Te_salat Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Μονο αυτο βρισκω http://www.ebay.co.uk/itm/Mocolo-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-HTC-One-M8-/321412796748?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item4ad5b2114c Το δικό μου έχει διαφορετικό χρώμα είναι μπλε εκεί που αυτό έχει πράσινο και δεν γράφει πουθενά κινέζικα. Ελπίζω να είναι τα ίδια. Ή τιμή είναι καλή. Εγώ το είχα βρει στο eBay έτσι στην ίδια συσκευασία αλλά είχε +4 λίρες μεταφορικά. Οπότε τσιμπα το. http://imagizer.imageshack.com/img537/126/3uFbdb.jpg Κι εδώ κάποιες φώτο με φορεμένο τον protector. http://imagizer.imageshack.com/img673/3606/nFvfTj.jpg http://imagizer.imageshack.com/img674/8836/ic8F9U.jpg http://imagizer.imageshack.com/img538/594/00RNaL.jpg Edited August 31, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Μωρε εχω tempered glass, αλλα κανει δαχτυλιες. Εσυ ειπες οτι το εχεις 2 μερες και δεν εχει κανει καθολου και μου φανηκε καλη περιπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Από το πρωί δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου και δαχτυλιά δεν φαίνεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 παιδια , επειδη δεν εχω δει καμια dot view απο κοντα , με το amber gold χρωμα της συσκευης , ποια θηκη να επιλεξω;;; εννοω ποιο χρωμα απο τις dot view??? καμια προταση;; thanx Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 παιδια , επειδη δεν εχω δει καμια dot view απο κοντα , με το amber gold χρωμα της συσκευης , ποια θηκη να επιλεξω;;; εννοω ποιο χρωμα απο τις dot view??? καμια προταση;; thanx Noμίζω οτι η πράσινη θα του ταιριάζει καλύτερα από τα υπόλοιπα χρώματα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Noμίζω οτι η πράσινη θα του ταιριάζει καλύτερα από τα υπόλοιπα χρώματα. Νομίζω δεν υπάρχει πράσινη. Η πορτοκαλιιιι που έχω εγώ μήπως ταιριάζει καλύτερα? :) Εγώ πάντως την χρησιμοποιώ σαν pouch. Δεν το αφήνω εκεί μέσα. Όλη μέρα γυμνό το κρατάω. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) τα χρωματα που υπαρχουν ειναι αυτα... http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/url_zps61203cdc.jpg μαλλον προς την τερμα δεξια με βλεπω.... Edited September 1, 2014 by Chameleon Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 τα χρωματα που υπαρχουν ειναι αυτα... http://www.google.gr/url?sa=i&source=images&cd=&docid=ahCskj5qakqToM&tbnid=9imltx7eUPIcsM:&ved=0CAUQjBw&url=http%3A%2F%2Fcdn.itproportal.com%2Fphotos%2Fhtc-dot-view-case-colours-1_contentfullwidth.jpg&ei=Sd0EVLGlDMSgyAOXjYLAAw&psig=AFQjCNFfAA8DNuw82-oZApW6LbLU1XBH0A&ust=1409691337256042 μαλλον προς την τερμα δεξια με βλεπω.... Δεν εμφανίζεται η φωτο. Πάντως για αξεσουάρ αν ήμουν Ελλάδα θα πήγαινα στο extreme mobile. Βλέπω τι αγοράζω και οι τιμές δεν διαφέρουν από το eBay στα επώνυμα. Έχω ένα σορό θήκες από διάφορες συσκευές που αλλιώς τις φανταζόμουν και αλλιώς ήταν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Dot View Case - Green http://www.mobilefun.co.uk/official-htc-one-m8-dot-view-case-green-p44760.htm edit: μόλις είδα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη τα χρωματα που υπαρχουν ειναι αυτα.. μαλλον προς την τερμα δεξια με βλεπω.... Αυτο το χρωμα που διαλεξες ηταν η πρωτη μου επιλογη οταν την αγορασα αλλα επειδη δεν ηταν ετοιμοπαραδοτη πηρα την δευτερη μου επιλογη την μπλε(της ποδιας του σχολειου, για τους πιο παλιους):p Την εχω χρησιμοποιησει 3-4 φορες Ειναι παντως εντυπωσιακη. Edited September 1, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Μάλλον δεν κυκλοφορούν όλα τα χρώματα σε όλες τις χώρες. Στο κατάστημα που αγόρασα το Μ8 μου έδειξαν κατάλογο που περιείχε μόνο το γκρι, μπλε και πορτοκάλι. Το γκρι δεν υπήρχε πουθενά ευτυχώς βρήκα στο mall την μοναδική πορτοκάλι που είχε το κατάστημα και μου την έδωσε μισή τιμή για να φύγει. Ή κανονική της τιμή είναι 400 EGP δηλαδή 42 ευρώ. Δεν τα έδινα με τίποτα. Θα προτιμούσα το ίδιο στυλ θήκης χωρίς τρύπες και γνήσιο δέρμα. Αν βρω κάτι τέτοιο την πήρα όσο και να κάνει. Edited September 2, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Το δικό μου έχει διαφορετικό χρώμα είναι μπλε εκεί που αυτό έχει πράσινο και δεν γράφει πουθενά κινέζικα. Ελπίζω να είναι τα ίδια. Ή τιμή είναι καλή. Εγώ το είχα βρει στο eBay έτσι στην ίδια συσκευασία αλλά είχε +4 λίρες μεταφορικά. Οπότε τσιμπα το. Κι εδώ κάποιες φώτο με φορεμένο τον protector. Στο aliexpress έχει όλα τα χρώματα mocolo. Νομίζω η διαφορά τους είναι στο πάχος. Edited September 5, 2014 by kollatos Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Κατέφθασε επιτέλους η dot view!!Την πήρα στο γκρι χρωμα για το gun metal μου!!Πρωτες εντυπώσεις ειναι οτι ειναι πολύ καλής ποιότητας που δεν γρατζουναει το κινητο και όσον αφορά τις λειτουργίες της πραγματικά ειναι πολύ εντυπωσιακές!Επισης μ αρεσει που έχει επαναφορά η πρόσοψη οταν παει να κλείσει και κλείνει όμορφα!Ελπιζω να με δικαιώσει για την επιλογή μου!Στα συν οτι δεν το παχαίνει πολύ το τηλέφωνο!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αυτό που δεν μ αρέσει στην dot είναι ότι σε εξωτερικούς χώρους και ειδικά στο αυτοκίνητο που είναι τύποι γωνία η συσκευή, δεν βλέπω τίποτα. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι πορτοκάλι χρώμα η το glass protector το οποίο σίγουρα δυσχεραίνει την απόκριση στα gestures. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αυτό που δεν μ αρέσει στην dot είναι ότι σε εξωτερικούς χώρους και ειδικά στο αυτοκίνητο που είναι τύποι γωνία η συσκευή, δεν βλέπω τίποτα. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι πορτοκάλι χρώμα η το glass protector το οποίο σίγουρα δυσχεραίνει την απόκριση στα gestures. Όχι Κώστα δεν φταίει το χρώμα, γενικώς έξω με ήλιο δεν φαίνεται η dotview. Ίσως είναι και το μοναδικό ψεγάδι που έχω βρει. Βέβαια δεν νομίζω εάν θα μπορούσε να φαίνεται με τον τρόπο τον οποίο δουλεύει... Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Όχι Κώστα δεν φταίει το χρώμα, γενικώς έξω με ήλιο δεν φαίνεται η dotview. Ίσως είναι και το μοναδικό ψεγάδι που έχω βρει. Βέβαια δεν νομίζω εάν θα μπορούσε να φαίνεται με τον τρόπο τον οποίο δουλεύει... Άρα είναι πρόβλημα τουλάχιστον στο αυτοκίνητο που το βάζω σε βάση η οποία δεν επιτρέπει το άνοιγμα στο καπάκι της dot. Ευτυχώς μπορώ να κάνω κλήσεις από το pebble και να απαντώ μέσω του car stereo. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σκέφτομαι να κάνω την προστασια οθόνης της paintbull!Στοιζει 15 ευρώ το κινητο και ειναι μόνιμη και έχει 2 χρονια εγγύηση!Εχει κανεις άποψη να μου πει αν αξίζει ή ειναι τσάμπα τα λεφτά!Στο βίντεο παντως που είδα στο site της φαίνεται πολύ καλή και μόνιμη λύση! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 μολις αγορασα το τηλεφωνο και εγω και καποιος μου το ματιασε μαλλον,εβαλα μεσα μια micro sd sandisk 64 gb που δουλευε μεχρι πριν 5 λεπτα στο s4 που εχω και μου εβγαλε οτι πρεπει να γινει διαμορφωση.το ιδιο μου γραφει και στον υπολογιστη και στο s4 που την ξαναεβαλα.σας εχει συμβει αυτο ποτε? ασχετο αλλα απιστευτο το τηλεφωνο αναρωτιεμαι που ζουσα πριν Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ρωτησω αν και τι θηκες χρησιμοποιειτε;Εχετε να προτινεται καμια;Η Dot view λεει τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ρωτησω αν και τι θηκες χρησιμοποιειτε;Εχετε να προτινεται καμια;Η Dot view λεει τιποτα; Εμένα μ αρεσει πολύ αλλα βέβαια την εχω μονο μια μέρα!Ειναι πολύ καλής ποιότητας και μπορεις να μιλάς στο τηλ οταν ειναι κλειστεί η θήκη!Απαντας δηλαδή με ενα σύρσιμο στη θήκη!Διπλωνει ωραια οταν την ανοίγεις για να χρησιμοποιήσεις το κινητο και κλείνει σχεδόν αυτόματα !Επισης λόγω πολύ καλής ποιότητας δεν τσακιζει στη μέση της απο το άνοιξε κλεισε! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ρωτησω αν και τι θηκες χρησιμοποιειτε;Εχετε να προτινεται καμια;Η Dot view λεει τιποτα; Χρησιμοποιώ την bugatti slim fit (pouch) πολύ καλή για το είδος της μιας και ειναι μαλακη και δεν αφήνει σημάδια και την σιλικονης που έχει μέσα το κουτί. Περιμένω όμως και την baseus που είναι λεπτή tpu Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Χρησιμοποιώ την bugatti slim fit (pouch) πολύ καλή για το είδος της μιας και ειναι μαλακη και δεν αφήνει σημάδια και την σιλικονης που έχει μέσα το κουτί. Περιμένω όμως και την baseus που είναι λεπτή tpu Και η Bugatti πολύ καλή αλλα ρε συ θα ήθελα να μπορώ να τραβάω την συσκευή με ενα στυλ κορδονακι οπως έχουν πολλές universal και να μην πιάνω τη συσκευή με φόβο πολλές φορές να μου γλιστρήσει!Καταλαβες τι εννοώ ε;Ξέρεις να τραβάς το κορδόνι και να βγαίνει έξω η συσκευή! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Και η Bugatti πολύ καλή αλλα ρε συ θα ήθελα να μπορώ να τραβάω την συσκευή με ενα στυλ κορδονακι οπως έχουν πολλές universal και να μην πιάνω τη συσκευή με φόβο πολλές φορές να μου γλιστρήσει!Καταλαβες τι εννοώ ε;Ξέρεις να τραβάς το κορδόνι και να βγαίνει έξω η συσκευή! Ναι κατάλαβα και έχει απόλυτο δικιο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Πήρα τις 2 γνήσιες θήκες,και εγώ παραγγείλει και τις 2 spigen,τώρα μου μένει μόνο μια pouch δερμάτινη με κορδόνι,έχετε να προτείνεται κάποια;;Έχω δει στο eBay με γνήσιο δέρμα καφέ στα 25 ευρώ,την έχει κανένας να πει εντυπώσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδια εχω προβλημα..παρηγγειλα το κινητο απο το σκρουτζ και συγκεκριμενα απο το seven..μου ηρθε κανονικα..ομως δεν εχει την ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις..ουτε καν για να την εγκαταστησω...εχει μονο 5 συγκεκριμενες, γερμανικα, γαλλικα, ιταλικα, αγγλικα αμερικης και αγγλικα βρετανιας. Τι να κανω ? Να το στειλω στο σερβις ? Το θελω και δεν μπορω να περιμενω 2-3 εβδομαδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδια εχω προβλημα..παρηγγειλα το κινητο απο το σκρουτζ και συγκεκριμενα απο το seven..μου ηρθε κανονικα..ομως δεν εχει την ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις..ουτε καν για να την εγκαταστησω...εχει μονο 5 συγκεκριμενες, γερμανικα, γαλλικα, ιταλικα, αγγλικα αμερικης και αγγλικα βρετανιας. Τι να κανω ? Να το στειλω στο σερβις ? Το θελω και δεν μπορω να περιμενω 2-3 εβδομαδες... Προφανώς το ενεργοποίησες χωρίς να έχεις βάλει την sim. Πριν το στήσεις ολοκληρωτικά, βάλε την καρτα sim και καντου επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Θα χάσεις ότι έχεις βάλει στο τηλέφωνο, γι αυτό πσρε backup ότι δεν θέλεις να χάσεις. Η επαναφορά γίνεται από τις ρυθμίσεις/ Δημιουργία αντίγραφου/ Επαναφορά τηλεφώνου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts