Jump to content

Κινέζικά stores: Προβλήματα αγοράς

Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από το Pandawill.com;  

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από το Pandawill.com;

• Ναι
      0
    • Όχι
      0

Recommended Posts

Αφού και το paypal έχει καταλάβει ότι πρόκειται για απατεώνες, γιατί στο site τους, εκτός ότι έχει ακόμα το σήμα τους, δουλεύει ακόμα το paypal; Ο λογαριασμός τους στο paypal δεν έχει απενεργοποιηθεί.

• Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολλές φορές υπάρχει , το εχω δει και σε άλλα σάιτ, αλλα πηγαίνοντας να πληρώσεις τότε σου βγάζει μήνυμα οτι δεν μπορεί να γίνει η συναλλαγή.

To ότι υπάρχει το σήμα του paypal δε λέει τίποτα, μια φοτωγραφία ειναι.

Δεν ξέρω δοκίμασε κανείς απο χτες να πληρώσει με paypal?

Edited by minotavros
No root->No problem

τιποτα εννοω οτι δοθηκαν τρακινγκ που δεν ηρθαν παρ οτι ελεγε η σινγκποστ οτι ερχονται.Τι ειχαν μεσα δεν ξερω

To πιο πιθανόν να γίνει το ίδιο με μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ιδεα :worry: . Πρεπει με καποιο τροπο να δουμε , εαν εχει δωσει σε πανω απο ενα πελατη , το ιδιο Tracking number .

Προτεινω οσοι εχουν παρει tracking number τις τελευταιες 2 βδομαδες να το αναφερουν εδω στο φορουμ ωστε να δουμε τι παιζεται.

π.χ. οσοι θελουν μπορουν να αναφερουν τα 5 ( απο τα 9 συνολικα ) αριθμητικα ψηφια του tracking number που εχει ο καθενας .

π.χ RF****48602SG ( το νουμερο ειναι τυχαιο )

αν λοιπον δειτε οτι εχετε τα ιδια τελευταια ψηφια με καποιο αλλο μελος , τοτε με pm επιβεβαιωνεται και τα υπολοιπα νουμερα και φυσικα αυτο θα σημαινει τη πληρη επιβεβαιωση οτι το ibuymi.com ηταν μια ωραια ....:( απατη .

Μια ιδεα :worry: . Πρεπει με καποιο τροπο να δουμε , εαν εχει δωσει σε πανω απο ενα πελατη , το ιδιο Tracking number .

Προτεινω οσοι εχουν παρει tracking number τις τελευταιες 2 βδομαδες να το αναφερουν εδω στο φορουμ ωστε να δουμε τι παιζεται.

π.χ. οσοι θελουν μπορουν να αναφερουν τα 5 ( απο τα 9 συνολικα ) αριθμητικα ψηφια του tracking number που εχει ο καθενας .

π.χ RF****48602SG ( το νουμερο ειναι τυχαιο )

αν λοιπον δειτε οτι εχετε τα ιδια τελευταια ψηφια με καποιο αλλο μελος , τοτε με pm επιβεβαιωνεται και τα υπολοιπα νουμερα και φυσικα αυτο θα σημαινει τη πληρη επιβεβαιωση οτι το ibuymi.com ηταν μια ωραια ....:( απατη .

RF****28714SG

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Περιμενετε 25 μερες και μετα καντε dispute και claim. Υπαρχουν αρκετοι που τους ηρθε το κινητο απο αυτον τον ibuymi. Εχετε 45 μερες απο το Paypal.

Αν εχω καταλαβει σωστα το paypal κραταει τα χρηματα που δινουμε και τις 45 μερες και αν δεν κανεις για καποιο λογο dispute τα μεταβιβαζει στον πωλητη. Δεν νομιζω οπως ανεφερε ενα παιδι παραπανω οτι αμεσα παιρνει τα χρηματα ο πωλητης και την κανει . ειναι χαζοι στο paypal να πληρωνουν μετα τον καθενα μας?

Αυτο το λεω σε οσους εχουν παρει tracking και εχει φυγει απο εκει. οι αλλοι που δεν πηραν καν tracking το κανουν αμεσα.

RF*****310SG

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

δεν υπαρχει φοβος να γραφτει ολο το νουμερο,κανενας δεν μπορει να το χρησιμοποιησει ετσι η αλλοιως,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,ουτε εμεις ειχαμε ιδιο τρακινγκ,ελπιζω καποιν οι παραγγελιες να ελθουν,αλλα τραβηξτε βιντεο στην παραλαβη.

RFΧΧΧΧΧ1916SG

Παιδιά μου φαινεται οτι ολοι εχουμε διαφορετικα tracking number.. .λετε να μας τα εχει στειλει κανονικα;;;; λεω εγω τωρα. Ή μαλλον την ελπιδα μου εκφραζω !!!!

Σε εμένα δήλωσε tracking information (δλδ track No και ταχυδρομική εταιρία) μέσω paypal. Αν το έχει κάνει και σε άλλους αποκλείεται να έχει δώσει τους ίδιους αριθμούς.

Πολλές φορές υπάρχει , το εχω δει και σε άλλα σάιτ, αλλα πηγαίνοντας να πληρώσεις τότε σου βγάζει μήνυμα οτι δεν μπορεί να γίνει η συναλλαγή.

To ότι υπάρχει το σήμα του paypal δε λέει τίποτα, μια φοτωγραφία ειναι.

Δεν ξέρω δοκίμασε κανείς απο χτες να πληρώσει με paypal?

Ναι ρε συ αλλά το paypal (σαν εταιρεία) δεν θα έπρεπε να απαιτήσει να βγει το "σηματάκι" από site fraud; Δεν θα έπρεπε να κόψει το link από το ηλεκτρονικό κατάστημα μέχρι την σελίδα στο paypal όταν πραγματοποιείται αγορά; Να σημειωθεί ότι το ibuymi δεν έχει εναλλακτικό τρόπο πληρωμής, παρά μόνο με paypal.

Τέλος οι μόνες ενδείξεις για απάτη που έχουμε είναι το ότι τα dispute γυρίζουν αυτόματα σε claim (πολύ ισχυρή ένδειξη είναι η αλήθεια) και το post του moderator στο παρόν νήμα, ο οποίος δεν γνωρίζω σε ποια στοιχεία βιασίστηκε (και για να μην παρεξηγηθώ δεν τον αμφισβητώ κιόλας αφού 1ον δεν μπορώ να στηρίξω το αντίθετο και 2ον έιχε σίγουρα καλό σκοπό για όλα εμάς τα ψάρια!). Όσο και αν ψάχνω πάντως για το ibuymi δεν βρίσκω κάτι στο internet (ούτε αρνητικό αλλά ούτε και θετικό).

Εμενα το tracking number το εστειλε μονο με email. Δεν φαινεται στο paypal. Αρα ειμαι χαμενος απο χερι. Καμια ελπιδα... Συμφωνειται;;;;

Δεν ειναι απαραιτητο να στο στειλει με paypal το tracking number, κι αλλα μαγαζια αξιοπιστα στελνουν μονο με email.

Λέτε και το 1buy.com

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391375

να ανήκει στην ίδια κατηγορία;

Για πλάκα το λέω, αλλά τα "buy" βγήκαν πολύ σκάρτα.

Ναι ρε συ αλλά το paypal (σαν εταιρεία) δεν θα έπρεπε να απαιτήσει να βγει το "σηματάκι" από site fraud; Δεν θα έπρεπε να κόψει το link από το ηλεκτρονικό κατάστημα μέχρι την σελίδα στο paypal όταν πραγματοποιείται αγορά; Να σημειωθεί ότι το ibuymi δεν έχει εναλλακτικό τρόπο πληρωμής, παρά μόνο με paypal.

Τέλος οι μόνες ενδείξεις για απάτη που έχουμε είναι το ότι τα dispute γυρίζουν αυτόματα σε claim (πολύ ισχυρή ένδειξη είναι η αλήθεια) και το post του moderator στο παρόν νήμα, ο οποίος δεν γνωρίζω σε ποια στοιχεία βιασίστηκε (και για να μην παρεξηγηθώ δεν τον αμφισβητώ κιόλας αφού 1ον δεν μπορώ να στηρίξω το αντίθετο και 2ον έιχε σίγουρα καλό σκοπό για όλα εμάς τα ψάρια!). Όσο και αν ψάχνω πάντως για το ibuymi δεν βρίσκω κάτι στο internet (ούτε αρνητικό αλλά ούτε και θετικό).

Και έχει εξαφανιστεί από το τόπικ του 5 μέρες τώρα... Why?

Ειναι φως φαναρι οτι την εκανε.

Ειχα παραγγειλει ενα κινητο λιγες ωρες πριν γινει το μπαμ και ακομη τιποτα, ουτε email, ουτε ειδοποιηση, ουτε tracking number, τιποτα.

Έλα ντε! Και ούτε στα mail απαντάει.

Και εγώ αυτό λέω, ότι ο τύπος μας δούλεψε. Περισσότερο μου κάνει εντύπωση και σχολίαζω την πολιτική του paypal!

Ούτε σήμερα κανά σημάδι ζωής από ibuymi.com εε?

Ουτε φωνη, ούτε ακροαση.

Από τις λίγες παραγγελίες που έχω κάνει από Κίνα συνήθως Πέμπτη Παρασκευή έχω δει ότι ανοίγονται οι σάκοι στο αεροδρόμιο οπότε η αυτή η την αλλη εβδομάδα θα έχουμε νέα για το τι έχουν μέσα τα δέματα που έχουν αποσταλεί

Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στην δεύτερη παραγγελία που έκανα θυμόταν ότι του είχα ζητήσει να μου βάλει έναν επιπλέον ανταπτορα για το ρεύμα στην πρώτη παραγγελία .αν ήταν να στείλουν πέτρες η αρκουδάκια μέσα στο δέμα θα είχαν γράψει τι έστειλαν στο κάθε ένα .Ξέρω παρηγοριά στον άρρωστο αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Ούτε σήμερα κανά σημάδι ζωής από ibuymi.com εε?

Ουτε φωνη, ούτε ακροαση.

Aκόμα περιμένετε να γράψει ο κινέζος? Και να πει τι? "Σας εξαπάτησα, γειας σας."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Can I have an answer for my order?I can not track it.Have you shipped it?

In ''My Account'',''My Orders'' click on the order and you will see the link you can track it.Be patient,it takes some days to appear in the system.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εγώ που την έκανα για έναν φίλο λίγο πριν σκάσει? Τι γίνεται? Πάντως δεν μου έχει χρεώσει η τράπεζα το πόσο..ακομα. Στο PayPal φαίνεται όμως κανονικά ως completed μήπως το PayPal δεν τραβήξει καθόλου το πόσο? Τελικά? Δεν ξέρω. Πάντως θα περιμένω μήπως στείλουν κάποιο tracking number. Και μετά θα κάνω dispute

• The title was changed to Κινέζικά stores: Προβλήματα αγοράς
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...