ulvergr Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μαζί σου είμαι, αυτό λέω και εγώ. Το θέμα είναι όμως να ξεμπερδεύουμε, να γίνει refund και να παραγγείλω από αλλού! Σωστός! Αυτό σκέφτομαι και εγώ... Όλοι από 9/5 μου φαίνεται είμαστε, οποιος πάντως έχει κάποια αλλαγή να το αναφέρει. Το claim πόσο κρατάει; να τελειώνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 10 μερες εχει περιθωριο να απαντησει ο πωλητης απο τη στιγμη που εγινε claim. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Σήμερα εκλεισε απο κ.δ αεροδρομιου.για να δούμε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol71 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Σήμερα εκλεισε απο κ.δ αεροδρομιου.για να δούμε.. και σε εμενα το ιδιο αναμενουμε :worry::worry::worry::worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Σήμερα έκλεισε απο κ.δ αεροδρομίου.για να δούμε.. και σε εμενα το ίδιο. Να δούμε τι θα δούμε από το ibuymi.com Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ποντάρω στο όπως ήρθαν έτσι θα φύγουν, τα δέματα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τι εννοεις;;;;; Ποντάρω στο όπως ήρθαν έτσι θα φύγουν, τα δέματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τι εννοεις;;;;; Εννοώ ότι δεν θα παραλάβουμε τα δέματα γιατί δεν θα έχουν σωστές διευθύνσεις και θα φύγουν πίσω, όπως έγινε με το hotinbuy. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGamma Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Αυτοί οι 14 που δήλωσαν ευχαριστημένοι από τον κανονά έχουν παραλάβει κάτι ή έτσι για πλάκα πάτησαν υπέρ. Ας μας πουν τουλάχιστον κάτι ενθαρρυντικό... Τώρα έιδα ότι υπέρ ψήφισε και ο ibuymi!!! XAXAXAXAXAXA Edited May 20, 2014 by GeorgeGamma Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ομοιως και σε μενα.Θα παραλαβω το Jiayu F1 μεθαυριο ή ...? Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αυτοί οι 14 που δήλωσαν ευχαριστημένοι από τον κανονά έχουν παραλάβει κάτι ή έτσι για πλάκα πάτησαν υπέρ. Ας μας πουν τουλάχιστον κάτι ενθαρρυντικό... ==================================== Διότι ο φίλος ο LGakias το παρέλαβε κανονικά , (ότι είχε παραγγείλει) όσο τώρα για τους θετικά ψηφίσαντες , αυτή είναι η αρχική ψηφοφορία και αφορά στους ευχαριστημένους κατά την αρχική συνδιαλλαγή που είχαν με το ibuymi κατά την διάρκεια της διεκπεραίωσης της παραγγελίας τους. Διότι είμαι και εγώ μέσα στους αρχικά ευχαριστημένους. Έχω παράπονό από τον LGakias, που δεν έκανε ακόμη μια περιληπτική παρουσίαση εντυπώσεων για το xiaomi-mi3 Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 απλα για την ιστορια μεχρι τωρα να πω και εγω στις 2 παραγγελιες που εχω (despached 9/5) πλεον το status ειναι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ).....για να δουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 απλα για την ιστορια μεχρι τωρα να πω και εγω στις 2 παραγγελιες που εχω (despached 9/5) πλεον το status ειναι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ).....για να δουμε Yesssss. Και μένα: "2014-05-20 16:40, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)". Πότε να το περιμένω Θεσσαλονίκη λέτε? Ας ελπίσουμε ότι θα έχει τo THL μου μέσα και όχι τίποτα πέτρες. Έτοιμος για unboxing video.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Hello Pandawill....my order Number is ''100779463''...I want to ask you when you will shipp my order???? Thanks.... Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 για να δούμε , μακάρι να παραλάβετε τις συσκευές που έχετε παραγγείλει όσοι από σας έχουν tracking number http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 για να δούμε , μακάρι να παραλάβετε τις συσκευές που έχετε παραγγείλει όσοι από σας έχουν tracking number Για να δουμε. Θα φανει η δουλεια απο τον πρωτο που θα παραλαβει. Αν παρει κινητο αυτος, θα παρουμε κι εμεις, Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ίδια περίπτωση με των υπολοίπων,θα περιμένω να δω ΑΝ θα παραλάβουμε και ΤΙ .Υπομονή μέχρι αύριο.Όποιος παραλάβει να μας κάνει μια ενημέρωση...για να ξέρουμε...τι κρυάδα θα φάμε. Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αυτοί οι 14 που δήλωσαν ευχαριστημένοι από τον κανονά έχουν παραλάβει κάτι ή έτσι για πλάκα πάτησαν υπέρ. Ας μας πουν τουλάχιστον κάτι ενθαρρυντικό... Τώρα έιδα ότι υπέρ ψήφισε και ο ibuymi!!! XAXAXAXAXAXA Αν ψαξεις στα διαφορα θεματα θα δεις οτι εχουν παραλαβει 2-3ις κανονικα. Μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ξερουμε. Πολλοι παραλαμβανουν απ'οτι φαινεται. Πρεπει να εχει κανει λαθος και το ονομα οχι μονο την διευθυνση για να μην μπορεις να το παραλαβεις. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ποντάρω στο όπως ήρθαν έτσι θα φύγουν, τα δέματα. Είσαι Κακός....:devil::devil::devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αυτοί οι 14 που δήλωσαν ευχαριστημένοι από τον κανονά έχουν παραλάβει κάτι ή έτσι για πλάκα πάτησαν υπέρ. Ας μας πουν τουλάχιστον κάτι ενθαρρυντικό... Τώρα έιδα ότι υπέρ ψήφισε και ο ibuymi!!! XAXAXAXAXAXA Αν δεις μεσα σε αυτους που ψηφισαν οχι ειναι το minideal και vickmall.Δεν παιζονται αυτοι οι κινεζοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Pandawill Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Hellooo...Pandawill listening?? hi, i have checked our system for your order info, it seems that you still insist on your black one but sorry that black one is out of stock(stop prodcution), you need to make a decision or look around some other stores for the black one, or my suggestion another phone here PULID S1 ($74.99) for special price now. Edited May 21, 2014 by Pandawill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Σήμερα στις 8 το πρωί έφτασε στα ελτά της περιοχής μου.Άρα θα παραλάβουμε...το τι είναι το θέμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Περιμένουμε με αγωνία. Καλή επιτυχία! Θα πας να το παραλάβεις από εκεί; Απ'όσο ξέρω μπορείς από την επόμενη ή κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Περιμένουμε με αγωνία. Καλή επιτυχία! Θα πας να το παραλάβεις από εκεί; Απ'όσο ξέρω μπορείς από την επόμενη ή κάνω λάθος; Μάλλον αύριο το πρωί θα πάω να το παραλάβω,γιατί και σμρ να έρθει ο ταχυδρόμος θα φύγω σε λίγο ,οπότε δεν θα τον προλάβω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Pandawill Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Hello Pandawill....my order Number is ''100779463''...I want to ask you when you will shipp my order???? Thanks.... hi, i have checked your order, but i still need to confrim stock with Sourcing manager, i will tell you later. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Do not trust the PANDAWILL . sell rubbish. Sent to me damaged phone. Cheaters and liars hi, if you donot like the phone, just send back to us, we refund to you, it is simple process. Edited May 21, 2014 by Pandawill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts