Jump to content

avel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    93.3%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

avel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. avel

    Motorola Moto X

    Μάλλον απίθανο να βρεις κάτι σε κατάστημα. Δοκίμασε στο ebay, βρήκα πολύ καλή θήκη στα μέτρα του με ενάμιση ευρώ (με μεταφορικά).
  2. Ισως κάποιο utility όπως αυτά να κάνει δουλειά: http://freewareppc.com/utilities/displayoff.shtml http://freewareppc.com/utilities/screenswitch.shtml αλλά πάλι θα θες ιδανικά κάτι για να κλειδώσει και τα κουμπιά. :)
  3. Τι ειναι το d3st1n4t0r ; Μηπως εννοεις "destinator";
  4. Ειναι απλα ενα customized windows embedded περιβαλλον. Δε νομιζω οτι υποτιθεται οτι μπορεις να το αλλαξεις / πειραξεις... Δε νομιζω οτι μπορεις σε μια "PNA" συσκευη να κανεις ο,τι θες. Μαλλον χρειαζεσαι ενα PDA για να εχεις την ελευθερια σου. Οι κατασκευαστες αυτου του μηχανηματος ειχαν σκοπο την ευκολια χρησης και το ευκολο upgrade στις εκδοσεις των προγραμματων που αυτοι φτιαχνουν, και οχι μια ανοιχτη πλατφορμα οπου ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να βαζει οτι θελει.
  5. Μηπως μπορει κανεις να εξηγησει αν - και πως - δουλευει το sjphone στο qtek 8310; Συγκεκριμενα, ποια απο αυτες τις εκδοσεις: http://www.sjphone.org/preview/ η ακομα http://www.sjphone.org/sjp.html ειναι καταλληλη; Τα .cab που δοκιμασα, λενε οτι "δεν ειναι καταλληλα γι'αυτο το device". Εναλλακτικα, εχετε να προτεινετε καποιον αλλον SIP client; Εχει κανεις πετυχει το X-Lite να δουλευει στα windows mobile?
  6. Πηρα απο mediamarkt 2GB Kingston Mini-SD, με 25€. Δεν προσεξα ταχυτητα, αλλα δε νομιζω οτι θα κανει τοση πολλη διαφορα στο qtek...
  7. Απ'ό,τι έχω ακούσει για το Z600, η java vm του έχει πολλά bugs και δε συνεργάζεται καλά με όλες τις εφαρμογές. Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ - πολλές φορές java apps μου κρασάρουν.
  8. Δεν έχω δει τη συγκεκριμένη διαφήμιση, αλλά το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι κάποιος να σερφάρει χωρίς macromedia flash ενεργοποιημένο, και να τα ενεργοποιεί μόνο όταν είναι ανάγκη... Ούτως ή άλλως στο 95% των περιπτώσεων είναι άχρηστα και περιττά. Στον Opera αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με το F12, ενώ για τον Mozilla Firefox νομίζω ότι υπάρχει ειδικό extension, που επιτρέπει να κάνεις κλικ στην περιοχή που κανονικά βρίσκεται ένα flashάκι, για να ενεργοποιηθεί.
  9. Τα κατέβασα εγώ. Αν θυμάμαι καλά, μού είχε στείλει το URL για download. Φρόντισε να δώσεις το spam-ο-mail σου ή ένα temporary mail, και όχι τη διεύθυνση που χρησιμοποιείς συνήθως. Επίσης οι servers τους αργούν απελπιστικά. Αν τα βρεις σε κάποιο bittorrent ή σε κάποια άλλη πηγή, κατέβασέ τα από εκεί.
×
×
  • Create New...