Jump to content

Dr3am3R

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dr3am3R

  • Ημ. Γέννησης 19/10/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    QTelecom

Dr3am3R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω! Να προσθέσω επίσης και το χαμηλό δείκτη SAR 0.44 W/kg ( μόνο το πλαίσιο τον αναφέρει αλλά το τσέκαρα και στο εγχειρίδιο χρήσης http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Huawei-Y3-II-DS-Leuko-51090JTF.htm ) .
  2. Καλησπέρα.Το μόνο που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω είναι να σου δώσω διεύθυνση να δοκιμάσεις την τύχη σου σε ένα πρώην αλλά τώρα υβριδικό ας το πούμε κατάστημα Nokia στο Ίλιον( όταν ακόμα ήταν αυθεντικό Nokia πρίν χρόνια,είχα πάει το 5730 μου και είχα καλή εξυπηρέτηση ).Ενδιαφέρεσαι;
  3. Η λογική λέει ναί κρατάει περισσότερο γιατί στην άλλη περίπτωση(2 κάρτες) προσπαθούν και οι δύο να κάνουν εγγραφή στο δίκτυο.Μετά είναι τα δεδομένα ,αλλά πόσα δεδομένα ν'ανταλλάξεις/κατεβάσεις με το 2G; Αν έχεις καλό σήμα δεν νομίζω να καταλάβεις και πολύ διαφορά.Πρέπει η λήψη να είναι κακή-ανύπαρκτη ( το κινητό καταναλώνει πιό πολύ ενέργεια τότε ) για να καταλάβεις μεγάλη διαφορά ή αν όχι μεγάλη έστω κάποια διαφορά.Αν διαβάσεις προηγούμενο σχόλιό μου γράφω σχετικά ότι σε υπόγειο που το χρησιμοποιώ ( και άρα κακή ώς καθόλου λήψη ) η μπαταρία κρατάει και επιπλέον διαπίστωσα ότι κρατάει σχεδόν το ίδιο +- 1 μέρα σε σχέση με καλή λήψη,πάντα με δύο SIM ( απλά τέσταρα διαφορά μπαταρίας μεταξύ καλής και κακής λήψης ) .Οπότε,με 1 κάρτα να είναι μισή μέρα παραπάνω;Ώρες; Δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει.Μόνο αν το τεστάρεις θα είσαι σίγουρος.Έτσι κι αλλιώς όταν χρησιμοποιείς την μία κάρτα ( ομιλία/μήνυμα ) η άλλη βγαίνει εκτός σύνδεσης( dual stand-by .Σε dual active περισσότερη κατανάλωση ) .Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι κερδίζεις ενέργεια ( Σχετικά με τις εγγραφές της SIM στο δίκτυο και ισχύς σήματος πάντα.Η ενέργεια που δαπανά η -υποδοχή- της SIM είναι σχεδόν μηδαμινή ) ,δεν είμαι σίγουρος όμως αν θα το καταλάβεις εύκολα.Αν τύχει και το τεστάρεις , άν θές γράψε εδώ τ'αποτελέσματα.
  4. Καλησπέρα.Το 230 δέν το έχω πιάσει στα χέρια μου και δέν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Απ'ότι λέει εδώ http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/phone/230-dual-sim/specifications/ συνδέεται με BT ακουστικό. Λύση ή αναβάθμιση στα πλαίσια που αναφέρεις,όχι δεν έχει βρεθεί/γίνει.Μακάρι και το εύχομαι.Δεν μιλούσα για τις εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις (οι οποίες εμφανίζονται κανονικά) ,αλλά για τον τηλεφωνικό κατάλογο.Δηλαδή π.χ. αν αποθηκεύσεις 2 τηλέφωνα με μεγάλα ονόματα όπως Παπαδόπουλος Κώ1( = 16 χαρακτήρες ) και Παπαδόπουλος Κώ2 ,όταν ανοίξεις τον κατάλογο θα γράφει Παπαδόπουλος... ( = 12 χαρακτήρες )... και πάλι Παπαδόπουλος... .Πώς να ξεχωρίσεις το ένα τηλέφωνο απο το άλλο;;;;Οπότε, το ανοίγω.Αλλά και που ανοίγω την επαφή είναι κομμένο το όνομα( = 13 χαρακτήρες )και αναγκάζομαι να πατάω Επεξ.( επεξεργασία ) για να δώ ποιό είναι το Κώ1 και Κώ2 .Και για κάποιο λόγο που ΔΕΝ κατανοώ έχουν βάλει στις ρυθμίσεις του καταλόγου μεγάλη και κανονική γραμματοσειρά ΜΟΝΟ και παραλείψανε την μικρή! Γενικά υπάρχει μία προχειράτζα στό όλο εγχείρημα (όχι μόνο στον κατάλογο αλλά και αλλού) και σίγουρα η Nokia δέν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια γελοία κατ'εμέ πράγματα. Μ'αρέσει το τηλεφωνάκι,το χρησιμοποιώ σαν κύρια συσκευή ( δεν σου κρύβω ότι υπάρχουν μέρες που θέλω να γυρίσω στο 5730 μου αλλά δεν είναι δίκαρτο δυστυχώς ),θα μπορούσε όμως και πολύ καλύτερα και μιλάω για τα βασικά,όχι 3G,WIFI, παιχνίδια και εφαρμογές.
  5. Για τους απογοητευμένους/προδομένους/ερωτευμένους/φανατικούς της Nokia: Είχα βρεί πρίν καιρό αυτό το άρθρο και πιστεύω ότι αξίζει να το διαβάσει κάποιος,έστω και μερικά χρονάκια μετά. http://communities-dominate.blogs.com/brands/2013/09/now-we-know-why-nokias-elop-had-a-25m-personal-bonus-clause-from-the-nokia-board-if-he-was-able-to-s.html Αν ψαχτείτε μέσα σε αυτήν την ιστοσελίδα έχει και άλλα επιπλέον ωραία άρθρα με πολλές απαντήσεις σχετικά με την Nokia.
  6. Καλές γιορτές και σ'εσένα.Δεν υπάρχει WiFi σε αυτήν την συσκευή.Όμως,μπορεί να συνδεθεί με 2G δίκτυο (με τις ανάλογες ταχύτητες και κατανάλωση MB βεβαίως).Απάντηση για διαθέσιμες εφαρμογές(και σύνδεσμος για την ιστοσελίδα) έχει δοθεί σε προηγούμενο σχόλιο πιό πάνω.Τις οποίες(εφαρμογές) δεν τις κάνεις εγκατάσταση αλλά απλά τις "τρέχεις".Και στην ιστοσελίδα που προανέφερα, μερικές εφαρμογές δουλεύουν άλλες όχι στο 225.Viber, την τελευταία φορά που κοίταξα, δεν υπήρχε.
  7. Καλησπέρα φίλε μου και καλές γιορτές και εσύ να έχεις.Το 225 δυστυχώς και παρ'ότι 2015 δεν αποθηκεύει πολλαπλά στοιχεία μίας επαφής.Με αποτέλεσμα να διπλό και τριπλό-αποθηκεύεις,όπως κάνω και εγώ.Άσε που δεν εμφανίζει ολόκληρο το όνομα και δεν ξέρεις ποιός είναι ο αριθμός 1 και ποιός ο 2(ούτε και έχει επιλογή για μικρή γραμματοσειρά για να το χωράει ολόκληρο,μόνο μεσαία και μεγάλη!).Εγώ πάω μαντεύοντας μερικές φορές.Αν θυμάμαι καλά το 225 αποθηκεύει στην μνήμη της συσκευής(όχι στην sd κάρτα) περί τις 1000 επαφές. Σύν ότι σου χωράει η SIM.Αν έχεις παραπάνω από 1000 επαφές και θές οπωσδήποτε πολλαπλή αποθήκευση ,προτείνω να πας σε κάτι παλιότερο και πολύ αξιόπιστο ένα Nokia με S60.Μπορεί να βρείς κάτι μεταχειρισμένο με λίγα λεφτά.
  8. Οκ,καλή συνέχεια τότε.Ελπίζω να βγάλεις άκρη κάποια στιγμή.
  9. Μονόκαρτο;Οκ,δεν μπορώ πάντως αυτή την στιγμή να σκεφτώ κάτι άλλο για να σε βοηθήσω.
  10. Το λευκό έχεις; Εμένα : Nokia 225 V30.06.11 21-07-15 RM-1011 © Nokia Language:AH
  11. Δεν έχω αλλάξει product code,έχω δοκιμάσει μόνο downgrade.Αφήνω οπότε 1% αμφιβολίας αλλά κατά 99% το συνδέεις με το Nokia Software Recovery Tool και σου περνάει την καινούργια έκδοση για το συγκεκριμένο product code της συσκευής.Αν πάλι όχι (δεν έχεις αλλάξει product code αλλά θές ελληνική έκδοση) κατεβάζεις χειροκίνητα την νέα έκδοση για το procuct code της αρεσκείας σου και το κάνεις flash με το care suite ή κάποιο πρόγραμμα απο το διαδίκτυο .Αλλά αν κάνεις νέα ενημέρωση ( αυτόματη απο το Nokia Software Recovery Tool ) τα ελληνικά θα ξαναχαθούν.Πάτα και *#0000# έτσι για τα πρακτικά να το'χουμε και γράψε τι αναφέρει η οθόνη.
  12. Ίδια διαδικασία τότε ,άσε το κινητό επάνω κλείσε το care suite όλο και άνοιξε το πάλι.
  13. Εντάξει άκυρο ,έλεγα μπάς και... Στο product support tool πάνω αριστερά κάνε ένα refresh ( δύο τοξάκια στρογγυλά πάνω απο το εικονίδιο του κινητού ).Μετά άνοιξε και το File --> Open connection management και κάνε και εκεί ένα refresh.Τον MTK USB οδηγό τον κατέβασες/εγκατέστησες;
  14. Κάνε πάλι την παραπάνω διαδικασία και αυτή την φορά διάλεξε μαζική αποθήκευση. Για πήγαινε και εδώ http://server2.infinity-best.com/download/index-1.php?dir=/software/Drivers/ και κατέβασε το MTK USB ανάλογα με το σύστημα σου x86 ή x64 και εγκατέστησέ το.
  15. Κλείσε Care suite εντελώς ,όλα τα παράθυρα και το Product support tool.Ξεσύνδεσε το κινητό.Σύνδεσε το πάλι και άστο( μην επιλέξεις ούτε φόρτιση ,ούτε κάρτα μνήμης στις επιλογές που βγάζει ) .Άνοιξε πάλι το Care suite και πάλι διπλό κλίκ στο Product support tool .Και work offline.
×
×
  • Create New...