Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] LG G Pro 2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια,αυριο θα εχω στα χερια μου το g pro 2 μιας και πουλησα το m2,τωρα κατα ποσο θα μου φανει μεγαλο θα φανει:p. πηρα το μοντελο αυτο http://gr.mobileshop.eu/phablets/lg/g-pro-2-d838-%CE%86%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF/ εγγυηση εχω κανονικα νομιζω ενα χρονο ειναι,ομως σε αυτο το μοντελο την λολιποπ θα την παρει? ευχαριστω.

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα δεν μου εχει ερθει κατι για την λολιποπ,αν βαλω το PC Suite θα θα μου βγαλει για αναβαθμιση?

Ναι, μπορεις να το κανεις unroot αλλα θα πρπει να κανεις μια μικρη δουλιτσα.

Αρχικα, δες αν μπορεις να κανεις την αναβαθμιση απο το LG PC Suite. Αμα γινεται, τοτε τα παρακατω ειναι αχρειαστα. Αλλιως, θα πρεπει να κατεβασεις το LG Mobile Support Tool (απο εδω: http://www21.***************/v/80474003/file.html )

Τωρα, δες οταν συνδεεις το κινητο στον υπολογιστη σου, το προγραμμα λογικα θα σου λεει πως υπαρχει διαθεσιμη εκδοση λογισμικου. Δες αμα μπορεις να την κανεις απο εκει κανονικα, αλλιως τοτε θα πατησεις απο τα options, Upgrade recovery και θα σου βγαλει να βαλεις τις πληροφοριες του κινητου. Οποια και απο τις 2 επιλογες διαλεξεις, τις πληροφορειες αυτες μπορεις να τις βρεις στο πισω μερος του κινητου, πισω απο την μπαταρια. Πριν πατησεις το ΟΚ, θα πρεπει να βαλεις το κινητο σε download mode και να το συνδεδεις με τον υπολογιστη. Αυτο το κανεις, πατωντας το πανω κουμπι της εντασης, ενω ειναι κλειστο το κινητο, και συνδεοντας ταυτοχρονα το usb καλωδιο. Μολις γινει η συνδεση και δεις στο κινητο σου να γραφει "Firmware Update", το προγραμμα θα αρχισει να κατεβαζει την τελευταια εκδοση του λογισμικου.Ετσι, θα σου κατεβασει το Android 5 και θα στο βαλει στο κινητο. Επισης με αυτον τον τροπο, σου βγαζει και το Root, που σημαινει πως αμα το θες, θα πρεπει να το ξαναρουταρεις.

Πιστευω να σε βοηθησα οσο πιο πολυ μπορουσα. Και εγω ειχα αυτο το προβλημα ακριβως, και εκανα τα παραπανω και τωρα εχω lolipop :D

Καλησπερα! Πως και εισαι απογοητευμενος απο το G3? Οι περισσοτεροι που ξερω ειναι αρκετα ευχαριστημενοι.

Κοιτα, το G Pro 2, ειναι ουσιαστικα ενα μεγαλυτερο G2. Πιο συγκεκριμενα εχει μεγαλυτερη οθονη, μπαταρια, Ram, περνει SD card καθως και καλυτερο επε/στη (Snap. 800)

Η μπαραρια του ειναι αρκετα καλη η αληθεια ειναι. Με μετρια χρηση, ανετα βγαζει ολοκληρη μερα. Το λογισμικο, η προηγουμενη εκδοση τουλαχιστον, αφου μολις σημερα ξεκινησε να περνει lolipop, ηταν αρκετα σταθερη, κανενα κρασαρισμα και καθολου lag. Για το lolipop τωρα, ειναι πολυ νωρις να σου πω αφου μολις σημερα το πηρα. Ειναι προφανως πολυ πιο ωραιο και ευχαριστο και δεν προσεξα lag ή καθυστερησεις.

Το μονο που ισως σε ξενισει ειναι το μεγεθος. Γιατι ειναι μεγαλυτερο απο το G3. Αλλα για να λεμε και του λογου το αληθες, το G3 δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα απο το G Pro 2, περα απο το μεγεθος και την αναλυση(οπου 2Κ αναλυση στις 5.5 ιντσες, καπως χαζο μου φαινεται)

Το μονο αρνητικο που το βρισκω εγω, ειναι οτι επειδη δεν ειναι πολυ γνωστο, δεν βρισκεις custom roms. Cyanogen για παραδειγμα, δεν υπαρχει για αυτο το μοντελο. Υποθετω ολα εχουν και το τιμημα τους....

ο συμφορουμιτης (ευχαριστουμε nikos) εξηγει το πως θα παρεις lolipop

ναι, ετσι τη περασα εγω

το εγκατεστησα το PC Suite και μου λεει πως εχω την τελευται εκδοση, επισης εγκατεστησα και το LGMobile Support και κου λεει τα ιδια.πρεπει να κανω κατι αλλο? μου φενεται περιεργο γιατι δεν μου κανει την αναβαθμισει./

το εγκατεστησα το PC Suite και μου λεει πως εχω την τελευται εκδοση, επισης εγκατεστησα και το LGMobile Support και κου λεει τα ιδια.πρεπει να κανω κατι αλλο? μου φενεται περιεργο γιατι δεν μου κανει την αναβαθμισει./

Κοιτα, αυτα που εγραψα εγω πιο πανω, ειναι κυριως για οταν σου εχει ερθει ηδη η ειδοποιηση για αναβαθμιση, αλλα δεν μπορεις να την πραματοποιησεις επειδη μπορει να εισαι root.

Εσυ εισαι root?

Σου εχει ερθει η ειδοποιηση για την αναβαθμιση?

Αμα δεν σου βγαζει ουτε καν ειδοποιηση, δεν μπορεις να την κανεις με το ζορι....λογικα θα σου βγαλει ειδοποιηση καποια στιγμη αργοτερα.

Επισης, στο LG Mobile Support, δοκιμασες να βαλεις το IMEI?

Edited by nikosbar128
τυπογραφικο λαθος
>Implying I have a signature

Κοιτα, αυτα που εγραψα εγω πιο πανω, ειναι κυριως για οταν σου εχει ερθει ηδη η ειδοποιηση για αναβαθμιση, αλλα δεν μπορεις να την πραματοποιησεις επειδη μπορει να εισαι root.

Εσυ εισαι root?

Σου εχει ερθει η ειδοποιηση για την αναβαθμιση?

Αμα δεν σου βγαζει ουτε καν ειδοποιηση, δεν μπορεις να την κανεις με το ζορι....λογικα θα σου βγαλει ειδοποιηση καποια στιγμη αργοτερα.

Επισης, στο LG Mobile Support, δοκιμασες να βαλεις το IMEI?

το τηλεφωνο το εχω 2 μερες, δεν εχω κανει ροοτ, και δεν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση, στο Mobile Support βαζω το imei και μου λεει,δεν βρεθηκε λογισμικο pc syng συμβατο με το μοντελο,εν τω μεταξυ κατεβαζω το syng και δεν υποστιριζει windows 7 εχω.

το τηλεφωνο το εχω 2 μερες, δεν εχω κανει ροοτ, και δεν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση, στο Mobile Support βαζω το imei και μου λεει,δεν βρεθηκε λογισμικο pc syng συμβατο με το μοντελο,εν τω μεταξυ κατεβαζω το syng και δεν υποστιριζει windows 7 εχω.

Η αναβαθμιση δεν γινεται μονο μεσω προγραμματος, αλλα και ΟΤΑ(Over The Air). Που σημαινει οτι αφου δεν σου εχει ερθει ειδοποιηση καθολου, δεν εχει νοημα να το προσπαθεις με προγραμμα, γιατι το ιδιο αποτελεσμα περνεις. Σε λιγες μερες λογικα θα σου ερθει. Και μεταξυ μας, δεν χανεις και τιποτα με την lolipop :p

Edited by nikosbar128
τυπογραφικο λαθος

Η αναβαθμιση δεν γινεται μονο μεσω προγραμματος, αλλα και ΟΤΑ(Over The Air). Που σημαινει οτι αφου δεν σου εχει ερθει ειδοποιηση καθολου, δεν εχει νοημα να το προσπαθεις με προγραμμα, γιατι το ιδιο αποτελεσμα περνεις. Σε λιγες μερες λογικα θα σου ερθει. Και μεταξυ μας, δεν χανεις και τιποτα με την lolipop :p

ε τοτε να μην ανησυχω αδικα,οποτε του ερθει η ορεξη :p οπως και να εχει σε ευχαριστω. :)

• 1 month later...
Καλημέρα, από που μπορούμε να το προμηθευτούμε?

Καλησπερα μπορεις να το παρεις απο εδω .και εγω απο εδω το πηρα μεσα σε 2 μερες το ειχα.. http://gr.mobileshop.eu/phablets/lg/g-pro-2-32gb-d838-%CE%86%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF/

Καλησπερα μπορεις να το παρεις απο εδω .και εγω απο εδω το πηρα μεσα σε 2 μερες το ειχα.. http://gr.mobileshop.eu/phablets/lg/g-pro-2-32gb-d838-%CE%86%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF/

Καλημέρα. Το κατάστημα είναι ευρωπαϊκό? Δηλαδή θα μπορώ άραγε να το άρω με ενδοκοινοτική συναλλαγή ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ??

Καλημέρα. Το κατάστημα είναι ευρωπαϊκό? Δηλαδή θα μπορώ άραγε να το άρω με ενδοκοινοτική συναλλαγή ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ??

Το σαιτ ειναι ευρωπαικο..2 χρονια εγγύηση εχει σε ολα τα κινητά.. Τωρα για το δευτερο που λες φιλε μου δεν ξερω να σου να σου απαντησω.

νεο update,μαρτιος 2015 σε συνεχεια της 5.01

Update της 5.01 ειναι ?

Υπαρχει καποιο log file , για να δουμε τι προσθετει/διορθωνει ?

Thanks.

• 3 months later...
Για 5.1 εχει ακουστει τιποτα? Η θα μεινουμε στην 5.0.1?

Οτιδηποτε θα παρει το απλο G2, θα παρει λογικα και το δικο μας, αφου ειναι ουσιαστικα μια μεγαλυτερη και βελτιωμενη αντιγραφη του.

Τωρα αμα παρει κατι παραπανο, δεν το γνωριζω...Λογικα μπορει αφου εχει και βελτιωμενο επε/στη και μνημα ραμ παραπανω..

Ενα μικρο update η αληθεια ειναι θα το χρειαζοταν αφου τωρα με την 5 εχει αυξηθει αρκετα το battery drain του.