Jump to content

lefterisant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lefterisant

  1. Φίλοι καλησπέρα, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το κινητό από όταν το πήρα(μεταχειρισμένο,δεν το έχω πολύ καιρό..αλλά ήταν σε άψογη κατάσταση.) Το ακουστικό του είναι πάρα πολύ χαμηλό...όταν μιλάω εκτός σπιτιού και έχει λίγη φασαρία δεν ακούγεται τίποτα... Προχθές εκεί που μιλούσε ενας φίλος με το κινητό μου ξαφνικά παρατήρησα ότι άκουγα εγώ από δύο μέτρα απόσταση τον άλλο και παρατήρησα ότι (εννοείται χωρίς ανοιχτή ακρόαση) βγαίνει περισσότερος ήχος από το πίσω ακουστικό!!! Δεν γίνεται όμως κάθε φορά που μιλάω να κολάω την πλάτη του στο αυτί.....θα καώ.... Απλά ρωτάω την γνώμη σας να μου πείτε,όντως είναι έτσι,ή να το πάω για servise..?? Ευχαριστώ πολύ!!
  2. Να σου πω την αλήθεια φίλε μου,από χθες έχω δει πολλά βιντεάκια στο youtube...σε κάποια τρώει τρελά κολήματα και σε άλλα πάει σφαίρα...τι να πω τώρα..έχω μπερδευτεί...
  3. Κρίμα....και είχα τρελαθεί όταν το είδα.... Αλλά αν τρώει τέτοια κολήματα....άστο καλιά...
  4. Καλησπέρα παιδιά, με ενδιαφέρει πολύ το κινητό αλλά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σε εσάς που το έχετε ήδη. Πήγα σήμερα στη wind να το δω πως ειναι σε λειτουργία. Μια χαρά φαίνεται το κινητό αλλά η οθόνη του ήταν χάλια σε απόκριση και καθόλου smooth(δεν ρολάρει καθόλου καλά). Ρώτησα μήπως ήταν demo και μου είπαν ότι δεν ήταν...και ξενέρωσα.. Είανι όντως έτσι; Ευχαριστώ προκαταβολικά.!
  5. Γεια σου φίλε,σε ευχαριστώ για την απάντηση. 1.Οταν λες τις ιδιότητες του λογαριασμου εννοείς από το κιν ή από το pc.Βασικά την επιλογή που μου λες(contact) δεν την βρήκα πουθενά..που είναι? 2.Οταν λες δεν τις τραβάει,εννοείς ότι τώρα που τις έχει τραβήξει δεν μπορώ να τις βγάλω,πρέπει να κάνω reset κτλ?? Ευχαριστώ και πάλι
  6. Καλησπέρα παιδια, πριν λίγες μέρες πήρα ένα trophy από ένα φίλο και έχω(για την ώρα) δύο ερωτήσεις 1.Αν μπορεί να βγεί αυτή η σπαστική δόνιση από τα πλήκτρα.Αφήστε που πιστεύω ότι γονατίζει την μπαταρία.. 2.Στις επαφές μου πέρασε αυτόματα και τις επαφές του hotmail μαζί με αυτές της sim. Γίνετε να εμφανίζει μόνο της sim? Ευχαριστώ!!
  7. Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Πούλησα σε κάποιον εκτός Ελλάδας(για την ακρίβεια Νιγηρία) κάτι και θέλω να μου βάλει τα χρήματα στην κάρτα που έχω για το paypal. Στο υπ'οψιν ότι είναι απλή κάρτα της πειραιώς δλδ αν δεν έχει χρήματα μέσα δεν μπορώ να αγοράσω και όταν μου κάνουν refund μπαίνουν πάλι στην κάρτα και δεν μαίνουν στο λογαριασμό του paypal. Πως θα γίνει αυτό και πόσο αξιόπιστο είναι? Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων. Επειδή δεν μπορώ να το παρακολουθώ αν είναι εύκολο ΠΜ.
×
×
  • Create New...