DINFUN Δημοσιεύτηκε March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2014 Το iOS 7 ομόρφυνε τη ζωή μας και την καθημερινή σχέση μας με το iPhone, αν και σε μερικούς/ες έχει προκαλέσει σύγχιση, ειδικά σε παλαιότερους χρήστες όπως εγώ, και αναρωτιέμαι πολλές φορές για ορισμένες δυνατότητες, που να έχουν μετακινηθεί. Πρόσφατα έφτιαξα δύο νέα άλμπουμ με φωτογραφίες από τις σχολικές εορτές των παιδιών μου. Δημιουργώντας το άλμπουμ ήμουν σε θέση να προσθέσω στο άλμπουμ αυτό όσες από τις φωτογραφίες επιθυμούσα και στη συνέχεια να το αποθηκεύσω. Μετά από μερικές ημέρες θέλησα να προσθέσω σε αυτά τα άλμπουμς κάποιες φωτογραφίες ακόμη και συνειδητοποίησα πως δεν είχα ιδέα πως να το κάνω. Προσπάθησα από το εικονίδιο share αλλά δεν υπήρχε επιλογή προσθήκη στο άλμπουμ και απογοητεύτηκα. Μετά από αρκετό ψάξιμο ανακάλυψα έναν τρόπο για να μπορέσω να το κάνω, δηλαδή να προσθέσω μία photo σε υπάρχον άλμπουμ. Αν και δεν το θεωρώ ιδιαίτερα έξυπνο, τουλάχιστον όσο θα ήθελα, δεν είναι πολύ δύσκολο. Στη αρχή θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ φωτογραφίων. Για να το κάνετε αυτό πατήστε το "+" στην πάνω αριστερή γωνία κι επιλέξτε νέο Άλμπουμ μέσα από την εφαρμογή φωτογραφίες. Στη συνέχεια δώστε ένα όνομα και πατήστε αποθήκευση. Προσθέστε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε και πατήστε τέλος. Όταν αργότερα θελήσετε να προσθέσετε φωτογραφίες στο υπάρχον άλμπουμ μπορείτε να κάνετε το εξής: Ανοίξτε τη βιβλιοθήκη φωτογραφίων στις εφαρμογή Φωτογραφίες και πατήστε "Επιλογή". Στη συνέχεια επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να προσθέσετε στο Αλμπουμ. Από τη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος πατήστε το κεντρικό πλήκτρο "Προσθήκη". Από τη λίστα των άλμπουμς επιλέξτε αυτό που θέλετε να τις προσθέσετε (Σημείωση: Εννοείται πως δεν μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες στα άλμπουμς βιβλιοθήκη ή PhotoStream τα οποία δεν είναι επιλέξιμα). http://farm4.staticflickr.com/3753/13142905235_687f9036d6_b.jpg Θα δείτε ένα animation όπου οι φωτογραφίες σας θα προστεθούν στο άλμπουμ. Έξυπνο; Πλέον δεν θα ανησυχείτε για το πως γίνεται να προσθέσετε φωτογραφίες σε ήδη υπάρχον άλμπουμ. Επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε εάν τα καταφέρατε ή εάν όχι να σας βοηθήσουμε να το πράξετε. Οι επιλογές είναι πολλές: είτε εδω στα σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παρολα αυτα Κωστα, παρατηρω οτι τα παραπανω δεν ισχυουν οταν προσπαθω να προσθεσω μια φωτο σε ηδη υπαρχον αλμπουμ, απο αυτα που εχω συγχρονισει απο το itunes. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παρολα αυτα Κωστα, παρατηρω οτι τα παραπανω δεν ισχυουν οταν προσπαθω να προσθεσω μια φωτο σε ηδη υπαρχον αλμπουμ, απο αυτα που εχω συγχρονισει απο το itunes. Ναι δυστυχώς, αφορά άλμπουμς που έχουν δημιουργηθεί στη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts