Jump to content

cgeorgal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cgeorgal

  1. Μετά απο το διάβασμα κάποιων σελίδων από αυτό το θέμα δεν μπορω να καταλάβω πως μερικοί συγκρίνετε iPhone και Android συσκευές της εποχής με τα αν/χα Nokia. Λυπάμαι αλλά εκτός συναισθηματισμού δεν υπάρχει καμμιά σύγκριση. Συγνώμη αν φαίνεται επιθετικό, αλλά να βάζεις σε σύγκριση το Ν97 με το αν/χο iPhone της εποχής (3Gs αν δεν κάνω λάθος) είναι ασύληπτο. Όπως είπε και κάποιος πριν, το marketplace της Nokia ήταν για τα κλάμματα. Τι να το κάνει ο χρήστης μόνο το λειτουργικό ή την καλή κατασκευή της συσκευής εάν δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνουν τα άλλα smartphones; Ο πόνος της Microsoft/Nokia είναι ακριβώς αυτός, θέλουν να φτιάξουν ένα καλό marketplace για να έχουν και αγοραστές. Αν η Nokia συνέχιζε ετσι όπως ήταν δεν θα είχε καμμιά τύχη, τώρα έχει κάποιες ελπίδες ποντάροντας στην MS και το δίκτυο που έχει με τις εταιρείες λογισμικού. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάτι συνομοτικό σε αυτή την απόφαση, εάν επίσης προσμετρήσεις ότι με αυτή την κίνηση θα απέφευγε να συναγωνιστεί με τους άλλους Android κατασκευαστές δίνοντας κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό και την προνομιακή της σχέση με την MS.
  2. Παρακάτω είναι ο πλήρης οδηγός πως θα patchαρεις το touchpad: http://forums.precentral.net/hp-touchpad/293028-new-touchpad-heres-your-get-started-guide.html Για το ελληνικό πληκτρολόγιο θα βρείτε πληροφορίες στο παρακάτω: http://forums.precentral.net/hp-touchpad-homebrew/297295-keyboard-layouts-patches.html Όσον αφορά τους τόνους δεν θυμάμαι αν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις, αλλά εγώ δεν τους χρειάζομαι και ναι το πληκτρολόγιο παίζει για όλες τις εφαρμογές.
  3. Στο precentral στο θέμα Touchpad, θα δεις τι χρειάζεται για να το πατσάρεις, ωστε να συγχρονίσει ψηλότερα ο πυρήνας και επισης να πάψει να γράφει logs, πράγματα που το κάνουν εντελώς άχρηστο, αφού θα δεις ότι θα σέρνεται, αν δεν κάνεις αυτές τις αλλαγές.
  4. Λοιπόν για τις ερωτήσεις σχετικά με το αν αξίζει η αγορά ενός Toucpad, η γνώμη μου είναι οτ αξίζει 100%, έστω και αν γράφω τώρα απο το iPad μου. Για ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει εφαρμογή στο pre central και είναι άριστη. Γενικά το πληκτρολόγιο μου αρέσει πιο πολυ απο το ipad. Όσον αφορά τον φορτιστής, αγοράζεις έναν adaptor απο οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών και τελειωνεις με κόστος ~2€. Για τα υπόλοιπα, είναι πιο αργό απο το iPad αλλα το multitasking είναι άλλο πράγμα στο webos. Μπαταρία αισθητά χειρότερη, εφαρμογές λιγότερες, βάρος μεγαλύτερο ακι όγκος. Παρόλα αυτά εμένα μου αρέσει πολυ και ο πιτσιρικάς το χειρίζεται πολυ εύκολα (για αυτόν προορίζονταν) και τα παιχνίδια είναι αρκετά για να μπορει να το χρησιμοποιεί όταν δεν το χρησιμοποιεί ως ebook. Τέλος, πρέπει οπωσδήποτε να το patchαέρος, το οποίο παίρνει λίγο χρόνο και να συμβιβαστείς με memory leak που θα δεις με τη χρήση, αφού αναγκαστεις να το κανείς reboot σε τακτά χρονικά διαστήματα για να στρώσει.
×
×
  • Create New...