nnik_1969 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν μπορείς να περάσεις τραγουδια μητε να κανεις αυτόνομη χρηση gps (θα μπορεις ομως με update αργότερα) Ελληνικά δεν έχει(άγνωστο ποτε θα λαβει) ενω δεν συνδέεται με bluetooth hs. Οταν μιλάμε οτι τα πληρεστερα ειναι τα gear μας λετε και haters. Το sony smartwatch 2 θα σε καλύψει περισσότερο. Το sony smartwatch 3 λογο android wear θα εχει τα ιδια θεματα με το g watch Μια στιγμή, δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή το κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί συνδέεται ταυτόχρονα με το ρολόι και έξτρα bluetooth για ομιλία λόγω του Android wear; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μια στιγμή, δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή το κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί συνδέεται ταυτόχρονα με το ρολόι και έξτρα bluetooth για ομιλία λόγω του Android wear; Ναι έτσι είναι. Εχει θέματα πολλα ακόμα το wear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ναι έτσι είναι. Εχει θέματα πολλα ακόμα το wear. Τρομερο πρόβλημα αυτό. Αφού έχω έτσι κι αλλιώς το κινητό μαζί μου για ποιο λόγο να συνδέσω το hands free με το ρολόι και όχι το κινητό; τουλάχιστον η Google πέτυχε τα βασικά σε αντίθεση με τη Samsung η οποία απλά μικρυνε ένα κινητό και το έβαλε στο χέρι μας. Όσο για το GPS είναι θέμα συσκευής. Άλλες έχουν και άλλες όχι. Στο θέμα των ελληνικών. Δεν είναι τόσο απλό να γίνει localisation στα ελληνικά μιας και δεν πρέπει να μεταφρασουν τα μενού μόνο αλλά και να δουλέψει η φωνητική αναγνώριση στα ελληνικά. Η Samsung έβαλε πληκτρολόγιο για αυτό το λόγο. Σε 1.5 ίντσα οθόνης... Lol απλα Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Τρομερο πρόβλημα αυτό. Αφού έχω έτσι κι αλλιώς το κινητό μαζί μου για ποιο λόγο να συνδέσω το hands free με το ρολόι και όχι το κινητό; τουλάχιστον η Google πέτυχε τα βασικά σε αντίθεση με τη Samsung η οποία απλά μικρυνε ένα κινητό και το έβαλε στο χέρι μας. Όσο για το GPS είναι θέμα συσκευής. Άλλες έχουν και άλλες όχι. Στο θέμα των ελληνικών. Δεν είναι τόσο απλό να γίνει localisation στα ελληνικά μιας και δεν πρέπει να μεταφρασουν τα μενού μόνο αλλά και να δουλέψει η φωνητική αναγνώριση στα ελληνικά. Η Samsung έβαλε πληκτρολόγιο για αυτό το λόγο. Σε 1.5 ίντσα οθόνης... Lol απλα Αν δεν ηταν πρόβλημα η google δεν θα ειχε δεσμευτεί οτι θα έρθει και αυτόνομη χρηση του gps και σύνδεση με bluetooth headset. Για να το έκανε παει να πει οτι το θεωρεί σημαντικό. Το θεμα ειναι ποτε θα έρθει. Μα τι μας λες τώρα;;;; Ειναι μεγάλη μαγκιά αυτο που έκανε η Samsung με τις γλώσσες. Εχω ελληνικά στο κινητό;;; Αυτόματα ελληνικά και το στο ρολόι. Το αλλαζω σε αγγλικά/κινεζικα/αραβικά ή οτι αλλο θέλω;;;; Αυτόματα αλλαζει γλώσσα και το watch. Το πληκτρολόγιο το εβαλε στο Gear S με 2 ιντσων screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Όσοι έχετε πάρει Android wear βλέπετε τις ειδοποιήσεις και τις κλήσεις σας στα ελληνικά; θέλω να πάρω ρολόι και για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αν δεν ηταν πρόβλημα η google δεν θα ειχε δεσμευτεί οτι θα έρθει και αυτόνομη χρηση του gps και σύνδεση με bluetooth headset. Για να το έκανε παει να πει οτι το θεωρεί σημαντικό. Το θεμα ειναι ποτε θα έρθει. Μα τι μας λες τώρα;;;; Ειναι μεγάλη μαγκιά αυτο που έκανε η Samsung με τις γλώσσες. Εχω ελληνικά στο κινητό;;; Αυτόματα ελληνικά και το στο ρολόι. Το αλλαζω σε αγγλικά/κινεζικα/αραβικά ή οτι αλλο θέλω;;;; Αυτόματα αλλαζει γλώσσα και το watch. Το πληκτρολόγιο το εβαλε στο Gear S με 2 ιντσων screen Τρομερή μαγκιά. Μέχρι και η Apple siri χρησιμοποιεί. Τελευταίος των μοικανων η Samsung με το πληκτρολόγιο. Αν είναι να γράψω κάτι θα βγάλω το κινητό από την τσέπη. Δε θα πατάω ψειρες με το ένα δάχτυλο... Έλεος. Προφανώς και το localisation αργεί μιας και το Google now αλλά και η φωνητική αναγνώριση είναι πολύ φιλοδοξες υπηρεσίες και δεν εξελληνιζονται έτσι εύκολα. Η Samsung το μόνο που είχε να κάνει ήταν να μεταφράσει τα menu. Welcome to 1990 Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Τρομερή μαγκιά. Μέχρι και η Apple siri χρησιμοποιεί. Τελευταίος των μοικανων η Samsung με το πληκτρολόγιο. Αν είναι να γράψω κάτι θα βγάλω το κινητό από την τσέπη. Δε θα πατάω ψειρες με το ένα δάχτυλο... Έλεος. Προφανώς και το localisation αργεί μιας και το Google now αλλά και η φωνητική αναγνώριση είναι πολύ φιλοδοξες υπηρεσίες και δεν εξελληνιζονται έτσι εύκολα. Η Samsung το μόνο που είχε να κάνει ήταν να μεταφράσει τα menu. Welcome to 1990 Μιλώντας μαζι σου ειναι σα να μιλάω με πολιτικό. Sorry αλλά δε βγαίνει κάπου. Δεν παραδέχεσαι πράγματα που στα χω αποδείξει ενα προς ένα και αρχίζεις και τρελαίνεσαι οτι το wear ειναι ενα τρομερό OS. Sorry αλλα δεν..... οταν διορθώσει ολα τα θέματα που έχει κάποια εκ των οποιων ειναι πολυ σοβαρά, το ξανασυζητάμε. Μεχρι τοτε χανω τον χρόνο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Mεχρι στιγμης παραμενει καλυτερο μακραν το Gear με Tizen!! Aρκεί βεβαια να εχεις συσκευη Samsung. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μιλώντας μαζι σου ειναι σα να μιλάω με πολιτικό. Sorry αλλά δε βγαίνει κάπου. Δεν παραδέχεσαι πράγματα που στα χω αποδείξει ενα προς ένα και αρχίζεις και τρελαίνεσαι οτι το wear ειναι ενα τρομερό OS. Sorry αλλα δεν..... οταν διορθώσει ολα τα θέματα που έχει κάποια εκ των οποιων ειναι πολυ σοβαρά, το ξανασυζητάμε. Μεχρι τοτε χανω τον χρόνο μου. Ψάξε λίγο τη σημαίνει αποδεικνυω. Το να λες ότι πιάνεις 5 μέρες αυτονομία με full χρήση όταν οι reviewers αλλά και το site της Samsung λέει για 2-3 με typical χρήση δεν είναι απόδειξη πχ. Το να λες ότι έχει lag όταν δεν έχει απλά επειδή το είδες εσύ (στον ύπνο σου) επίσης δε συνιστά απόδειξη. Το να υπαινισεσαι ότι συνομωτουν οι reviewers για να σπρωξουν το aw επίσης δεν είναι απόδειξη. Σου αρέσει το Gear. Με γεια σου με χαρά σου. Η άποψη σου όμως είναι μειοψηφικη και το αντιλαμβανεται κανείς με μια μικρή βόλτα από ξένα sites για να δει reviews. Deal with it και προχωράμε Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Στις ειδοποιήσεις και κλήσεις αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες; Ναι αναγνωρίζει και βγάζει και φώτο επαφής. Και σου δίνει επιλογές διαχείρησης της κλήσης. Η αποδοχή η απόριψη η ενημέρωση καλούντος με κάποιο μήνυμα γραπτό κλπ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν γινεται παντως να λες οτι, εστω και οι 2-3 μερες του Gear, ειναι τραγικη αυτονομια (οπως ειπες παλιοτερα), και ΟΛΑ με το wear να βγαζουν.... μερα! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ναι έτσι είναι. Εχει θέματα πολλα ακόμα το wear. Ω ρε φιλε τι μου είπες τώρα. Ξενερωσα τελείως Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δηλαδή αυτονομία τα wear έχουν μια ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ψάξε λίγο τη σημαίνει αποδεικνυω. Το να λες ότι πιάνεις 5 μέρες αυτονομία με full χρήση όταν οι reviewers αλλά και το site της Samsung λέει για 2-3 με typical χρήση δεν είναι απόδειξη πχ. Το να λες ότι έχει lag όταν δεν έχει απλά επειδή το είδες εσύ (στον ύπνο σου) επίσης δε συνιστά απόδειξη. Το να υπαινισεσαι ότι συνομωτουν οι reviewers για να σπρωξουν το aw επίσης δεν είναι απόδειξη. Σου αρέσει το Gear. Με γεια σου με χαρά σου. Η άποψη σου όμως είναι μειοψηφικη και το αντιλαμβανεται κανείς με μια μικρή βόλτα από ξένα sites για να δει reviews. Deal with it και προχωράμε Στα 2 μηνύματα που ειχα γραψει ακριβως τις διαφορες δεν απάντησες Τα μεταφερω αυτούσια απο αλλο θεμα: 1ο μηνυμα: Στην προκειμένη δεν σηκωνει μητε fanboyλικι μητε προτιμήσεις. Σου μιλαω ξεκάθαρα λογο δυνατοτήτων και ευκολιών που πρόσφερει το καθε OS Στο wear περιορίζεσαι σε 5-10 γλώσσες ολες κι ολες ενω στο tizen εχεις ολες τις γλώσσες διαθέσιμες στο ρολοι σου Το wear εχει βγάλει προβλήματα και ασυμβατότητα με βασικες εφαρμογές της Google οπως ειναι το hangouts και υπάρχει lag ενω στο tizen δεν εχουμε κανενα τετοιο πρόβλημα. Απ το πρώτο κιολας gear υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του ρολογιου με bluetooth headset σε αντίθεση με το wear που θα ερθει με update σε εναν μηνα. Το tizen κανει μεγαλύτερη οικονομία στην μπαταρία απ οτι το wear. Δεν αναφέρω καν την σχεδιαση που ειναι κατι υποκειμενικό 2ο μήνυμα:Εκανα τον κοπο και το διαβασα γιατι ήμουν σίγουρος οτι ο reviewer δεν θα χρησιμοποιουσε κανεναν επιχείρημα για οτι λεει και επεσα μεσα. Πλάθει εναν παιανα για το wear αλλα δεν αναφέρει ουτε ενα πράγμα που κανει καλύτερα απ το tizen. Αν μου διέφυγε κάτι διόρθωσε με και γραψε μου το. Επισης θελω να μου επιβεβαιωσεις ολα τα μειονεκτηματα που έγραψα παραπάνω και θα σου παραθεσω κι αλλα που εντόπισα διαβάζοντας το review. 1) Δεν υπάρχει η επιλογη "undo" αν γινει διαγραφή μιας κάρτας κατα λαθος σε αντίθεση με το tizen που υπάρχει. 2) Για να το συνδέσεις σε καποια αλλη συσκευή θα πρεπει να του κανεις επαναφορά εργοστασιακων κι επειτα να το συνδέσεις με αποτέλεσμα να χασεις ολες τις ρυθμισεις και τα βηματα. Στο tizen εαν θελησεις να το συνδέσεις σε αλλη συσκευή κανει μονο του επαναφορά και κρατάει τα παντα σε back up στην συσκευή. Οταν το συνδέσεις ξανα στην δική σου συσκευη λοιπόν θα επανέλθουν τα παντα οπως τα είχες. Θελω να μου διαψεύσεις αυτα εδω και τα προηγουμενα που εγραψα και να μου πεις με facts γιατι το wear ειναι ανώτερο απ το tizen και που. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ω ρε φιλε τι μου είπες τώρα. Ξενερωσα τελείως Θα διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σου έχω απάντησε σε όλα αυτά στο παρελθόν hic. Λες και δεν τα έχουμε ξαναπεί για το gear/tizen. Δε θα κάνω συνεχως την ίδια δουλειά. Άλλη όρεξη δεν είχα κι εγώ να ξημεροβραδιαζομαι σε troubleshooting sites για το Gear και να βρίσκω κουσούρια. Τα είπαμε είσαι στη μειοψηφία. Let's move on. Ο ειδικός τύπος διαφωνεί μαζί σου τι να κάνουμε τώρα Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σου έχω απάντησε σε όλα αυτά στο παρελθόν hic. Λες και δεν τα έχουμε ξαναπεί για το gear/tizen. Δε θα κάνω συνεχως την ίδια δουλειά. Άλλη όρεξη δεν είχα κι εγώ να ξημεροβραδιαζομαι σε troubleshooting sites για το Gear και να βρίσκω κουσούρια. Τα είπαμε είσαι στη μειοψηφία. Let's move on. Ο ειδικός τύπος διαφωνεί μαζί σου τι να κάνουμε τώρα Δε μου εχεις απαντήσει σε τίποτα. Και ναι στο λεω ευθαρσώς: τα δηθεν διθυραμβικά reviews του wear ειναι 100% πληρωμένα γιατι πρόκειται για ενα ιμητελες και προβληματικο OS προς το παρόν. Το tizen το εθαψαν ενω δεν του λείπει τιποτα και δεν εχει προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount09112016 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχει δοκιμάσει κάνεις κάποιο smartwatch για windowsphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ενδιαφέρομαι για το sony smartwatch 2 και ήθελα να ρωτήσω αν παίζει πρόβλημα συμβατότητας με kitkat 4.4.4 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ενδιαφέρομαι για το sony smartwatch 2 και ήθελα να ρωτήσω αν παίζει πρόβλημα συμβατότητας με kitkat 4.4.4 Γιατι να εχει προβλημα;;; Δε νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ενδιαφέρομαι για το sony smartwatch 2 και ήθελα να ρωτήσω αν παίζει πρόβλημα συμβατότητας με kitkat 4.4.4 Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Mερικές πρώτες "βιαστικές" κάπως εντυπώσεις. Εμφάνιση άριστη και οθόνη ζωντανή ευανάγνωστη και πολύ καλό μέγεθος. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, απόκριση αφής αμεσότατη. Πάμε στην ουσία τώρα. Η εγώ δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του η απλά δεν κάνει αυτά που θέλω. Κατ'αρχήν δεν έχω καταλάβει τι σκληρό δίσκο έχει και εαν έχει. Διότι διάβασα στα spec του σε διαφημιστικό spot οτι έχει εκδόσεις απο 500mb εως 4 gb. Εαν τελικά έχει, μπορώ να βάζω πχ μουσική μέσα και μετά με bluetooth ακουστικά να κάνω τζόκινγκ τρέξιμο κλπ; Κάτι άλλο. Gps έχει ώστε να δείχνει διαδρομή για τρέξιμο κλπ δίχως επαφή του με το κινητό; Το sony για παράδειγμα έχει κάτι απ'αυτά που αναφέρω; Ένα αρνητικό επίσης (ελπίζω προσωρινό) είναι πως δεν υποστηρίζει ελληνικά και όχι μόνο ως γλώσσα μενού αλλα και στην φωνητική ανίχνευση λέξεων προτάσεων και εντολών. Δεν γνωρίζω επίσης εαν συνδέεται με ακουστικά bluetooth και το κινητό ταυτόχρονα ώστε εαν για παράδειγμα είμαι επάνω στο μηχανάκι μου και το κινητό μου το έχω κρυμμένο στην σέλα, όταν βλέπω στο ρολόι μια κλήση να μπορώ να απαντώ. Αυτά και θα επανέλθω. Αναμένω απαντήσεις. Ευχαριστώ. Τελικά θα το αποχωριστώ διότι δεν έχει τις λειτουργίες που νόμιζα πως θά'χει. Λόγω του οτι είμαι αθλητής ήθελα στις προπονήσεις μου να έχω 1 ζευγάρι bluetooth και το ρολόι να στέλνει λίστα τραγουδιών. Επίσης ήθελα gps και δεν το έχει καθώς και άλλες σπόρ λειτουργίες αυτόνομα δίχως την επαφή του με το κινητό μου. Επομένως, πάει προς πώληση. Ήδη του είχα πάρει και 1 λουράκι μαύρο καουτσούκ ενισχυμένο και πολύ όμορφο. Απο εκεί και πέρα θα τονίσω πως είναι εντυπωσιακότατο σε όλους όσοι το βλέπουν και άμεσο σε απόκρυση όλων των λειτουργιών του. Αλλα τελικά είναι αναλόγως το τι θέλει ο κάθε χρήστης να έχει απο τις συσκευές. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Τελικά θα το αποχωριστώ διότι δεν έχει τις λειτουργίες που νόμιζα πως θά'χει. Λόγω του οτι είμαι αθλητής ήθελα στις προπονήσεις μου να έχω 1 ζευγάρι bluetooth και το ρολόι να στέλνει λίστα τραγουδιών. Επίσης ήθελα gps και δεν το έχει καθώς και άλλες σπόρ λειτουργίες αυτόνομα δίχως την επαφή του με το κινητό μου. Επομένως, πάει προς πώληση. Ήδη του είχα πάρει και 1 λουράκι μαύρο καουτσούκ ενισχυμένο και πολύ όμορφο. Απο εκεί και πέρα θα τονίσω πως είναι εντυπωσιακότατο σε όλους όσοι το βλέπουν και άμεσο σε απόκρυση όλων των λειτουργιών του. Αλλα τελικά είναι αναλόγως το τι θέλει ο κάθε χρήστης να έχει απο τις συσκευές. Το Gear S που θα ερθει σύντομα θα ειναι αυτόνομο. Ερωτηση: Αν πας για τρέξιμο με το g watch χωρις το τηλέφωνο δεν μπορείς να καταγραψεις τρεξιμο/περπατημα/ποδηλασια;;; Δεν λειτουργεί;;; Τι πρόβλημα υπάρχει; ;; Edited September 13, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Περιμένω πως και πως το gear s ακριβώς για αυτούς τους λόγους. Και μισή μέρα να κρατάει πάλι ευχαριστημένος θα είμαι αρκεί σε αυτό το διάστημα να μπορώ να ακούω μουσική μέσω bt, να τρέχω το runtastic με gps on και να έχω και τη δυνατότητα λήψης κλήσεων χωρίς κινητό. Το μόνο που φοβάμαι είναι ο αισθητήρας παλμών. ... θα κάνει καλή δουλειά? Ευτυχώς μου αρέσει η σχεδιαστική του γραμμή, αν και δεν νομίζω να το φοράω πχ στην δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το Gear S που θα ερθει σύντομα θα ειναι αυτόνομο. Ερωτηση: Αν πας για τρέξιμο με το g watch χωρις το τηλέφωνο δεν μπορείς να καταγραψεις τρεξιμο/περπατημα/ποδηλασια;;; Δεν λειτουργεί;;; Τι πρόβλημα υπάρχει; ;; Γιατί να μην λειτουργεί?? Εκτός και αν δεν έβαλε η LG δεκτή, αλλά και πάλι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Γιατί να μην λειτουργεί?? Εκτός και αν δεν έβαλε η LG δεκτή, αλλά και πάλι. Γιατι δεν ευθύνεται η LG σ αυτο αλλα η Google. Γι αυτό και το παιδί που αναγκάζεται να ξεφορτωθεί το g watch το κάνει επειδη ολα αυτα που δεν του δίνει το android wear θα μπορουσε να τα κανει σε ενα gear 2 ΟΛΑ. Ελπίζω να καταλαβαινουν ορισμενοι οτι δεν ειμαι fan του tizen και πολέμιος του wear απλα οταν κατι δεν γίνεται σωστα, πρεπει να λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts