Vlasismiriagos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καμια rom με android L εχει βγει να του περασουμε; χαχαχαχα...Καλό...εδώ δεν έχει βγει για τα nexus ρε συ, θα βγει για το flex;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Άντε πολύ αργούν βαρέθηκα... lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 http://techblog.gr/mobile/lg-g-flex-2-smaller-display-better-resolution-9876/comment-page-1/#comment-476737 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εγώ δεν θέλω μικρότερη οθόνη .Η 6άρα είναι μια χαρά . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 μακάρι να μην βγει με μικρότερη οθόνη...απλά να περιοριστούν σε καλύτερα specs και software που να εκμεταλλεύεται την κυρτότητα.το flex είναι τέλειο όπως είναι.το ότι δεν πούλησε είναι απόρροια της πανάκριβης τιμής του.ακόμη και τώρα στο Σκρουτζ είναι πολύ πιο πάνω ακόμη και από το G3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 οι 6 ιντσες για την κυρτοτητα που εχει ειναι ταμαμ...απλα ας αναβαθμησουν ολα τα υπολοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 χτες το βραδυ επαιζα με το κινητο για κανα 2 ωρες συνεχόμενα, βιντεο, παιχνιδια, εφαρμογες και καποια στιγμή κόλλησε το κινητό....ειχε ζεσταθεί αρκετα η πισω πλευρα στα κουμπιά....το μόνο που μπορουσα να κανω ηταν να αναψω και να σβησω την οθονη με το πισω κεντρικο κουμπι. το πρωι που ειχα ξυπνησει και ειχε κρυωσει η πισω πλευρα ειχε ξεκολλήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Τι εννοείς είχε ξεκολλήσει;; η επίστρωση του πίσω πλαστικού; Edit: οκ κατάλαβα. Δεν το είχα διαβάσει σωστά πριν. Edited September 17, 2014 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 κόλλησε το κινητό και δεν ανταποκρινόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 ξέρει κανεις αν μπορούμε να βάλουμε κωδικό ασφαλείας στις εφαρμογές μας για να μην τις ανοιγει οποιος δεν εχει τον κωδικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 ξέρει κανεις αν μπορούμε να βάλουμε κωδικό ασφαλείας στις εφαρμογές μας για να μην τις ανοιγει οποιος δεν εχει τον κωδικό? ψάξε στο store αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock ή κάτι παρεμφερές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Βρε παιδιά ,μια βοήθεια . Έκανα unroot το τηλέφωνο ,για να βάλω ΟΤΑ την ΚΙΤ ΚΑΤ ,αλλά ενώ την κατεβάζω κανονικα ,μόλις πάει να την εγκαταστήσει μου βγάζει ένα κωδικο λαθους ,κάνει επανεκίνηση και μόλις ανοίγει μου λέει ότι η εγκατάσταση δε μπορεί να γίνει γιατι "το τηλ. φα'ινεται να ειναι ρουτ". Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και μετά να προσπαθήσω πάλι. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Edited September 29, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Βρε παιδιά ,μια βοήθεια . Έκανα unroot το τηλέφωνο ,για να βάλω ΟΤΑ την ΚΙΤ ΚΑΤ ,αλλά ενώ την κατεβάζω κανονικα ,μόλις πάει να την εγκαταστήσει μου βγάζει ένα κωδικο λαθους ,κάνει επανεκίνηση και μόλις ανοίγει μου λέει ότι η εγκατάσταση δε μπορεί να γίνει γιατι "το τηλ. φα'ινεται να ειναι ρουτ". Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και μετά να προσπαθήσω πάλι. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; χμμμ...Όχι βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) χμμμ...Όχι βασικά. Τελικα δεν το πειραξα και θα τη φλασαρω με το χερι,αν τη χρειαστω. Και ο μονος λογος για να τη βαλω ειναι επειδη το moto 360 που θα παρω ειναι συμβατο απο κιτ κατ και πανω , γιατι κατα τα αλλα το κινητο μια χαρα το εχω οπως ειναι. Edited September 29, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τελικα δεν το πειραξα και θα τη φλασαρω με το χερι,αν τη χρειαστω. Και ο μονος λογος για να τη βαλω ειναι επειδη το moto 360 που θα παρω ειναι συμβατο απο κιτ κατ και πανω , γιατι κατα τα αλλα το κινητο μια χαρα το εχω οπως ειναι. ρε συ πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να είσαι στην αρχαία 4.2.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καμία πρεμουρα δεν έχω για αναβάθμιση. Η jb βολίδα πάει και παίζει και φλας ο στοκ browser. ΟΌπως είπα ο μόνος λόγος αν τη βάλω είναι η συμβατότητα με το Μοτο 360. ΚΚαι στο Νοτε 8 με τη jb είμαι και δεν το έχω μετανιώσει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 καλησπερα παιδια, μολις εκανα την αναβάθμιση σε κιτ κατ 4.4.2 και ηθελα να ρωτησω εαν σε εσας αλλαξε κατι στα γραφικα, γιατι σε εμενα δεν αλλαξε σχεδον τπτ. ας πουμε το g3 που λογικα εχει το 4.4.4 η μπαρα απο πανω για τις ρυθμισεισ ειναι τελειως διαφορετικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 καλησπερα παιδια, μολις εκανα την αναβάθμιση σε κιτ κατ 4.4.2 και ηθελα να ρωτησω εαν σε εσας αλλαξε κατι στα γραφικα, γιατι σε εμενα δεν αλλαξε σχεδον τπτ. ας πουμε το g3 που λογικα εχει το 4.4.4 η μπαρα απο πανω για τις ρυθμισεισ ειναι τελειως διαφορετικη αυτό εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ναι οχι καμια σχεση με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ναι οχι καμια σχεση με αυτο αυτό για να το πετύχεις (όπως και άλλα πολλά) πρέπει να περάσεις αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=it.ptoti.g2_tweaksbox&hl=el . Η κιτ κατ του flex (όπως και του g2) δεν έχει το ui του G3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 τι ειναι ολα αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 τι ειναι ολα αυτα? Κάτι σαν το Gravity Box αν το γνωρίζεις...Είναι διάφορες customιές για το κινητό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) μηπως μπορεις να μου πεις κανα δυο ρυθμισεις να κανω για να αλλαξουν τα γραφικα? content://media/external/file/23111p aziatj.hfffg jou Edited October 4, 2014 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) aziatj.hfffg jou καταρχήν πρέπει να είσαι ρουτ. Είσαι; 2ον: Πρέπει να κατεβάσεις το xposed framework και να το ενεργοποίησεις. Μετά θα περάσεις την εφαρμογή που λέμε και θα δουλέψει.:) και βγάλε το clean master από το κινητό σου.Δεν χρειάζεται:p Edited October 3, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 οκ το σβηνω το master. το root τι ειναι? πολύπλοκα ππράγματα πφφ αλλα με λιγη βοηθεια θα τα καταφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts