Jump to content

thanos75x

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanos75x

  • Ημ. Γέννησης 06/02/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

thanos75x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ενώ κάνουμε one touch upgrade και ακολουθούμε τις οδηγίες κατά γράμμα από pc δείχνει ότι όλα πηγαίνουν ρολόι και στο τέλος μας βγάζει ένα NOT FOUND και τελικά το κινητό δεν έχει αναβαθμιστεί. :( Συσκευή Alcatel 997D και λειτουργικό windows 7 64bit.
  2. 174,99$ το εχει στο buyincoins. Περιμενω το δευτερο Hero απο κει. Εκανε ακριβως 20 μερες με απλο ταχυδρομειο και tracking number οπως παντα.
  3. Γνωριζει καποιος αν στο msn υπαρχει τροπος να κανουμε χρηση μιας απο τις δυο ενσωματωμενες cameres που εχει πανω του το tytn2 ?
  4. Και ο Γερμανος ζηταει 25ε ! Το κινητο δεν ειναι δικο μου ειπα μπας και μπορεσω να βοηθησω εναν φιλο μου που εχει μητρικη γλωσσα τα Γερμανικα αλλα ετσι οπως το θετετε το ζητημα θα μπλεξω. Νομιζα οτι ειναι μια ευκολη διαδικασια αλλα μαλλον θελει κοπο... kotsianis7 απο Βολο ειμαι κι εγω :)
  5. Το εκανα εχθες το μεσημερι νομιζοντας οτι απλα το νεο update θα φιλοξενουσε και τα γερμανικα αλλα οταν το ανοιξα απογοητευτικα... :( Δεν το εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη το κινητο. Οταν το εχω μπροστα μου να μιλησουμε απο κανενα email η msn αν μπορεις να με βοηθησεις. Σ'ευχαριστω για τον χρονο σου
  6. Καλημερα στην παρεα! Εχω μια γρηγορη απορια για σας αν μπορειτε να με βοηθησετε: Θελω να περασω γερμανικα μενου και γλωσσα στο k800 και ο γερμανος μου ζηταει 25ε Υπαρχει καποιος τροπος για δωρεαν μονος μου και αν ειναι ευκολο να το κανω ? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ! (Πολυ κουφο να μην εχει σαν γλωσσα μεσα τα γερμανικα και να εχει απο αλλες πιο μικρες και ασημαντες χωρες)
×
×
  • Create New...