Jump to content

stam26a

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stam26a

  • Ημ. Γέννησης 17/02/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stam26a's Achievements

  1. Το Samsung galaxy s21 fe 5g 128gb 15 μερων καινούργιο το δεινω οποίος το θέλει με 2 χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας Ας στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλή χρονιά σε όλους. Υπάρχει περίπτωση να γράψει 8k Το Samsung galaxy s21 fe 5g ??? Μήπως είναι καλύτερος ο exynos2100 Aπο τον Snapdragon 888.??? Ζεστενεται το ίδιο? Πόσο μπορεί να πωληθεί αν είναι 10 ημερών?
  3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Το σούπερ κινητό Μιας Εβδομάδας από public αξιας 580€ Το δεινω 440€ !!!!!! Και μπαίνω μέσα πολύ στα χρήματα που το πήρα. 10 ημερών. Με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας

    1 €

    Poros, Ελλάδα - GR

  4. stam26a

    Poco F3

    Μετά από την τελευταία αναβάθμιση Εμφανίστηκε στις ρυθμίσεις Το μενού επέκταση μνήμης κατά 2GB περισσότερα Αλλά δεν φαίνεται πουθενά να έγινε η μνήμη 8gb από 6gb που είναι εργοστασιακά . Πώς μπορώ να δω τα 2gb που μου δίνει η αναβάθμιση?
  5. stam26a

    Poco F3

    Καλησπέρα σας Έχω τηλεόραση android f&u το τηλεκοντρόλ λειτουργεί με Bluetooth. Δεν βρίσκω κάποια εφαρμογή συμβατή με την τηλεόραση.για να χρησιμοποιηθεί το κινητό ως τηλεκοντρόλ.γνωριζει κάποιος?
  6. stam26a

    Poco F3

    Χαχα σύστημα πυρόσβεσης!!! Είσαι φοβερός φίλε. Ίσως να έχεις δίκιο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Μου πετάει συνέχεια μηνύματα διαφημιστικά από το chrome. Ξέρετε πως να τα απενεργοποιήσω? Ευχαριστώ.
  7. stam26a

    Poco F3

    Καλησπέρα σας Το Σαββατοκύριακο που είχα unlimited data δωρεάν . Κατέβασα 60gb και το κινητό ζεστάθηκε παρα πολυ! Μου έβγαλε μήνυμα ότι η συσκευή σας έχει υπερθερμανθεί.και θα περιοριστούν ορισμένες λειτουργίες. Που είναι το σύστημα ψύξης?
  8. stam26a

    Poco F3

    Καλησπέρα σας.υπαρχει τρόπος να γράψει 8k video το Poco f3 ??
  9. stam26a

    Poco F3

    Καλησπέρα σας. Μόλις συνδέω τα Bluetooth ακουστικά. Και πάω να παίξω ένα παιχνίδι όπως το warface δεν αισθάνομαι ότι λειτουργεί η τρισδιάστατη δόνηση. Είναι λογικό αυτό?
  10. stam26a

    Poco F3

    Καλημέρα σας .εγώ είμαι στον Πόρο Αττικής και σε speedtest χωρίς 5G αλλά με 4G++ έπιασε ταχύτητα 110mbs download και 16 upload.
  11. καλησπερα σας . υπαρχει τροπος να γραψει το mi9 8κ video ? εστω να αναπαραγει.?
  12. καλησπερα σας .το συγκεκριμενο κινητο το πουλανε 579 σε αυτο το επισημο καταστημα https://eu.redmagic.gg ειναι κινεζικο το site αυτο ? ερχεται το κινητο με τελωνειο και δασμους 150 ευρω ακριβοτερα ? η υπαρχει στην ευρωπαικη ενωση καποιο καταστημα για αποφυγη του τελωνειου και των δασμων?
  13. καλησπερα σας .εφοσον ακριβηνε το μι 9 υπαρχει το mi mix 3 5g me snapdragon 855 .τι γνωμη εχετε γιαυτο. ποιες οι διαφορες?
  14. καλησπερα σας παρατηρησα οτι η τιμη του mi 9 εχει φτασει κοντα στα 500ευρω ενω πριν μερικους μηνες ηταν 350 . γιατι συναιβει αυτο. υπαρχουν ελληνικα καταστηματα που το εχουν πιο φθηνα?
  15. το βαζω το apn πρωτοκολο ipv4 και ipv4/ipv6 και δουλευει και στις δυο περιπτώσεις δεν δουλευει αν το βαλω μονο ipv6. όμως αυτό αφορα την συνδεση μεσω data εγω δεν μπορω να συνδεθω με το wifi στις μισες ιστοσελίδες .μπαινω στις ρυθμισεις του wifi και δεν εχει ρυθμιση apn εχει κλειδωμενο το ipv6.τι μπορει να συμβαινει?
×
×
  • Create New...