Jump to content

acermeg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by acermeg

  1. Θα τα δοκιμάσω παιδιά και τα λέμε πάλι. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας..
  2. Ποιος launcher υποστηρίζει περιστροφή της αρχικής οθόνης; Δοκίμασα το nova και δεν το κατάφερα...
  3. Η συσκευή είναι με τις ρυθμίσεις της μαμάς εταιρείας συν τις αναβαθμίσεις που η ίδια έδωσε. Θα δοκιμάσω τις προτάσεις σας και θα επανέλθω..
  4. Πως θα μπω στις εφαρμογές αφού δεν μπορώ να πατήσω το εικονικό πλήκτρο του μενού; Βρίσκεται στην περιοχή που δεν πατιέται!!
  5. Προς το παρών όταν ξεκλειδώνω την οθόνη δεν μπορώ να πατήσω τίποτα σε αυτή τη γραμμή. Όση πίεση και να ασκησω δεν ανταποκρίνεται. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να συρω τα εικονίδια αυτά.
  6. Καλημέρα και καλή Κυριακή. Μετά από πτώση και ένα μικρό αλλά εμφανές χτύπημα στο ύψος που βρίσκονται τα βασικά εικονίδιά (κλήση μήνυμα μενού επαφές ίντερνετ) σταμάτησε να λειτουργεί η συγκεκριμένη γραμμή της οθόνης. Όλη η υπόλοιπη οθόνη λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα βασικά αυτά εικονίδιά σε άλλο μέρος της οθόνης του τηλεφώνου ώστε να είναι πάλι λειτουργικό; Η συσκευή είναι το Vernee Apollo Lite και έχει android 6. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας..
  7. Πρώτα ενεργοποίησα το screen mirroring στην τηλεόραση ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετά την προβολή της οθόνης του τηλεφώνου στην τιβι. Με αυτόν τον τρόπο δούλεψε στο δικό μου σεταπ (Samsung 40H6400 & Lumia 640).
  8. Έχω μια Samsung 40H6400 ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα φίλε και παίζει μια χαρά. Γίνεται μέσω του screen mirroring επιλέγοντας μετά προβολή της οθόνης μου. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
  9. Η τηλεόραση μου υποστηρίζει screen mirroring. Γίνεται κάτι με αυτό; Πώς είχα την εντύπωση ότι υπήρχε τέτοια εφαρμογή......anyway. Ευχαριστώ πάντως.
  10. Καλό μεσημέρι σε όλους. Μπορώ να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να προβάλλει στην τηλεόραση οτιδήποτε κάνεις στην οθόνη του τηλεφώνου; Όχι αυτό που προβάλλει φωτογραφίες της Microsoft. Βλέπω πχ βίντεο από YouTube,μπορώ να το παρακολουθησω στην τηλεόραση; Ζητώ συγγνώμη αν είχε απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ.
  11. Καλημερα σε ολους. Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το foraner(εφαρμογη για ελεγχο συναγερμου crow) στο 535? Υπαρχει εφαρμογη για αντροιντ και αιφον καθως και για πισι!! Ειναι μεγαλη ευκολια για απομακρυσμενο ελεγχο αλλα......... Ευχαριστω πολυ!!
  12. Καλημερα σε ολους. Αγορασα το τηλ πριν 15 μερες αποκομιζοντας καλες ως τωρα εντυπωσεις.(Επι 5ετια χρηστης ανδροιντ) Παρατηρω οτι μια ευκολια που ειχαν τα ανδροιντ τηλ και λειπει απο τα παραθυρα ειναι οταν πληκτρολογουσες εναν αριθμο τηλ με τα πρωτα νουμερα σου εβγαζε λιστα με τις επαφες η τα τηλ που περιειχαν τους αριθμους αυτους. Υπαρχει κατι τετοιο στη συσκευη μας η οχι? Δεν εχω κανει το τεστ αλλα το τηλ μου δειχνει να δουλευει κανονικα παρεπιπτωντος!!! Ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...