otinanai33 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Αλλα κολληματα δεν.μου κανει 1,5 χρονο το εχω και το εχω ξεσκισει δεν κολλαει πουθενα και χωρις να κανω ποτε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Μονο η μπαταρια πλεον δεν βγαζει οσο εβγαζε κατα τα αλλα υπερευχαριστημενος!!!! σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Και εγώ τόσο το έχω και είμαι και εγώ υπερευχαριστημενος. ..Και το δουλεύω καθε μέρα παρά πολύ. .. Και όπως είπα όπως ξαφνικά έκανε τα δικά του έτσι ξαφνικά έστρωσε και μου θυμίζει ότι είναι όπως το πρωτοπηρα! !! Περίεργα πράγματα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otinanai33 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Τελικα δεν περιμενα την LG να απαξιωσει την.ναυαρχιδα της και να την αφησει πισω απο θεμα ενημερωσεων . Μαυρο καραμπινατο σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου για το κινητο??η a10?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Εγω έχω έκδοση λογισμικού D95520b-EUR-XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Το τελευταιο android που πηρε που μπορω να το μαθω; Ενδιαφερομαι να δω αν πηγε 4.3 και πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Το τελευταιο android που πηρε που μπορω να το μαθω; Ενδιαφερομαι να δω αν πηγε 4.3 και πανω 4.4.2. KitKat Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts