε κ στο χωριό μου. Λογικό να υπάρχουν προβλήματα και λογικό να είναι κακοσχεδιασμένη. Όταν σαν ΟΤΕ εμπιστεύεσαι το Κινέζο (λογο κοστους) για το IPTV και ΟΤΤ είναι λογικό να έχεις προβλήματα χρήσης και usability, Ο συνδυασμός Κινέζου designer με ΟΤΕτζη που έμαθε στου κασίδα το κεφάλι κ έγινε IPTV marketing expert οδηγεί σε αυτό το έκτρωμα. Όταν στην Ελλάδα καταλάβουνε ότι η ποιότητα έχει άμεση σχέση της τιμής τότε κάτι κάλο θα βγει. Ας μάθουνε οι Ελληνικοί Γυφτο-Παροχοι επιτέλους ότι IPTV και ΟΤΤ είναι ακριβά sport. Οι σωστές λύσεις απαιτούν μεγάλες επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων και στη μεριά του Χρήστη με VDSL και 4G και στη μεριά του Πάροχου με σωστές πλατφόρμες. Άποψη μου, αν είναι να βγάλεις μια υπηρεσία απλά για να τη βγάλεις λόγο του ανταγωνισμού ο θεός να κάνει το νόβα go ανταγωνισμό καλύτερα να το αφήσεις.
×
×
  • Create New...