Jump to content

padelis7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About padelis7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

padelis7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχεται δει καποια διαφορα?
  2. Κατ' αρχας ποια εκδοση λογισμικου εχεις? Εκτος απο την μπαταρια και το προβλημα με το φως, με την εκδοση 11.0.102 που υπαρχει προς το παρον ΜΟΝΟ στην Νοκια δεν νομιζω να εχεις κανενα απο τα παραπανω προβληματα.....Παντως προσωπικη μου αποψη μπορω να χαρακτηρισω το κινητο (οπως η Νοκια για το Ν97) ως "Ναυαρχιδα", το εχω περιπου εναν μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
  3. Φιλε για δοκιμασε αυτο : ************** --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Απαγορεύεται η ανάρτηση λινκ προς ιστοσελίδες που διακινούν παράνομο υλικό !Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι έχουν αφαιρεθεί, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr
  4. Φιλε δεν υπαρχει καπου επισημα. Στο σιτε της nokia δεν υπαρχει πουθενα . Ειναι φωτογραφιες στο google. Εχουν βγαλει νια νοκια ν98 στο google αλλα ειναι fake.....
  5. Οχι! Μονο το n97 βγαινει σε ασπρο. Κοιτα εδω ποια χρωματα παιζουν στο site της nokia: http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-n97-mini. Σε αυτα τα 3 χρωματα βγαινει.
  6. Θα πρεπει να πας Μενου -> Ρυθμισεις -> Τηλεφωνο -> Προβολη -> Αισθητηρας Φωτος. Εκει βαλτο τερμα.
  7. Οχι φιλε δεν εχεις προβλημα. Εκτος αν το εχεις παρει σε "my view","vodafone life" ή "wind ..." γιατι αν εχει τετοιο λειτουγικο φοβαμαι πως δεν γινεται αναβαθμιση. Δεν εχω δει καμια ουσιαστικη διαφορα γιατι το 11.0.045 το ειχα για λιγες μερες. Μου φαινεται ομως πως βρισκει πιο γρηγορα δορυφορους.
  8. Καλημερίζω το Forum, Χτες έβαλα το τελευταίο firmware το οποίo ειναί το 11.0.102. Στο επισημο site της nokia υπάρχει η 11.0.045. Θα πρέπει να πάτε σε καποιο κατάστημα nokia (με την απόδειξη αγοράς-εγγύηση) και σας το περνάνε δωρεάν.;) Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα, ισα ισα είδα το gps να μου κλειδώνει πιο γρήγορα...Το πήγα στην nokia γιατί 2 φορές από την μέρα που το πήρα την ώρα που το φόρτιζα μετά δεν άνοιγε και έπρεπε να κάνω hard format. Ελπίζω να μην το ξανα κάνει...:)
  9. Ειμαι εδω και 2 μερες και εγω ενας προνομιουχος κατοχος του νοκια ν97 μινι. Εχω ενα θεμα με το gps. Ενω οταν το πηρα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα επιανε "σημα καμπανα" (χωρις συνδεση στο internet), πλεον κανει αρκετη ωρα. Στις αχες επιανε ακομη και μεσα στο σπιτι. Τι φταιει? Μου εχει σπασει τα νευρα. (ενεργοποιημενο το Α-gps)
  10. Παιδία εχω τεράστιο πρόβλημα! Εκανα αναβάθμιση το Ν95 (2) με version (last) v35.0.001. Από τότε κατι δεν πάει καλά....Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το Garmin και διάφορα αλλα τετοια. Please Βοηθεια
×
×
  • Create New...