DealsNews

Φθηνές λύσεις για τον υπολογιστή σας: Windows 10 στα 7.69€, Office από 13.49€!

0

Στις 24 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει το Windows 11 στα πλαίσια της εκδήλωσης “What’s Next for Windows”. Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft έχει ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο, οπότε έχουμε αποκτήσει μια πρώτη εικόνα για το νέο user interface. Οι αλλαγές που συναντάμε εντοπίζονται στο κουμπί “Έναρξη” και στα εικονίδια της γραμμής εργασιών, τα οποία έχουν μετατοπιστεί στο κέντρο της οθόνης, στο κουμπί “Widgets”, το οποίο σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να προβάλλετε widgets, ενώ παράλληλα σε αρκετές περιπτώσεις συναντάμε και νέα εικονίδια, όπως στην “Εξερεύνηση Αρχείων”. Η βασική πάντως υποδομή του Windows 10 δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι μεθαύριο για να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Την δεδομένη πάντως χρονική στιγμή το Windows 10 είναι σαφέστατα το πιο σύγχρονο και ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα για PC και όπως όλα δείχνουν οι χρήστες του θα μπορούν να το αναβαθμίσουν στο Windows 11, όταν αυτό με το καλό κυκλοφορήσει. Εάν λοιπόν μέχρι σήμερα δεν είχατε αναβαθμίσει το OS σας, ήρθε μάλλον η ώρα για να προχωρήσετε παρακάτω και αυτό γιατί στα πλαίσια των προσφορών του Keysworlds μπορείτε να αποκτήσετε το Windows 10, καθώς και άλλα λογισμικά της Microsoft στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Έκπτωση 45% σε όλα τα προϊόντα Windows 10

Όπως προαναφέραμε, η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος σας είναι πλέον ακόμη πιο επιτακτική, καθώς αν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Windows είναι σαφές ότι ρισκάρετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Οι κυβερνοεπιθέσεις γίνονται όλο και πιο συχνές με την πάροδο των χρόνων, οπότε χρειάζεστε ένα λειτουργικό σύστημα που να ενημερώνεται τακτικά. Η αναβάθμιση αυτή δεν πρόκειται να πληγώσει το πορτοφόλι σας, καθώς στο Keysworlds θα βρείτε το Windows 10 στην τιμή των 7.69€ ευρώ ή 5.22€ ανά PC. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι KWSS45 στο ταμείο.

Έκπτωση 50% σε όλες τις σουίτες Office

Εάν εργάζεστε ή σπουδάζετε από την οικία σας, η Professional Plus έκδοση του Office 2019 ή του Office 2016 μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Στα πλαίσια των προσφορών του Keysworlds, τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται με έκπτωση 60%. Εάν μάλιστα θέλετε να αποκτήσετε πακέτο το Windows 10 μαζί με κάποια έκδοση του Office είστε ακόμη πιο τυχεροί, καθώς με έκπτωση 60% μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι KWSS50  στο ταμείο.

Σχετικά με το Keysworlds!!

Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο support@keysworlds.com.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like