gemarkor Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Κλείσε Care suite εντελώς ,όλα τα παράθυρα και το Product support tool.Ξεσύνδεσε το κινητό.Σύνδεσε το πάλι και άστο( μην επιλέξεις ούτε φόρτιση ,ούτε κάρτα μνήμης στις επιλογές που βγάζει ) .Άνοιξε πάλι το Care suite και πάλι διπλό κλίκ στο Product support tool .Και work offline. Και πάλι τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr3am3R Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Κάνε πάλι την παραπάνω διαδικασία και αυτή την φορά διάλεξε μαζική αποθήκευση. Για πήγαινε και εδώ http://server2.infinity-best.com/download/index-1.php?dir=/software/Drivers/ και κατέβασε το MTK USB ανάλογα με το σύστημα σου x86 ή x64 και εγκατέστησέ το. Edited October 28, 2015 by Dr3am3R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Κάνε πάλι την παραπάνω διαδικασία και αυτή την φορά διάλεξε μαζική αποθήκευση δεν εχω βαλει καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr3am3R Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εντάξει άκυρο ,έλεγα μπάς και... Στο product support tool πάνω αριστερά κάνε ένα refresh ( δύο τοξάκια στρογγυλά πάνω απο το εικονίδιο του κινητού ).Μετά άνοιξε και το File --> Open connection management και κάνε και εκεί ένα refresh.Τον MTK USB οδηγό τον κατέβασες/εγκατέστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εντάξει άκυρο ,έλεγα μπάς και... Στο product support tool πάνω αριστερά κάνε ένα refresh ( δύο τοξάκια στρογγυλά πάνω απο το εικονίδιο του κινητού ).Μετά άνοιξε και το File --> Open connection management και κάνε και εκεί ένα refresh.Τον MTK USB οδηγό τον κατέβασες/εγκατέστησες; ναι το εγκατεστησα τα βελακια δε μπορω να τα επιλεξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr3am3R Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 ναι το εγκατεστησα τα βελακια δε μπορω να τα επιλεξω Ίδια διαδικασία τότε ,άσε το κινητό επάνω κλείσε το care suite όλο και άνοιξε το πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ίδια διαδικασία τότε ,άσε το κινητό επάνω κλείσε το care suite όλο και άνοιξε το πάλι. το εχω κανει πολλες φορες... θα δοκιμασω σε αλλο pc κατι αλλο... αν καταφερω και αλλαξω το product code, μετα πως βαζω τα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr3am3R Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) το εχω κανει πολλες φορες... θα δοκιμασω σε αλλο pc κατι αλλο... αν καταφερω και αλλαξω το product code, μετα πως βαζω τα ελληνικα? Δεν έχω αλλάξει product code,έχω δοκιμάσει μόνο downgrade.Αφήνω οπότε 1% αμφιβολίας αλλά κατά 99% το συνδέεις με το Nokia Software Recovery Tool και σου περνάει την καινούργια έκδοση για το συγκεκριμένο product code της συσκευής.Αν πάλι όχι (δεν έχεις αλλάξει product code αλλά θές ελληνική έκδοση) κατεβάζεις χειροκίνητα την νέα έκδοση για το procuct code της αρεσκείας σου και το κάνεις flash με το care suite ή κάποιο πρόγραμμα απο το διαδίκτυο .Αλλά αν κάνεις νέα ενημέρωση ( αυτόματη απο το Nokia Software Recovery Tool ) τα ελληνικά θα ξαναχαθούν.Πάτα και *#0000# έτσι για τα πρακτικά να το'χουμε και γράψε τι αναφέρει η οθόνη. Edited October 28, 2015 by Dr3am3R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δεν έχω αλλάξει product code,έχω δοκιμάσει μόνο downgrade.Αφήνω οπότε 1% αμφιβολίας αλλά κατά 99% το συνδέεις με το Nokia Software Recovery Tool και σου περνάει την καινούργια έκδοση για το συγκεκριμένο product code της συσκευής.Αν πάλι όχι (δεν έχεις αλλάξει product code αλλά θές ελληνική έκδοση) κατεβάζεις χειροκίνητα την νέα έκδοση για το procuct code της αρεσκείας σου και το κάνεις flash με το care suite ή κάποιο πρόγραμμα απο το διαδίκτυο .Αλλά αν κάνεις νέα ενημέρωση ( αυτόματη απο το Nokia Software Recovery Tool ) τα ελληνικά θα ξαναχαθούν.Πάτα και *#0000# έτσι για τα πρακτικά να το'χουμε και γράψε τι αναφέρει η οθόνη. Nokia 225 V21.00.11 18-08-14 RM-1012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr3am3R Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Nokia 225 V21.00.11 18-08-14 RM-1012 Το λευκό έχεις; Εμένα : Nokia 225 V30.06.11 21-07-15 RM-1011 © Nokia Language:AH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το λευκό έχεις; Εμένα : Nokia 225 V30.06.11 21-07-15 RM-1011 © Nokia Language:AH οχι, το μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr3am3R Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μονόκαρτο;Οκ,δεν μπορώ πάντως αυτή την στιγμή να σκεφτώ κάτι άλλο για να σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μονόκαρτο;Οκ,δεν μπορώ πάντως αυτή την στιγμή να σκεφτώ κάτι άλλο για να σε βοηθήσω. ναι, μονόκαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr3am3R Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 ναι, μονόκαρτο Οκ,καλή συνέχεια τότε.Ελπίζω να βγάλεις άκρη κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Οκ,καλή συνέχεια τότε.Ελπίζω να βγάλεις άκρη κάποια στιγμή. Να σε ρωτήσω, το κουμπί που γράφει camera μπορεις να το αλλάξεις ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Οχι φίλε,δεν αλλάζουν τα κουμπιά.. Πριν από λίγο έκανα και την αναβάθμιση σε 30.06.11 http://s14.postimg.org/kzepno7g1/softupdt.jpg Μια χαρά δουλεύει..οι διαφορές είναι το εικονίδιο internet αντικαταστάθηκε με τον Opera mini και προστέθηκε εικονίδιο αναζήτησης bing το οποίο στην ουσία ανοίγει τον opera και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σε πετάει στην αρχική της bing..Ισως είναι ιδέα μου,μπορεί να έγινε λίγο πιο γρήγορο στην πληκτρολόγηση..και το "μείον" της υπόθεσης το ποδοσφαιράκι το παιχνίδι πλέον πρέπει να το αγοράσω ενώ πριν την αναβάθμιση έπαιζε δωρεάν με κωδικό που μου ήρθε σε sms..δε βαριέσαι,λίγο το κακό :p Edited November 13, 2015 by Farsalinos update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 το ποδοσφαιράκι το παιχνίδι πλέον... Ώπα-ώπα! Ποδοσφαιράκι; Πώς το έβαλες; :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το είχε εγκατεστημένο από την αρχή!Real football 12 λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Είναι κρυμμένο τέρμα κάτω, το βρήκα τώρα. Σ'ευχαριστώ :) Αν βρει κάποιος καμιά πιο ουσιαστική αλλαγή, ας μας πει :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Εχει καποιο ενσωματωμενο σημειωματαριο; Οπως στα S40; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Δεν έχει. Ίσως σε βοηθήσει αν κάνεις sms και το αποθηκεύσεις. Θα είναι σαν σημείωση :) Έκανα αναβάθμιση ενός Nokia 220. - Θυμάμαι ότι πρν την αναβάθμιση με είχε δυσκολεύσει να βάλω mp3 ως ήχο κλήσεις, ενώ τώρα το επιλέγεις και πατάς «Επιλογές -> Χρήση ως ήχ. κλήσ. -> Ως ήχος κλήσης/ειδοπ.μην./αφύπνισης. Μπορεί να θυμάμαι λάθος, βεβαίως... - Νόμιζα ότι δεν στέλνει αρχεία μέσω blutooth, αλλά μετά την αναβάθμιση πρόσεξα ότι τώρα το επιλέγεις και πατάς «Επιλογές -> Κοινή χρήση -> Γρ. κοιν. χρ. με ΒΤ». Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katras17 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 καλησπερα σας και καλες γιορτες ευχομαι. ειμαι κατοχος νοκια 225 και αντιμετωπιζω προβλημα με τις επαφες.το κινητο προεκυψε απο γνωστο που με εξυπηρετησε λογω βλαβης του προηγουμενου. μεταφεροντας τον καταλογο διαπιστωσα οτι δεν μπορω σ ενα ονομα να αποθηκευσω πολλαπλα στοιχεια(κινητο,σταθερο,φαξ,κλπ.) αν γνωριζεις καποιος να μου προτεινει καποια λυση θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα λογω μεγαλου καταλογου επαφων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr3am3R Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 καλησπερα σας και καλες γιορτες ευχομαι. ειμαι κατοχος νοκια 225 και αντιμετωπιζω προβλημα με τις επαφες.το κινητο προεκυψε απο γνωστο που με εξυπηρετησε λογω βλαβης του προηγουμενου. μεταφεροντας τον καταλογο διαπιστωσα οτι δεν μπορω σ ενα ονομα να αποθηκευσω πολλαπλα στοιχεια(κινητο,σταθερο,φαξ,κλπ.) αν γνωριζεις καποιος να μου προτεινει καποια λυση θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα λογω μεγαλου καταλογου επαφων. Καλησπέρα φίλε μου και καλές γιορτές και εσύ να έχεις.Το 225 δυστυχώς και παρ'ότι 2015 δεν αποθηκεύει πολλαπλά στοιχεία μίας επαφής.Με αποτέλεσμα να διπλό και τριπλό-αποθηκεύεις,όπως κάνω και εγώ.Άσε που δεν εμφανίζει ολόκληρο το όνομα και δεν ξέρεις ποιός είναι ο αριθμός 1 και ποιός ο 2(ούτε και έχει επιλογή για μικρή γραμματοσειρά για να το χωράει ολόκληρο,μόνο μεσαία και μεγάλη!).Εγώ πάω μαντεύοντας μερικές φορές.Αν θυμάμαι καλά το 225 αποθηκεύει στην μνήμη της συσκευής(όχι στην sd κάρτα) περί τις 1000 επαφές. Σύν ότι σου χωράει η SIM.Αν έχεις παραπάνω από 1000 επαφές και θές οπωσδήποτε πολλαπλή αποθήκευση ,προτείνω να πας σε κάτι παλιότερο και πολύ αξιόπιστο ένα Nokia με S60.Μπορεί να βρείς κάτι μεταχειρισμένο με λίγα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 καλημερα καλες γιορτες το τηλ συνδεετε στο ιντερνετ με wifi?αν ναι πως γινετε?μπορω να εγκαταστησω το viber?παρακαλω την βοηθεια σας ειναι ενος φιλου και θελω να τον βοηθησω,ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αν εννοείς να προσθέσεις γλώσσες, με αναβάθμιση δεν γίνεται. Θα πρέπει είτε να απευθυνθείς σε κάποιο service ή να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Η παραπάνω, παλιά απάντηση, είναι ακόμα ο πιο σίγουρος τρόπος να αλλάξω μενού στα ελληνικά για το 225 που έχω στα χέρια μου ; Έχει αγγλικό μενού και στοιχεία : NOKIA 225 V21.00.11 18-08-14 RM-1011 © NOKIA Language : AD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts