Jump to content

xabos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    826
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

3 Followers

About xabos

  • Ημ. Γέννησης 29/02/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

11.295 profile views

xabos's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

24

Φήμη

  1. Οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε … Ηταν ένα κουπόνι …
  2. Έχω δοκιμάσει κ τα δυο … στην αρχή υπήρχε μόνο το ματ… το νεότερο μοντέλο είναι πλέον το clear, κ έχει τα ίδια εξεταστικά αποτελέσματα
  3. Flolab..Just use code XWSN995C -30% Ελπίζω να υπάρχει ενδιαφερόμενος …😎
  4. Πως είστε τόσο σίγουροι … για το ότι το πρόβλημα είναι του κατασκευαστή κ όχι του πάροχου κινητής … Όταν συμβαίνει κάτι σε μεμονωμένα άτομα κ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες , δεν πρέπει να δικάζουμε κ να καταδικάζουμε με τόσο μεγάλη ευκολία ..
  5. Παίρνω πίσω ότι είπα εχθές (βιαστικά) για την θερμοκρασία της συσκευής … Σήμερα , αναγκάστηκα να την κλείσω για λίγο διάστημα … μετά από μερικές λήψεις με την κάμερα ανέβασε απότομα θερμοκρασία .. αδικαιολόγητα τόσο μεγάλη ..
  6. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει το τοποθετηθεί το τζάμι της FLOLAB… ( έχω ένα εκπτωτικό κουπόνι 20% HSHX4L7G ) έχει τόσο τέλεια εφαρμογή .. ?? ή δεν έβαλα τίποτα
  7. Παρέλαβα την συσκευή κ μετά το πρώτο setup… είδα μια διαφορά +10% 2940/7300 ( από 2750/7030 ) στην απόδοση στο geekbench από την συσκευή που είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο … Ίσως … έχουν γίνει μικροαλλαγές στο εσωτερικό του iPhone … επίσης , δεν έχει αναβάσει καθόλου θερμοκρασία , είναι σταθερά σε φυσιολογικό επίπεδο , σχεδόν κρύα . Τώρα το σημαντικότερο η απόδοση της μπαταρίας … θα δούμε σε 1-2 εβδομάδες ..
  8. Έβαλα το app Υγεία της Huawei για να δουλέψει το watch 4 ... κ μου βγάζει συνέχεια ότι η εφαρμογή είναι ενεργοβόρα... Έχει επηρεάσει την αυτονομία της... Μάλλον θα αλλάξω ρολόι... Μαγικό κείμενο.. ονομάζει την αντιγραφή κειμένου από εικόνα Για την απόδοση της κάμερας... είναι πάνω κάτω σε ένα επίπεδο με το p60 pro... ένα σημείο που δείχνει αμέσως υπεροχή , είναι η λήψη στα δύσκολα, ( σε σκοτεινό περιβάλλον) φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων, δίχως θόρυβο κ επεξεργασία... αυτό το δυναμικό σε νυχτερινά πλάνα το ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή... Αν σκεφτούμε ότι ακόμη είναι οι πρώτες του ημέρες κ δεν έχει ολοκληρωθεί η ρύθμιση κ το τελικό αποτέλεσμα... σίγουρα έχει περιθώρια για βελτίωση... Η συσκευή είναι πιο κρύα κ από το 15 pro max.... με Cosmote όλα τέλεια.. δουλεύουν VoWifi / VoLte..οι κλήσεις γίνονται χωρίς προβλήματα..
  9. Στο ζουμ πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογία 160 ...δεν συμφωνώ απόλυτα με το Dxomark... Στο 100X , με ένα s23 ultra που βγάζουμε ταυτόχρονα μακρινές φωτογραφίες, το Samsung έχει πιο καθαρό αποτέλεσμα... Επίσης η οθόνη του Samsung είναι αριστούργημα... ενώ δεν έχει το max brightness του honor, όταν τις βλέπουμε δίπλα δίπλα, σε εξωτ περιβάλλον έχει πιο πλούσια χρώματα κ φωτεινότητα λόγο λιγότερων αντανακλάσεων της οθόνης.
  10. https://xdaforums.com/t/call-recording-android-12-android-13-new-honor.4476703/ Θα περιμένουμε εδώ μήπως προκύψει κάτι για Magic OS 8.0....
  11. Όχι ...δεν θυμάμαι ποιό app ήταν από το XDA...
  12. Σήμερα πήρε πρώτη θέση...σε DXOMARK. η κάμερα.. Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει... πέντε Gold 🥇σε μια συσκευή..
  13. Eye tracking mode..https://youtu.be/yw00rd1Xo18?si=YcN1HGkWwy5dmGuH ένα feature που δώσανε σε usa/China για αρχή .. Αν δουλεύει σωστά, θα το αντιγράψουν πολλοί... έχει ενδιαφέρον.
  14. Έχει κάνει αγορά κανείς από το Hashtagtrade ... άρχισαν τα όργανα 🤔... μόνο επιβεβαιωμένες απαντήσεις παρακαλώ...
  15. Μετά από μια εβδομάδα στην κατοχή , ξεχώρισα στην συσκευή …αμέσως την απόδοση της μπαταρίας . Δυο ημέρες με βαριά θα έλεγα χρήση, … Εχω ένα huawei watch 4 , κ το έπιασα αρκετές φορές να είναι αποσυνδεμένο 🤭, ίσως αλλάξει αύριο κάτι με την υγεία app της Huawei. Η συσκευή επιλέχθηκε κυρίως για την απόδοση 🏆 gold award που εμφανίζει στο DXO , σύμφωνα με το site της hihonor…δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω όμως κ στην σελίδα (ακόμη) της dxomark. Εχει πολύ καλή selfie camera …. κ επίσης στην κύρια , καλό dynamic range….εδω ήταν κ το μόνο σημείο που υπερέχει σε σχέση με το huawei p60 pro. /15 pro max.. Στη λήψη βίντεο , το iPhone υπερέχει πάλι με πολύ καλύτερα χρΩματα… το λειτουργικό δεν έχει κανένα πρόβλημα με πληρωμές ή google. Στον επίλογο …αν ήξερα για την άμεση κυκλοφορία του (ultra) λίγες ημέρες νωρίτερα .. θα αγόραζα σίγουρα εκείνο ..αναμένεται !!
×
×
  • Create New...