Jump to content

SCIP

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SCIP

  1. Αγαπητέ Άγιε Βασίλη ... καλές γιορτές σε όλους μας !!
  2. Παιδιά καλησπέρα, έστειλα σήμερα sms (γύρω στις 5 γραμμές) και μετά τους 70 χαρακτήρες μου το χρεώνει σαν 2 sms και μετά τους 134 σαν 3! Νομίζω και από το προηγούμενο Nokia που είχα ότι η μέτρηση των 2 sms άρχιζε από τους 130+ χαρακτήρες .. τι γίνεται ?? Αν μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτό είναι λογικό. Ευχαριστώ !!
  3. Καλημέρα, έκανα και εγώ την αναβάθμιση εχθές βράδυ αλλά πάω ρυθμίσεις-->οθόνη+πάτημα και δε μου εμφανίζει το Nokia Glance Screen. Επίσης ούτε την εφαρμογή Nokia Smart Camera. Μήπως πρέπει να την κατεβάσω από το store ?
  4. Το έκανα αλλά τίποτα, μόλις το πληκτρολόγησα στο google και τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Κάπου είδα ότι αν αλλάξω γλώσσα+περιοχή από τις ρυθμίσεις και εξαναγκάσω το τηλέφωνο να κάνει ξανά το update. Είδωμεν ..
  5. Ρε παιδιά εμένα βρήκε και κατέβασε το update και τώα μου γράφει "Έγινε λήψη της ενημέρωσης, αλλά δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα της. (80188253)" Τι στο καλό έγινε και γιατί δεν προχωράει το update ?? :angry: Όποιος μπορεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ !
  6. Παιδιά καλησπέρα, το παρέλαβα και εγώ σήμερα το κινητό από e-shop ! Από Κροατρία και το δικό μου, όλα κομπλέ και αν πάτε στις ρυθμίσεις και το πειράξετε λίγο η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο. Η ποιότητα του βίντεο είναι απλά άπαιχτη, δεν υπάρχει πουθενά, για τις φωτογραφίες έχω να πω ότι είναι και αυτές μεν καταπληκτικές αλλά καλύτερη ευκρίνεια έχει όταν γίνεται το focus και σαν να θολώνει λίγο στην τελική φωτογραφία. Μία μόνο ερώτηση έχω, όταν το πρωτοάνοιξα παρατήρησα ότι τα capacitive keys κιτρινίζουν λίγο, όταν όμως πήγα στις ρυθμίσεις και έβαλα εξοικονόμηση ενέργειας τότε δεν φωτείζονταν και φαινόντουσαν κανονικα. Υποθέτω άρα ότι έχει να κάνει με τη φωτεινότητα από κάτω. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ? και κυρίως σε αυτούς που το παρέλαβαν σήμερα από e-shop. Ευχαριστώ !!
  7. Ισχύει !! Με το που είδα το μήνυμά σου έτρεξα γρήγορα στο λογαριασμό μου και είδα ότι έφτασε (Αμήν!). Περιμένω πως και πως να το πιάσω στα χέρια μου, ελπίζω μέχρι αύριο να έχει έρθει Πάτρα !! :dance:
  8. Και εγώ το περιμένω από e-shop (παραγγελία 14 ημερών ακριβώς) :mad: Μου είχαν πει για 22/8 και αύριο έχουμε 29/8. Τέλος πάντων επικοινώνησα με έναν γνωστό μου που δουλεύει εκεί και με ενημέρωσε ότι θα το παραλάβουν αύριο ή μεθαύριο το αργότερο. Εμένα άλλο με παραξενεύει, όταν βγήκε το Lumia 920 σε προσφορά στις λεπτομέρειες της συσκευής δεν έγραφε ότι η συσκευή θα διατίθετο με Αγγλικό μενού, όταν όμως όπως φαίνεται εξαντλήθηκε η παρτίδα που είχαν σε stock τότε μπήκε αυτή η "μικρή" λεπτομέρεια. Anyway το e-shop έχει δηλώσει ότι είναι κατά της παραεισαγωγής και δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη συσκευή που το παρατηρώ. Τόσο καιρό όμως και από Φινλανδία να το είχα παραγγείλει θα είχε έρθει, ελπίζω τουλάχιστον το Lumia 920 που θα παραλάβω να μην είναι ελλατωματικό. Απολογούμαι για το off topic παραλήρημα ! :X
  9. Καλή επιτυχία σε όλους...και λίγη περισσότερη σε εμένα :luck:
  10. SCIP

    LG Optimus G (E975)

    Βασικά είναι ανάμεσα στο Nokia Lumia 920 (το οποίο έχω ήδη παραγγείλει πριν από 2 εβδομάδες από e-shop στα 300 ευρώ και ακόμα να έρθει) και στο λευκό G το οποίο μου ήρθε σε mail πάλι από e-shop στα 317. Δεν με ενδιαφέρει το λειτουργικό τόσο όσο η συσκευή να είναι αξιόπιστη και να μην εμφανίσει μελλοντικά προβλήματα. Ούτε είμαι hard core user, παρόλα αυτά θέλω να μπορεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ενώς μέσου χρήστη. Αν μπορούσατε να μου ενισχύσετε τα πλεονηκτήματα του Optimus G σαν συσκευή θα ήταν μονόδρομος για εμένα η αγορά. Ευχαριστώ !!
  11. SCIP

    LG Optimus G (E975)

    Καλησπέρα παιδιά, βρήκα το κινητό στα 317 ευρώ και σκέφτομαι να το αγοράσω. Είμαι λίγο επιφυλακτικός όμως γιατί δεν το έχω μελετήσει και πολύ. Απ' ότι έχω διαβάσει πρόκειται για μία πολύ καλή android συσκευή με τα κύρια μειονεκτήματα να είναι η κάμερα και οι αναβαθμίσεις που αργούν να έρθουν. Θα ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το τηλέφωνο. Ευχαριστώ !!
  12. Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες .. Περιμένω και εγώ το δικό μου Lumia 920 Black (από e-shop) το οποίο πιθανότατα θα μου παραδοθεί αύριο, για αυτό το λόγο θα ήθελα να μου απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις. 1) Όταν πάρω τη συσκευή στα χέρια μου αρχικά πρέπει να "παίξω" μαζί της μέχρι να αποφορτιστεί εντελώς ή πρέπει να την βάλω κατευθείαν για φόρτηση μέχρι να γεμίσει η μπαταρία; 2) Διάβασα παραπάνω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα update (εν ονόματι Amber) το οποίο θα ήταν καλό να το κάνουμε μέσω ota γιατί έτσι δεν θα χαθούν τα αρχεία της συσκευής. Πως γίνεται αυτό ? Αν μπορεί κάποιος να μου παραθέσει τα βήματα ονομαστικά. Αυτά προς το παρόν, είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου και θεωρώ τα windows phone 8 το καλύτερο λογισμικό από άποψη ευχρηστίας και ομορφιάς. Για τη συσκευή ούτε λόγος, απλά κορυφαία στα 300e Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας !
×
×
  • Create New...