Jump to content

evikar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evikar

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

evikar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες πήρα το huawei από τη wind κ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ με wifi συνδέεται κανονικά στο internet, με 3g δεν τα έχω καταφέρει καθόλου. Τις ρυθμίσεις της Wind του APN τις έχω βάλει σωστά. Το δοκίμασα με μια άλλη sim της Cosmote για να δω αν έχει πρόβλημα η συσκευή και δούλευε το internet μια χαρά. Στην εξυπηρέτηση της wind μου είπαν ότι ίσως φταίει η sim μου που είναι σχετικά παλιά(3ετίας) αλλά τη δοκίμασα σε άλλο κινητό (με android κ αυτό) κ συνδεόταν στο internet με 3g κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;
  2. Παιδια καλησπέρα, εφτιαξα τις ρυθμισεις του mailbox για να στελνω-δεχομαι τα mail μου μέσω wifi -σχεδον παντα- αλλα... ενω τα κατεβάζω δεν μπορω να στειλω. μου λεει μη υποστηριζομενη λειτουργια. Το mail ειναι gmail και τις ρυθμισεις τις βρηκε μονο του το κιν.. Ανυ ιδεας?
  3. Πως μπορω να δω ποια αναβαθμιση εχει το κινητο μου?(για να δω αν ειναι ιδια με το δικο σου)Τελικα το γυρισα πισω στη wind το κινητο κ μου εδωσαν καινουριο και εχει κ αυτο το ιδιο προβλημα......Ελεος..Βλεπω να πηγαινω κ για τριτο..
  4. Καλημερα παιδια, Χθες αγορασα το κινητο.. Πρωτη εντυπωση πολυ καλη η φωτογραφικη και χωρις προβληματα ευκρινειας κτλ. Στην πρωτη κληση που εκανα η φωνη μου στο αλλο κιν ακουγοταν σαν συνθεσαιζερ. Μετα απο καμποσες κλησεις με το ιδιο προβλημα το εκλεισα για να το φορτισω. Σημερα δεν το κανει..Τι να κανω?Να το γυρισω και να παρω καινουργιο? Να το παω για αναβαθμιση?(Μου ειπαν 2-3 μερες στην πανεπιστημιου) Τι μου προτεινετε? (Αναβαθμιση να κανω και στο καινουργιο αν παρω ας πουμε καινουργιο?Χρειαζεται η αναβαθμιση ουτως η αλλως?) Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...