Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

;)

Ναι από κει...Εγώ πάντως οκ έκανα την πλάκα μου για λίγο και τώρα το ξαναγύρισα στοκ...ξερουτάρεις όσο εύκολα rootάρεις...

Με ποιον τροπο γυρισες?

Φλασαροντας την στοκ ρομ ή μεσα απο τον Super User?

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με ποιον τροπο γυρισες?

Φλασαροντας την στοκ ρομ ή μεσα απο τον Super User?

Μέσα από το super su...πιο εύκολα πεθαίνεις...

Όχι δεν φαίνεται.είχα note 3 πριν, εγώ και οι περισσότεροι κάτοχοι του flex εδώ μέσα...

Ίδια ανάλυση έχει και το Νοτε 8 και ούτε στις 8ιντσες φαίνονται τα πιξελ

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δηλαδη? Τι εννοείς?

πας στις ρυθμίσεις του super su, πατάς ολοκληρωτικός αποκλεισμός του ρουτ, διαγράφεις όλες τις εφαρμογές που είχες κατεβάσει για να δουλεύουν με το ρουτ, διαγράφεις και το super su, επανεκκίνηση και είσαι ξανά στοκ...

;)

Ναι από κει...Εγώ πάντως οκ έκανα την πλάκα μου για λίγο και τώρα το ξαναγύρισα στοκ...ξερουτάρεις όσο εύκολα rootάρεις...

Γιατί το πέταξες το ρουτ φίλε Βλάση ;

Γιατί το πέταξες το ρουτ φίλε Βλάση ;

Γιατί, δεν Θέλω να μπω στο τριπάκι, να ψάχνομαι για εφαρμογές κλπ για να το εκμεταλλευτώ...Εκτός του ότι είμαι λίγο μεγάλος γι'αυτά και τα χω βαρεθεί πλέον, το flex δουλεύει άψογα και χωρίς ρουτ κλπ και δεν του λείπει τίποτα...οπότε ποιος ο λόγος;

Γιατί, δεν Θέλω να μπω στο τριπάκι, να ψάχνομαι για εφαρμογές κλπ για να το εκμεταλλευτώ...Εκτός του ότι είμαι λίγο μεγάλος γι'αυτά και τα χω βαρεθεί πλέον, το flex δουλεύει άψογα και χωρίς ρουτ κλπ και δεν του λείπει τίποτα...οπότε ποιος ο λόγος;

Και εγώ μεγάλωσα φίλε όπως λέει και το 1969 στο όνομά μου αλλά έχω να παίξω από το Νοτε 2 και μου έχει λείψει λίγο

Σωστος τα ιδια και γω ρε φιλε βαρεθηκα τις custom rom κτλ. Το μονο που μου λειπει ειναι το Titanium και ενα Ultimate Backup που ειχα για να συλλεγω apk και μου εδειχνε παλιες με νεες εκδοσεις. Αλλα πλεον με το Flex δεν υπαρχει λογος. Ειναι τοσο γρηγορο που δεν το χρειαζεται.

Και εγώ μεγάλωσα φίλε όπως λέει και το 1969 στο όνομά μου αλλά έχω να παίξω από το Νοτε 2 και μου έχει λείψει λίγο

Αν σου έχει λείψει θα βρεις τον παράδεισο στο flex, τουλάχιστον από θέμα ρουταρίσματος και επιστροφής σε στοκ χωρίς Knox, μοξ,triangle away και όλα τα χαζόκλείδωματα που έχει βάλει η σαμμυ...Από custom roms δεν παίζουν πολλά ακόμη από ότι είδα στο xda...πάντως το τηλέφωνο είναι out the box έτοιμο για τα πάντα και δεν του λείπει τίποτα...γι'αυτό και γύρισα στοκ....

Αν σου έχει λείψει θα βρεις τον παράδεισο στο flex, τουλάχιστον από θέμα ρουταρίσματος και επιστροφής σε στοκ χωρίς Knox, μοξ,triangle away και όλα τα χαζόκλείδωματα που έχει βάλει η σαμμυ...Από custom roms δεν παίζουν πολλά ακόμη από ότι είδα στο xda...πάντως το τηλέφωνο είναι out the box έτοιμο για τα πάντα και δεν του λείπει τίποτα...γι'αυτό και γύρισα στοκ....

Δεν θέλω custom rom . ουσιαστικά με το exposed τα κάνεις όλα.

Δεν θέλω custom rom . ουσιαστικά με το exposed τα κάνεις όλα.

οπότε μια χαρά σε βρίσκω με το flex...

Λοιπον παιδια βαση καποιου στο xda ειδα οτι υπαρχουνε 2 διαφορετικες εκδοσεις hardware.

Revision 0 και Revision 1

Στην τελευταια εκδοση Revision 1 η οθονη ειναι πιο φωτεινη και καλυτερη. Πιθανον να παιζει ρολο και το screen ghosting.

Αυτο μπορουμε να το δουμε βαζοντας τον κρυφο κωδικο στο πληκτρολογιο κλησεων 3845#*955# και εκει βλεπεις στα settings/version info/HW Version την εκδοση.

Επισης αν στο barcode κατω απο το κουτι στην συσκευασια γραφει στο τελος 1.1 η εκδοση ειναι η Rev1.

Προσοχη μην πειραξετε τιποτα απο εκει μεσα γιατι μπορει το τηλ να παθει ζημια.

Επισης εκει υπαρχει μια επιλογη που αν καποιες φορες το knock code η το ξυπνημα η τα gestures γενικα δεν δουλευουν καλα μετα απο φλασσαρισμα καποιας ρομ και γενικοτερα κανεις update touch firmware στα settings και επανερχεται.

Αυτο ισχυει και για το G2

http://forum.xda-developers.com/lg-g-flex/general/sharper-screen-model-t2788935/post53554979

Edited by cocous

Λοιπον παιδια βαση καποιου στο xda ειδα οτι υπαρχουνε 2 διαφορετικες εκδοσεις hardware.

Revision 0 και Revision 1

Στην τελευταια εκδοση Revision 1 η οθονη ειναι πιο φωτεινη και καλυτερη. Πιθανον να παιζει ρολο και το screen ghosting.

Αυτο μπορουμε να το δουμε βαζοντας τον κρυφο κωδικο στο πληκτρολογιο κλησεων 3845#*955# και εκει βλεπεις στα settings/version info/HW Version την εκδοση.

Προσοχη μην πειραξετε τιποτα απο εκει μεσα γιατι μπορει το τηλ να παθει ζημια.

Επισης εκει υπαρχει μια επιλογη που αν καποιες φορες το knock code η το ξυπνημα η τα gestures γενικα δεν δουλευουν καλα μετα απο φλασσαρισμα καποιας ρομ και γενικοτερα κανεις update touch firmware στα settings και επανερχεται.

revision 1 εδώ;):D

revision 1 εδώ;):D

μπορει να ειναι και μ....κια αλλα καμια φορα δεν ξερεις?

Και εμενα που το κουτι γραφει 1.1 στο τελος ειναι Rev1

Αν υπαρχει καποιος που το κουτι του γραφει στο τελος 1 και μπορει να τσεκαρει μεσα απο το κρυφο μενου την εκδοση θα ηταν καλο ωστε να δουμε αν οντως αλλαζει κατι στο Hardware.

μπορει να ειναι και μ....κια αλλα καμια φορα δεν ξερεις?

Και εμενα που το κουτι γραφει 1.1 στο τελος ειναι Rev1

Αν υπαρχει καποιος που το κουτι του γραφει στο τελος 1 και μπορει να τσεκαρει μεσα απο το κρυφο μενου την εκδοση θα ηταν καλο ωστε να δουμε αν οντως αλλαζει κατι στο Hardware.

Εγώ το είδα από το κρυφό μενού του κινητού, όχι από το κουτί...Στο κουτί που το λέει;

Εγώ το είδα από το κρυφό μενού του κινητού, όχι από το κουτί...Στο κουτί που το λέει;

απο κατω απο το κουτι στο barcode στο τελος

εμενα γραφει 1.1 και ειναι Rev1

απο κατω απο το κουτι στο barcode στο τελος

εμενα γραφει 1.1 και ειναι Rev1

[ATTACH]46376[/ATTACH][ATTACH]46377[/ATTACH] πως με κόβεις;

Τι να σου πω? και μενα τα ιδια λεει.

Αλλα υπρχουν και κουτια που εχουν μονο το 1 οποτε εκεινα ειναι αλλη εκδοση λογικα.

Βαση αυτου του τυπου εδω δεν αναφερουν το Rev αλλα λενε original version. http://forum.xda-developers.com/lg-g-flex/general/sharper-screen-model-t2788935/post53555443

Τι να σου πω? και μενα τα ιδια λεει.

Αλλα υπρχουν και κουτια που εχουν μονο το 1 οποτε εκεινα ειναι αλλη εκδοση λογικα.

Βαση αυτου του τυπου εδω δεν αναφερουν το Rev αλλα λενε original version. http://forum.xda-developers.com/lg-g-flex/general/sharper-screen-model-t2788935/post53555443

βασικά το 1.1 είναι πιο καινούριο λογικά από το 1 σκέτο...άρα μια χαρά είμαστε...

βασικά το 1.1 είναι πιο καινούριο λογικά από το 1 σκέτο...άρα μια χαρά είμαστε...

Αυτο ειναι σιγουρο αλλα σκοπος ειναι μπας και διασταυρωσουμε τι φταιει στα μοντελα με τα θεματα στην οθονη.

Για οποιαδηποτε μελοντικη αγορα αλλων παιδιων να ξερουνε τι να ζητησουν οταν το παραγγειλουνε. Ειναι κριμα να ταλαιπωρηθουν γιατι τα περασα και ξερω τι σημαινει.

;)

O dialer υποστηρίζει εύρεση ελληνικών ονομάτων, όπως ο exdialer πχ ;

Απο καμερα τι.λεει Βλαση σε σχεση με το note 3?

Απο καμερα τι.λεει Βλαση σε σχεση με το note 3?

Παρόμοια και ίσως λίγο χειρότερη στις βραδυνές φώτος, είχε γράψει αν θυμάμαι καλά. Ουσιαστικά είναι ίδια με του g2