Jump to content

ougk1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ougk1

  1. Πολύ ωραίο δώρο καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Καλησπερα, σημερα αγορασα το J5 2015. Γενικα ειμαι νεος στο θεμα smartphone. Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι ευκολο να αφαιρεσω αργοτερα την καρτα sim επειδη βλεπω ειναι λιγο δυσκολο για να μπει (βλεποντας αυτα τα "δοντακια" αναρωτιεμαι αν θα κρατανε κοντρα οταν θα βγαζω την sim). Ο αδερφος μου ειχε ενα samsung i8262 galaxy core duos και ειχε μια αντιστοιχη δυσκολια μονο που σε εκεινη την συσκευη ειχε περιθωριο να την σπρωξεις απο πανω, ενω το J5 απ την πανω μερια δεν εχει). Το ρωταω αυτο επειδη σε μια βδομαδα θα του αλλαξω sim. Δεν ειναι οτι θα το κανω συνεχεια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  3. Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου και επειδή αυτήν την περίοδο ψάχνω για κάρτα μνήμης οσο το δυνατον μεγαλυτερη οποτε και ειδα αυτην στα 41 ευρω. Κυριως για ταινιες και μουσικη την θελω. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331095 Εχω το Samsung Galaxy Core I8262 και απο οτι ρωτησα μου ειπαν οτι θα ειναι συμβατη. Διαβαζοντας στο θεμα αυτο δεν ειδα πολλους να αγοραζουν 64gb καρτα. Θα κανει το κινητο πιο αργο στην χρηση του σε συγκριση με μια των 32gb ιδιων δυνατοτητων- ταχυτητων? Η μαρκα ειναι αξιοπιστη? Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ
  4. υπαρχει η δυανατοτητα να εχει κανεις 2 SIM στο ιδιο νουμερο οποτε θα το δοκιμασω
  5. την Παρασκευη παρελαβα ενα Samsung Galaxy Core Duos I8262 και την επομενη μερα αντικατεστησα τις SIM με microSIM. η μια υποδοχη ειναι μια χαρα. στην αλλη δυσκολευομαι παρα πολυ να βγαλω την microSIM. ως τωρα την εχω βγαλει δυο φορες και εχει χαραχθει αρκετα η microSIM. σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το service και το καταστημα μου ειπανε οτι ετσι ειναι κατασκευασμενα ετσι ωστε να μην φευγει απ την θεση της η microSIM. συμβαινει το ιδιο και σε αλλες συσκευες ή μηπως ειμαι υπερβολικος??? Υπαρχει περιπτωση τα σιδερακια της υποδοχης microSIM να ειναι ανασηκωμενα παραπανω ετσι ωστε να με εμποδιζουν απ το να την βγαζω??? ειναι ιδεα μου οτι αμα βαλω - βγαλω 4-5 φορες ακομα την microSIM θα χαλασει και θα πρεπει να παιρνω καινουρια? Λογω εργασιας δεν μπορω να το κουβαλαω μαζι μου συνεχεια οποτε αναγκαζομαι να βγαζω την microSIM για να την βαζω σε αλλο κινητο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. τελικά επέλεξα το κατάστημα Birdphone. το παρήγγειλα από Αθήνα και μετά από 28 ώρες το είχα στα χέρια μου Θεσσαλονίκη. Άψογοι στην επικοινωνία και ταχύτατοι στην παράδοση.
  7. Εχω επιλεξει να αγορασω αυτο το κινητο http://www.skroutz.gr/s/3606987/Samsung-Galaxy-Core-I8262-8GB.html αλλα δεν ξερω απο ποιο καταστημα να το παραγγειλω.Γι αυτο θα ηθελα να ζητησω την προσωπικη σας αποψη για το ποιο καταστημα να επιλεξω. Δεν θελω να μπλεξω (οσο ειναι δυνατο) με καταστηματα π δεν εχουν καλη εξυπηρετηση και αξιοπιστια οσον αφορα κινητα τηλεφωνα. Εχω διαβασει διαφορα για αλλα καταστηματα αλλα απο αυτα π εχουν αυτο το κινητο δεν γνωριζω απολυτως τιποτα. Το κινητο ειναι κατι π δν μπορουν να τ εχουν 1-2 μηνες να το κανουν βολτες στ αντιπροσωπεια μεχρι να βρεθει λυση αν τυχον εμφανισει προβληματα. Δεν ειναι προβλημα να δωσω 10 ευρω παραπανω για να το αγορασω απο καποιο καταστημα που ειναι ακριβοτερο αλλα και πιο αξιοπιστο. Η παραγγελια θα γινει για Θεσσαλονικη. Ευχαριστω. περιμενω τις αποψεις σου. (πριν μερικες μερες υπηρχε και το easybuyworld ως καταστημα στ Θεσσαλονικη αλλα τωρα δεν εμφανιζεται καθολου στ skroutz. Γνωριζεται κατι επ' αυτου?)
  8. Καλημέρα. Έχω επι πολλα χρόνια οικογενειακο συμβόλαιο στη Vodafone.πριν 18 μηνες το χα ανανεωσει κ πηρα συσκευη και τωρα π ληγει θελω να αλλαξω προγραμμα καθως ο χρονος π εχουμε διαθεσιμος ειναι υπεραρκετος. ειμαστε 4 αριθμοι στο συμβολαιο. οι 3 εχουμε VF Οικονομικό 60 δλδ 500 λεπτα προς σταθερα και κινητα και ο αλλος αριθμος το Unlimited 50 π εχει απεριοριστο προς vodafone.και οι 4 αριθμοι εχουν εκπτωση παγιου -60%. ο λογαριασμος κυμαινεται απο 115-125€/μηνα. επειδη ομως ο χρονος ομιλιας για τα 2 VF Οικονομικό 60 και το Unlimited 50 ειναι υπεραρκετος θελω να τα αλλαξω.γενικα ψαχνω κατι π να καλυπτει κλησεις κυριως προς κινητα αλλα κ σταθερα.τα 2 VF Οικονομικό 60 σκεφτομαι να γινουν καρτοκινητο. γενικα δεν ψαχνω κατι π να περιλαμβανει sms kai internet.δεν χρειαζονται σε κανεναν απ τους 4. εχω δει 2 προγραμματα: 1. καρτοκινητο vodafone με χρεωση 5€ με καρτα 10€ και πανω π εχει 200 λεπτα προς ολα τ εθνικα δικτυα (στα8ερα κ κινητα). 2 αποριες σχετικα με αυτο. βαζοντας αρχικα την καρτα των 10€ θα μεινει καποιο υπολοιπο περιπου 4€.τον επομενο μηνα βαζοντας καρτα των 5€ (δλδ συνολο περιπου 8€) θα μπορω να ενεργοποιησω ατο το προγραμμα??? αν γνωριζει καποιος να με διαφωτισει για την υπηρεσια friends and family.περα απ την χρεωση π ειναι 0,01 €/ λεπτο η ελαχιστη διαρκεια κλησης ειναι 3 λεπτα.δεν ειναι υπερβολικη??? δλδ αν εχω 200 λεπτα προς ολα τ εθνικα δικτυα και εχοντας ως ελαχιστη διαρκεια κλησης τα 3 λεπτα ειναι σα να εχω ως οριο τις 65 κλησεις. επισης επιλεγω αρχικα 2 νουμερα και ισχυει για καποιο διαστημα ή μπορω καθε 2 μηνες για παραδειγμα να οριζω 2 αλλους vodafone αριθμους για την υπηρεσια friends and family??? 2. talk 2 vodafone 300 με χρεωση 5€ π εχει 200 λεπτα προς vodafone και 100 λεπτα προς ολα τ εθνικα δικτυα (στα8ερα κ κινητα). παλι αναφερεται ως η ελαχιστη διαρκεια κλησης ειναι 3 λεπτα. σχετικα μ αυτο το προγραμμα θα ηθελα να ρωτησω επειδη απευθυνεται σε χρηστες CU αν μπορω να μετατρεψω την καρτα μ απο vodafone σε CU. με λιγα λογια για τα 2 νουμερα π ειχαν 500 λεπτα ομιλιας προς ολα τ εθνικα δικτυα σκεφτομαι να τα κανω καρτοκινητα.αν εχετε καποια αλλη προταση ευχαριστως να την ακουσω. το 3ο νουμερο π εχει 500 λεπτα ομιλιας προς ολα τ εθνικα δικτυα θα ανανεωθει αλλα θα ηθελα να ρωτησω ποσο ειναι το ελαχιστο χρονικο διαστημα π μπορω να το ανανεωσω.θα ειναι δλδ για 18 μηνες κ παλι ή μπορω και λιγοτερο? οσον αφορα το Unlimited 50 π ανηκει στ πατερα μου θα ηθελα ν αυτο να το αλλαξω.επειδη δεν τ αρεσει να βαζει καρτες κ θελει ν εχει ανεση χρονου και να μην ασχολειται με καρτες (αν κ δν μιλαει τοσο πολυ) τι εχετε να προτεινεται? υπαρχει καποιο προγραμμα ή και καρτοκινητο π να εχει χρονο ομιλιας προς σταθερα κ κινητα και το παγιο του να μην ξεπερνα τα 20€ ??? ηδη μ αυτο το προγραμμα π εχει πληρωνει 20€ οποτε αν δν υπαρχει κατι καλυτερο θα το ανανεωσω κι αυτο. ελπιζω να μην σας κουρασα. περιμενω τις απαντησεις - προτασεις σας.ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...