Jump to content

ntg_net

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntg_net

  1. Είχα εγκατεστημένη την official rom του Pixel μεσα σε ένα Nexus 5x και TWRP. Μετά απο προσπάθεια να περάσω την έκδοση 8 στην επαννεκίνηση δεν μπουτάρει. Πηγα να περάσω και το επίσημο recovery αλλα το κατέστρεψα και αυτό. Δοκίμασα να φορτώσω ενα .tot με το LGUP αλλά καμία διαφορά Με ειπαν υπάρχει και ενα ακομα εργαλειο με το ονομα KDZ update Ακόμα το βλέπω στο bootloader στο device manager αλλά στο adb device δεν μου το δείχνει https://imgur.com/a/ryToy Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  2. τα εχω δοκιμασει, παλι τρωει πολυ μπαταρια
  3. Αν εχω κλειστο το wifi με παει 2,5 μερες. Αν το ανοιξω και κανω μετρια χρηση με το ζορι βγαζει την μερα. Μαλλον καταναλωνει πολυ , γιατι η μπαταρια απο χωρητηκοτητα ειναι καλα
  4. Δεν ξερω αν εχει γραφτει πουθενα αλλα Πληκτρολογωντας αυτο σε παει σε κρυφο μενου 3845#*500# Δεν ειχα ποτε αλλη φορα smartphone γενικα. Ειναι το 1ο μου και ειναι κορυφαιο. Και σαν κατασκευη και σαν λειτουργικο.
  5. Βρηκα καποιο χαρτη απο ενα forum του 2009. Παιζει μια χαρα. Το μονο κακο ειναι οτι δεν ειναι πολυ ακριβης το GPS ως προς τα μετρα.
  6. ok .. βρηκα το NDRIVE. παιζει μια χαρα.
  7. Μπορουμε να βαλουμε χαρτες ? Destinator ? εχει μεσα τιποτα ?
  8. Εχω αγορασει σημερα το optimus p500. Επειδη δεν ειχα και δεν ξερω απο smartphones τιποτα θελω λιγη βοηθεια μετα παρακατω... Θα πρεπει να απενεργοιποιησω κατι για να μην χρεωνομαι στα δικτυακα ? (θελω μονο απο wifi) Πρεπει να κανω κατι για ασφαλεια ? Ποιες ειναι οι απαραιτητες εφαρμογες για andorid ? Πως βαζω συντομευσεις στην επιφανεια που εχει τον καιρο ? Ευχαριστω
  9. Kαλησπερα.. το εχω παρει το συγκεκριμενο χωρις χαρτες.. 8ελω να περασω το destinator, πως μπορω να το κανω ? SD Card reader ? Εχει μενου απο λειτουργικο Windows CE ? αν ναι πως μπαινω?
×
×
  • Create New...