Jump to content

Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κατέβασα απο OPDA πριν απο περιπου τεσσερις μερες. Δοκιμασες τπτ?

Πριν απαντησω το μεσημερι κατεβασα τα αρχεια που ανεβασες και δεν μπορουσε να κανει sign τις εφαρμογες ουτε στο pc μου. Μετα δοκιμασα με το δικο μου .key αλλα η διαδικασια δεν λειτουργουσε οπως ηταν αναμενομενο.

Εχω να κατεβασω πιστοποιητικο απο το opda περισσοτερο απο μηνα και απο οτι διαβαζω στο forum η διαδικασια εχει αλλαξει. Αρκετοι αναφερουν οτι σου ζηταει να κατεβασεις ενα αρχειο με το ονομα Thunder που δεν ξερω καν τι ειναι :O

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το δικο σου .key ειναι 54 kb και το δικο μου 1 kb νομιζω οτι το λαθος ξεκιναει απο εκει. Δοκιμασες να κατεβασεις ξανα τα αρχεια?

Μπορει να μας πει καποιος που κατεβασε πιστοποιητικο αυτες τις ημερες το μεγεθος του αρχειου με καταληξη .key?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν απαντησω το μεσημερι κατεβασα τα αρχεια που ανεβασες και δεν μπορουσε να κανει sign τις εφαρμογες ουτε στο pc μου. Μετα δοκιμασα με το δικο μου .key αλλα η διαδικασια δεν λειτουργουσε οπως ηταν αναμενομενο.

Εχω να κατεβασω πιστοποιητικο απο το opda περισσοτερο απο μηνα και απο οτι διαβαζω στο forum η διαδικασια εχει αλλαξει. Αρκετοι αναφερουν οτι σου ζηταει να κατεβασεις ενα αρχειο με το ονομα Thunder που δεν ξερω καν τι ειναι :O

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το δικο σου .key ειναι 54 kb και το δικο μου 1 kb νομιζω οτι το λαθος ξεκιναει απο εκει. Δοκιμασες να κατεβασεις ξανα τα αρχεια?

Μπορει να μας πει καποιος που κατεβασε πιστοποιητικο αυτες τις ημερες το μεγεθος του αρχειου με καταληξη .key?

πριν απο λιγο ειναι 1kb

Εγω που κατεβασα για ενα παιδι εδω του forum στις 21/5 ηταν 1kb και οπως μου ειπε τελικα το παιδι μπορουσε να υπογραψει κανονικα τις εφαρμογες του..

Μαλλον εκει ειναι το προβλημα. @PanSP δοκιμασε να κατεβασεις ξανα τα αρχεια..

Τελικα αυτο το Thunder που εχουν αναφερει αρκετοι τι ειναι?

Μαλλον εκει ειναι το προβλημα. @PanSP δοκιμασε να κατεβασεις ξανα τα αρχεια..

Τελικα αυτο το Thunder που εχουν αναφερει αρκετοι τι ειναι?

Το θεμα ειναι ομως οτι δεν μπορω να το κατεβάσω παλι, μπορεις να μου πεις τον τροπο γιατι μου επετρεπε μονο μια φορα να το κατεβασω.

ενταξει τελικα πηρα τα cer,key,ευχαριστω τους balantis 7 k mirrorofsorrow

Χαίρομαι που τελικά τα κατάφερες φίλε μου. :) Για πες, με ποιον τρόπο κατέβηκαν;

Το θεμα ειναι ομως οτι δεν μπορω να το κατεβάσω παλι, μπορεις να μου πεις τον τροπο γιατι μου επετρεπε μονο μια φορα να το κατεβασω.

Απο την στιγμη που ξερεις το 11ψηφιο νουμερο κανε μια νεα εγγραφη και δοκιμασε αυτο που λεει ο Balantis7[/member]

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2800471#post2800471

Απο την στιγμη που ξερεις το 11ψηφιο νουμερο κανε μια νεα εγγραφη και δοκιμασε αυτο που λεει ο Balantis7[/member]

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2800471#post2800471

αν μπεις στον αρχικο λογαριασμο θα δεις κ τον 11ψηφιο αριθμο σου μετα ακουλουθησα τον οδηγο που αναφερουν πιο πανω

Δοκιμασες αυτο που γραφει ο Balantis7? Δεν σε καταλαβα.. :)

Δοκιμασες αυτο που γραφει ο Balantis7? Δεν σε καταλαβα.. :)

αφου μπεις με νεο λογαριασμο

στο βήμα 7 είναι ανοιχτή η πρώτη καρτέλα. Αν ανοίξεις την μεσαία και στο πεδίο που εμφανιστεί δώσεις το ΙΜΕΙ, στο επόμενο βήμα θα σου ζητήσει αυτόν τον11ψηφιο κωδικό που γράφω παραπάνω. Έτσι θα αντιστοιχίσει το ΙΜΕΙ στο νέο λογαριασμό!

Λογο αλλαγων στο opda o Balantis7[/member] ετοιμασε καινουριο οδηγο. Μπορειτε να τον κατεβασετε απο το 1 ποστ του παροντος :)

Χάρη στην συμβουλή του φίλου Balantis7, κατάφερα και κατέβασα τα αρχεία cer & key. :)

Ευχαριστώ θερμά. :D

Δουλεύει τελικά ε? Έπρεπε να το γράψω στον οδηγό.... Δεν το είχα τεστάρει όμως! Στο επόμενο update! :happy:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, μια χαρά. Και το καλό είναι οτι δεν κάνει e-mail verification με την δημιουργία του νέου λογαριασμού. Οπότε, πήρα το νέο πιστοποιητικό μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Με την ευκαιρία, να σου πω οτι ο οδηγός του πρώτου ποστ είναι καταπληκτικός. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει. :)

Γειά σας παιδιά.

Ακολούθησα τις οδηγίες του balantis7 και αφού περίμενα 12-24 ώρες εμφανίστηκαν τα δυο σχηματάκια με τα αρχεία ser και key. Πάτησα στο ser και το κατέβασα αλλα το key αργούσε πολύ και πάτησα σε αναν άλλον σύνδεσμο απο κάτω με αποτέλεσμα όταν πάω να το κατεβάσω να μην υπάρχει πλέον.

Αυτο είναι το ιμει μου : 353184033230553

Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ!!!

Illusionary profit !

παιδια παραλακω καποιον να μου κανει ενα φακελο για sign γιατι αντιμετοπιζω σοβαρο προβλημα με την ταχυτητα. :O

το ιμει ειναι 354183029971369

ευχαριστω πολυ

O τροπος που παιρνουμε πιστοποιητικο εχει αλλαξει. Ακολουλησε τον οδηγο που υπαρχει στο 1 ποστ του παροντος.

Τα αρχεία που χρειάζεται να κατεβάσεις, είναι πολύ μίκρα μέγεθος. Άλλωστε και κάποιος να σου φτιάξει τον φάκελο, θα πρέπει να στον στείλει. Οπότε, είναι το ίδιο για σένα. :)

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...............μου σπασανε τα νευρα..............μπορει καποιος να βοηθησει?????????εχω παρει μονο το cer και δε μπορω με τιποτα να παρω το key..εχω κανει 10 register και η σελιδα δε μου βγαζει τα ιδια που μου εβγαζε πριν...αν μπορει καποιος να βοηθησει..please..ο εντεκαψηφιος αριθμος που εδωσα τη πρωτη φορα ειναι 13151812367, και το imei μου 353184033575114.ευχαριστω!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...............μου σπασανε τα νευρα..............μπορει καποιος να βοηθησει?????????εχω παρει μονο το cer και δε μπορω με τιποτα να παρω το key..εχω κανει 10 register και η σελιδα δε μου βγαζει τα ιδια που μου εβγαζε πριν...αν μπορει καποιος να βοηθησει..please..ο εντεκαψηφιος αριθμος που εδωσα τη πρωτη φορα ειναι 13151812367, και το imei μου 353184033575114.ευχαριστω!!

Ορίστε! Μόνο που τώρα το ΙΜΕΙ σου είναι καταχωρημένο στον λογαριασμό μου. Αν θες ζήτησε το με τον γνωστό τρόπο να το περάσεις στον λογαριασμό σου.

[ATTACH]14058[/ATTACH]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια απο τα ίδια και εγω,μου έχει σπάσει τα νεύρα,έχω κάνει καμια 10αριά λογαριασμούς αλλα τίποτα,δεν μπορω να πάρω το key,όταν βάζω imei και κωδικό πατάω οκ(στα κινέζικα :lol:) με ξαναπετάει πάλι πίσω,δεν ξερω τι γίνετια!!!!:mad:

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει το IMEI μου είναι 353205030573909 και ο κωδικός που είχα βάλει ήταν την πρώτη φορά που πήρα το .cer 15000000000

Παιδιά υπομονή θέλει. Απλά κάνετε αυτό.

Όσο για τα κινέζικα μπορεί να βοηθήσει το http://translate.google.com

Κάνετε επικόλληση το κινέζικο κείμενο και το μεταφράζει σε ελληνικά ή αγγλικά. Δυστυχώς και εμείς δεν μπορούμε να έχουμε πολλούς λογαριασμούς καθώς υπάρχει ο περιορισμός των coins.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έχω κάνει άπειρες φορες αλλα τίποτα!!!Θα ξαναπροσπαθήσω!Μόλις το έκανα με άλλο imei μου το έβγαλε κατευθείαν,οπότε...δεν βλέπω φώς!Ευχαριστώ πάντως!!!:)