Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που είχα δοκιμάσει δεν γινόταν..Αλλά είχα ένα θέμα .μπα δεν συνδέεται..Πρέπει να αποσυνδεθεί το κινητό για να συνδεθεί το ακουστικό..Για το m26 παντα Edited by dimgeo

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ευχαριστώ φίλε μου και τους έβαλα note στην παραγγελία να περάσουν Ελληνικά μιας και έλεγαν ότι αν θέλει κάποιος άλλη γλώσσα από τις αναφερόμενες μπορούν να την βάλουν φτάνει να τους το πει

Τελικά δεν βλέπω να το πέρνω το ρολόι....Οι τύποι από Gearbest είναι για κλάματα....http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5817351

Εμένα πάντως μου ήρθε tracking number με NLpost. (από gearbest)

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Τυχερός να πω? Αν δεις το παραπάνω thred δεν είμαι ο μόνος που οι τύποι μου έλεγαν άλλα τη μία άλλα την άλλη....τελικά πήγα στο Πλαίσιο και πήρα αυτό το Turbo X smartwatch και με εξέπληξε θετικά... ναι ξέρω το έβρισκα μέσω ebay στη μισή τιμή αλλά αν βάλω αναμονές, πιθανές καθηστερησεις και κοροϊδίες όπως με Gearbest και συν την εγγύηση 1 χρόνου που αν πάθει κάτι δεν θα χρειαστεί να στέλνω πίσω και άντε άλλες αναμονές ε αξίζει τα παραπάνω που έδωσα. Και το ξαναλέω είναι αξιοπρεπέστατο...

Ναι ξέρω. Και εγώ είμαι ένας από αυτούς που περιμένουν το Cubot S200 με παραγγελία πρότερη από μερικούς που έχουν πάρει trackin number... Ελπίζω με το Μ26 να πάνε όλα καλά.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Ναι ξέρω. Και εγώ είμαι ένας από αυτούς που περιμένουν το Cubot S200 με παραγγελία πρότερη από μερικούς που έχουν πάρει trackin number... Ελπίζω με το Μ26 να πάνε όλα καλά.

Πάντως Cubot S168 με Μ26 όλα καλά :)

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

για όποιον ενδιαφέρεται έφτιαξα ένα μικρό video με όλες τις αλλαγές που έφερε η αναβάθμιση του android wear στην έκδοση android 5

http://www.smartwatcher.gr/2014/12/android-wear-lollipop-video.html

για όποιον ενδιαφέρεται έφτιαξα ένα μικρό video με όλες τις αλλαγές που έφερε η αναβάθμιση του android wear στην έκδοση android 5

Πολύ καλό το βίντεο!!

Κ έλεγα κι εγώ...τι αναβάθμιση πήρε το watch R την Κυριακή...:lol::lol::lol:

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Ωραίο βίντεο πολύ χρήσιμο.. Το g watch τι λέει σαν smartwatch? Έχει πέσει αρκετά η τιμή του έξω

Ωραίο βίντεο πολύ χρήσιμο.. Το g watch τι λέει σαν smartwatch? Έχει πέσει αρκετά η τιμή του έξω

Στο handtec που το πήρα εγώ...ίδια είναι η τιμή του, εγώ μιλούσα για το R!!χαχαχα

Είναι άψογο...κ μετά την αναβάθμιση άλλαξε επίπεδο όλο το wear, αλλά θα πρέπει να σε ενδιαφέρουν τα smartwatches κ όχι να τα θεωρείς περιττά, γιατί αυτά που κάνει είναι πολύ συγκεκριμένα.

Edited by miketra
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Έχει βρει κανείς firmware για το m26 ;;μου κάνει κάτι κουφά με τον ήχο..μεταφέρει αυτόματα τον ήχο Στο τηλέφωνο Η στο smart watch και δεν ξέρω αν μπορώ από το ρολόι να επιλέξω από που θα μιλήσω..Μπορεί να χτυπήσει να απαντήσω από το ρολόι και ο ήχος να πάει μόνος του στο τηλέφωνο..οπότε πρέπει να βγάλω το τηλέφωνο από εκεί που το έχω

Φιλικά Γιώργος

Πολύ καλό και κατανοητό βίντεο από ένα μεγάλο γνώστη του Android που του αρέσει να μοιράζεται τις γνώσεις του (όπως δείχνει και το λίνκ στην υπογραφή μου).

Keep on τη καλή δουλειά που κάνεις από χόμπι φίλε Βασίλη! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

κοίταξε, σαν συσκευή δεν έχω να του προσάψω κάτι κακό. Μπορεί εμφανισιακά να μην διεκδικεί δάφνες αλλά δεν είναι και κάτι που θα ξενίσει τους γύρω σου. Εγώ το επέλεξα γιατί ήθελα μια android wear συσκευή day 1, και γιατί είναι reference device για την πρώτη γενιά του λειτουργικού. προσωπικά επειδή δεν έχω πάθει και καμιά παράκρουση με τα στρογγυλά smartwatch όπως το Moto 360 και το G Watch R, καθώς πιστεύω ότι στην τετράγωνη οθόνη το κείμενο διαβάζεται καλύτερα, δεν θα ήταν κακή επιλογή αν το βρεις κάπου φτηνά γιατί πραγματικά έξω και ειδικά στην Αμερική το έχουν "σκοτώσει". Γενικά είμαι της γνώμης ότι δεν θα πρέπει να ξοδέψει κανείς πολλά χρήματα τώρα για συσκευή android wear πρώτης γενιάς, γιατί από την πρώτη μέχρι την τελευταία όλες κάνουν τα ίδια πράγματα (εκτός από το sony smartwatch3 που έχει και gps). ένα απλό παράδειγμα αν η google αποφασίσει επιτέλους να βάλει στην επόμενη έκδοση την λειτουργία απάντησης κλήσεων από το ρολόι (πολύ σημαντική λειτουργία για μένα που δεν χρησιμοποιώ bt headset, και μου λείπει ιδιαίτερα από την εποχή του galaxy gear) όλες οι συσκευές πρώτης γενιάς πάνε περίπατο γιατί πολύ απλά καμιά δεν έχει ηχείο.

δεν είμαι fit τύπος οπότε για αυτό το κομμάτι δεν έχω να πω τίποτα, αλλά οι ειδοποιήσεις που είναι και ο κυριότερος λόγος που έχω smartwatch είναι αν όχι σε τέλειο, σε πολύ καλό επίπεδο. όταν με το καλό προστεθεί και η ελληνική γλώσσα να μπορούμε να απαντήσουμε και κανένα μήνυμα με φωνητικές εντολές θα είναι ακόμα καλύτερο. κατά τα άλλα το ότι είναι αδιάβροχο και μπορώ να το φορά όλη μέρα και στο ντουζ κτλ είναι στα συν. τέλος η μπαταρία πάντα χωρίς fitness apps να τρέχουν, μου κρατάει συνήθως 1,5 μέρα και αν το βράδυ το κλείσω ή το βάλω σε airplane mode μου βγάζει και 2.

με λίγα λόγια περισσότερα αρνητικά έχω να πω για το λειτουργικό και λιγότερα για τις συσκευές του. θα ήθελα καλύτερο Launcher, λειτουργία απάντησης κλήσεων, φωνητικές εντολές στα ελληνικά, κανονικές εφαρμογές πχ μηνυμάτων όπως το hangouts που χρησιμοποιώ εγώ ώστε να μπορείς να ανατρέξεις σε παλιά μηνύματα οποιαδήποτε στιγμή και όχι μόνο όταν σου έρθει ειδοποίηση και γιατί όχι και κάποια widgets ημερολογίου και καιρού. όλα αυτά σωστά υλοποιημένα και ενσωματωμένα στο λειτουργικό γιατί κάποιες προσπάθειες που γίνονται από developers πχ για xρήση widget και launcher δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση.

Στο handtec που το πήρα εγώ...ίδια είναι η τιμή του!!

Είναι άψογο...κ μετά την αναβάθμιση άλλαξε επίπεδο όλο το wear, αλλά θα πρέπει να σε ενδιαφέρουν τα smartwatches κ όχι να τα θεωρείς περιττά, γιατί αυτά που κάνει είναι πολύ συγκεκριμένα.

εσύ φίλε μου μιλάς για το R, τουλάχιστον αυτό έγραψες ότι έχεις στο προηγούμενο μήνυμα. ο xander μιλάει για το πρώτο g watch Που είναι και στο video.

Έπεσα τυχαία σε αυτό -> http://www.lightinthebox.com/Ultra-Thin-1-5-Inch-Touchscreen-Cell-Phone-Watch---MP3-Player--Quad-Band-_p120668.html

Φαίνεται πολύ καλό. Το ξέρει κανείς σας? Το μαγαζί είναι αξιόπιστο!?

εσύ φίλε μου μιλάς για το R, τουλάχιστον αυτό έγραψες ότι έχεις στο προηγούμενο μήνυμα. ο xander μιλάει για το πρώτο g watch Που είναι και στο video.

Σήμερα το κατάλαβα το λάθος μου...:lol::lol::lol:

Παιδιά εχω το sony SmartWatch 2 και δεν μου στέλνει καμια ειδοποίηση απο το κινητο. Επισης σήμερα άρχισε και κάνει επανεκκινησεις μόνο του. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδιά εχω το sony SmartWatch 2 και δεν μου στέλνει καμια ειδοποίηση απο το κινητο. Επισης σήμερα άρχισε και κάνει επανεκκινησεις μόνο του. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει;

Kάνε επαναφορά της συσκευής και ξανασύνδεσέ το με το κινητό.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Kάνε επαναφορά της συσκευής και ξανασύνδεσέ το με το κινητό.

Το έκανα κι αυτό αλλα χωρίς αποτέλεσμα.

Τώρα κάνει μόνο επανεκκινησεις, δεν ανοίγει καθόλου.

Έπεσα τυχαία σε αυτό -> http://www.lightinthebox.com/Ultra-Thin-1-5-Inch-Touchscreen-Cell-Phone-Watch---MP3-Player--Quad-Band-_p120668.html

Φαίνεται πολύ καλό. Το ξέρει κανείς σας? Το μαγαζί είναι αξιόπιστο!?

Το link δεν εμφανίζει τπτ.. Μπορείς να το ξαναγράψεις;

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Το έκανα κι αυτό αλλα χωρίς αποτέλεσμα.

Τώρα κάνει μόνο επανεκκινησεις, δεν ανοίγει καθόλου.

Service.......

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Service.......

Εχω χάσει την απόδειξη αγοράς, θα το δεχτούν λέτε;

Εχω χάσει την απόδειξη αγοράς, θα το δεχτούν λέτε;

Ζητα επανακτυπωση της αποδειξης απο το μαγαζι που το αγορασες, δυο λεπτα υποθεση ειναι.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ζητα επανακτυπωση της αποδειξης απο το μαγαζι που το αγορασες, δυο λεπτα υποθεση ειναι.

Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά δεν θυμάμαι καν απο που το πήρα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

• The title was changed to Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)