Jump to content

june

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About june

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

june's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πολύ καλό το δίκτυο και αρκετά σταθερό στο Καλαμίτσι Χαλκιδικής (Μύτη 2ου ποδιού)[ATTACH]33698[/ATTACH]
  2. Να ενημερώσω και εγώ, πως από σήμερα συνδέθηκα. Tα 350MB/μηνα για 2 μηνες ισχυουν κανονικα ακομα, οπως και 50sms προς όλους με το καλημέρα! Αφού έβαλα και 20€ στον λογαριασμό πήρα και άλλα 300' και 300 sms προς wind/q από το κατάστημα... Καλά ξεκίνησε η μέρα..!
  3. Αυτό με τα 3' κάπου το διάβασα σε προηγούμενες σελίδες. Πως ότι παίρνεις από bonus πάει με ελαχ. χρόνο χρέωσης τα 3'.
  4. Και ξαναρωτώ, βλέπεις κάπου στο λινκ που παρέθεσες να γράφει κάτι για διπλασιασμούς ή 350MB δώρο για τους 2 πρώτους μήνες; Γιατί είδα στα screenshots που πόσταραν άλλοι χρήστες στις προηγούμενες σελίδες του τόπικ να αναφέρει για bonus προς όλους. Το μόνο που γράφει στο λινκ είναι αυτό με τα έξτρα λεπτά που σου δίνουν αν ανανεώσεις σε κατάστημα, το οποίο το έχω ήδη γράψει στην πρώτη μου ανάρτηση!
  5. Εδώ είδα, αλλά δεν έγραφε τίποτα για διπλασιασμούς κτλ.. Ούτε καν για τα 350MB των 2 πρώτων μηνών δεν γράφει.
  6. Παιδιά χαιρετώ την παρέα της Q. Έφυγα από συμβόλαιο cosmote και έκανα αίτηση στην Q, διάβασα αρκετά και στο forum και στην σελίδα τους και έχω μία απορία. Σαν νέος συνδρομητής είδα ότι παίρνω: 1) 350MB/μήνα για 2 μήνες 2) Βάζω πχ 20€ σε κατάστημα WIND και μου δίνουν 300' και 300 sms προς WIND/Q με ελαχ. χρόνο χρέωσης 3' και ισχύ 30 ημέρες. Πέρα από αυτά, τα 2 παρακάτω ισχύουν και για συνδρομητές Q; http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/wind-card-to-all/diplasios-hronos-omilias-dorean-epikoinonia-pros-oli-ti-windq/ Δλδ αγοράζω ένα πακέτο 3€/60' προς όλους και μου δίνει άλλα 60' με 3 λεπτά ελαχ. χρόνο; και: http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/paketa-talk-and-surf/talk-surf-300/ Γιατί βλέπω ότι το Talk and Surf γράφει: "Ισχύει για όλα τα πακέτα καρτοκινητής F2G/ WIND CARD to ALL/Q." Μήπως τα έχω κάνει μαντάρα στο μυαλό μου με τόσα bonus; :lol:
×
×
  • Create New...