Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα ,δεν ξέρω ποιο απο τα 2 λειτουργικά συστηματα ( είμα άσχετος στο θέμα ) είναι καλύτερο αλλά το κινητό είναι εκπληκτικό ......

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως ρε παιδιά τέτοιο έρωτα με κινητό είχα να πάθω από τότε που είχα το Nokia 8850...Είναι τόσο όμορφο, τόσο ξεχωριστό, τόσο αλαγκάριστο, τόσο smooth, δεν έχει ούτε ένα bug, έστω ένα ψεγάδι, κάτι...τι να πω...μπράβο και πάλι μπράβο στην LG.Τόσες συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια μου, τέτοιο κόλλημα, με smartphone τουλάχιστον, είναι η πρώτη φορά που τρώω.

Θα παραλαβω τις επομενες 2 μερες.Γραφει πανω στο κουτι αν ειναι version 1.0 ή version 1.1?

Ειναι σιγουρο πως η πρωτη εχει ghosting και η δευτερη δεν εχει?

Τελος,στους κατόχους, το κινητο βγαζει φωτιες?Με το g2, αν ανοιγα κατι ζορικο(πχ google maps για navi) ανεβαζε θερμοκρασια, ενω με το real racing 3 τηγανιζα αβγο..

Πάντως ρε παιδιά τέτοιο έρωτα με κινητό είχα να πάθω από τότε που είχα το Nokia 8850...Είναι τόσο όμορφο, τόσο ξεχωριστό, τόσο αλαγκάριστο, τόσο smooth, δεν έχει ούτε ένα bug, έστω ένα ψεγάδι, κάτι...τι να πω...μπράβο και πάλι μπράβο στην LG.Τόσες συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια μου, τέτοιο κόλλημα, με smartphone τουλάχιστον, είναι η πρώτη φορά που τρώω.

Και εγώ το ίδιο .Πλάκα είχα πάθει και με το Νοτε 2 ,αλλά πρώτη φορά είδα android κινητό να κάνει αναβαθμίσεις μαζικές από το play store και να μην καταλαβαίνεις τίποτα .Ούτε ένα κομπιασμα ρε φίλε .Απίστευτο.

Θα παραλαβω τις επομενες 2 μερες.Γραφει πανω στο κουτι αν ειναι version 1.0 ή version 1.1?

Ειναι σιγουρο πως η πρωτη εχει ghosting και η δευτερη δεν εχει?

Τελος,στους κατόχους, το κινητο βγαζει φωτιες?Με το g2, αν ανοιγα κατι ζορικο(πχ google maps για navi) ανεβαζε θερμοκρασια, ενω με το real racing 3 τηγανιζα αβγο..

Το γράφει στο κάτω μέρος το version .

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Βλέπω ξεκίνησαν και τα tempered glass για το FLEX .

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xglass+protector+lg+g+flex&_nkw=glass+protector+lg+g+flex&_sacat=0&_from=R40

Έχει παραγγείλει κανείς;

Βλέπω ξεκίνησαν και τα tempered glass για το FLEX .

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xglass+protector+lg+g+flex&_nkw=glass+protector+lg+g+flex&_sacat=0&_from=R40

Έχει παραγγείλει κανείς;

Ψηνομαι τρελα αν καθετα καλα πανω στο κινητο .Ειχα στο Note 3 και ηταν αψογο.

Επισης να αναφερω πως μιλησα με το service της LG ,για το οποιο δεν εχω λογια απλα κορυφαιο,

και μου εχουν αλλαξει οθονη.λογικα παραλαμβανω αυριο οποτε θα παραθεσω και εντυπωσεις.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Ψηνομαι τρελα αν καθετα καλα πανω στο κινητο .Ειχα στο Note 3 και ηταν αψογο.

Επισης να αναφερω πως μιλησα με το service της LG ,για το οποιο δεν εχω λογια απλα κορυφαιο,

και μου εχουν αλλαξει οθονη.λογικα παραλαμβανω αυριο οποτε θα παραθεσω και εντυπωσεις.

Εγώ μάλλον θα παραγγείλω .

Περιμένουμε το feedback μετά το service

Αγορινες δεν ξερω για τα tempered glass αλλα εγω πηρα αυτη και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Καθεται τελεια επανω στην οθονη και δεν παθαινει τιποτα.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=64895

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αγορινες δεν ξερω για τα tempered glass αλλα εγω πηρα αυτη και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Καθεται τελεια επανω στην οθονη και δεν παθαινει τιποτα.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=64895

Αναζητηστε video στο YouTube να δειτε τι κανει επανω στο κινητο.

Μεχρι και με τρυπάνι το τρυπαει. Και αν πεινασεις αμαλαχι κοβεις και σαλατα.

Χαχαχαχα

Δειτε και θα καταλάβετε

Protection ecran x one test absortion de chocs: http://youtu.be/05Yzbdc8PC4

Λοιπον τωρα κατι αλλο. Για οσους ενδιαφερονται να δουλευει κανονικοτατα το flash player στην kitkat κατεβαστε την εκδοση 11.1 για android και αναζητηστε τον puffin browser στην εκδοση 3.7.1.504 και καντε τον εγκατασταση αλλα την πληρες εκδοση του. Ετσι μπορειτε να δειτε οτιδηποτε καθως και live streaming απο διαφορα site. :)

Edited by cocous

Μαγκες απο τελευταια ενημερωση πεμπτη θα παραλαβω οποτε απο παρασκευη και μετα θα σας πω και εγω τις εντυπωσεις μου,δε περνανε οι ρημαδες οι μερες.:rolleyes::O:O
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Kαλημερα σας,

Λοιπον εχουμε και λεμε,

Εδωσε στο collection point εδω θεσσαλονικη το flex την περασμενη Πεμπτη για να παει στο service Αθηνα.

Ειναι Τεταρτη και εχω το κινητο στα χερια μου.Αν μη τι αλλο, οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες.

Μου αλλαξαν οθονη (touch digitizer και τζαμι) .

ΔΕΝ εχω ghosting πλεον .Το grain αυτο το γριζαρισμα δεν υφισταται τοσο εντονα και μπορω να πω η διαφορα της οθονης ειναι εμφανεστατη.Πλεον το κινητο μου ειναι ολοκληρωμενο και σφαιρατο.

Προς το παρον δεν το αλλαζω με κανενα αλλο.

Να αναφερω πως τις μερες αυτες μου ειχαν δωσει το LG G PRO το οποιο δεν θεωρειται "φτηνο".Ομως εχω να δηλωσω πως η διαφορα ειναι χαωδεις σε ενα τηλεφωνο της εταιρειας του 2013 με του 2014. Μπραβο στην LG που δειχνει πως τρεχει με αλματα μπροστα.Συγνωμη αν βγηκα και λιγο off topic απλα ενιωθα πως επρεπε να το πω.

:O

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Kαλημερα σας,

Λοιπον εχουμε και λεμε,

Εδωσε στο collection point εδω θεσσαλονικη το flex την περασμενη Πεμπτη για να παει στο service Αθηνα.

Ειναι Τεταρτη και εχω το κινητο στα χερια μου.Αν μη τι αλλο, οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες.

Μου αλλαξαν οθονη (touch digitizer και τζαμι) .

ΔΕΝ εχω ghosting πλεον .Το grain αυτο το γριζαρισμα δεν υφισταται τοσο εντονα και μπορω να πω η διαφορα της οθονης ειναι εμφανεστατη.Πλεον το κινητο μου ειναι ολοκληρωμενο και σφαιρατο.

Προς το παρον δεν το αλλαζω με κανενα αλλο.

Να αναφερω πως τις μερες αυτες μου ειχαν δωσει το LG G PRO το οποιο δεν θεωρειται "φτηνο".Ομως εχω να δηλωσω πως η διαφορα ειναι χαωδεις σε ενα τηλεφωνο της εταιρειας του 2013 με του 2014. Μπραβο στην LG που δειχνει πως τρεχει με αλματα μπροστα.Συγνωμη αν βγηκα και λιγο off topic απλα ενιωθα πως επρεπε να το πω.

:O

Μπράβο φίλε, πολύ καλά. Να το ακούν και οι νέοι αγοραστές να μην αγχώνονται για την αγορά τους.

Μετά από καιρό χρήστης του flex και για οκτώ μήνες του Νοτε 3 είμαι πια πεπεισμένος ότι το flex είναι καλύτερο.

Και είμαι και σίγουρος και για την αιτία. Είναι η καλύτερα γραμμένη Ρομ, αλλά το κυριότερο η χαμηλότερη ανάλυση.

Ήδη σε κινητά qhd αναφέρονται λαγκς όπως στο LG g3 ή στο s5.

Αυτό το κυνηγητό για υψηλότερη ανάλυση είναι μια ανοησία. Πρόκειται για μια ανάλυση που το μάτι δεν μπορεί να τη δει και ταυτόχρονα γονατίζει τους επεξεργαστές και τις μπαταρίες. Αν βάλεις δίπλα δίπλα το Flex με το Νοτε 3 θα δεις πόσο πιο ομαλό είναι το scrolling στον browser. Φυσικά γιατί έχει να διαχειριστεί τα μισά pixels.

Μπράβο φίλε, πολύ καλά. Να το ακούν και οι νέοι αγοραστές να μην αγχώνονται για την αγορά τους.

Μετά από καιρό χρήστης του flex και για οκτώ μήνες του Νοτε 3 είμαι πια πεπεισμένος ότι το flex είναι καλύτερο.

Και είμαι και σίγουρος και για την αιτία. Είναι η καλύτερα γραμμένη Ρομ, αλλά το κυριότερο η χαμηλότερη ανάλυση.

Ήδη σε κινητά qhd αναφέρονται λαγκς όπως στο LG g3 ή στο s5.

Αυτό το κυνηγητό για υψηλότερη ανάλυση είναι μια ανοησία. Πρόκειται για μια ανάλυση που το μάτι δεν μπορεί να τη δει και ταυτόχρονα γονατίζει τους επεξεργαστές και τις μπαταρίες. Αν βάλεις δίπλα δίπλα το Flex με το Νοτε 3 θα δεις πόσο πιο ομαλό είναι το scrolling στον browser. Φυσικά γιατί έχει να διαχειριστεί τα μισά pixels.

Έτσι ακριβώς συμφωνώ απόλυτα φίλε μου

Ειδικά για τις qhd αναλύσεις απλά δεν έχουν νόημα,

Το g3 που είδα πχ έχει σαφέστατα θέμα να διαχειριστεί τόσο μεγάλη ανάλυση.

Η LGεχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο flex καθώς βλ με 2 gb ram έχω την ίδια χρήση και μόνιμα ελεύθερα όσα είχα με ΝΟΤΕ 3 ή και περισσότερα.

Το απολαμβάνω το κινητό!! :)

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Με το.να αφαιρεθεί η κάρτα σιμ μου έλυσε το πρόβλημα που είχα στην κιτκατ με την μη εμφάνιση του καιρού και γενικά τις εφαρμογές της Lg. Στην κιτκατ παρατηρώ μείωση στην μπαταρία .μήπως πρέπει να απενεργοποιήσουμε. Κάτι για να έρθει η μπαταρία όπως Πριν?καμία ρύθμιση πχ που ήρθε με την κιτκατ?

Με το.να αφαιρεθεί η κάρτα σιμ μου έλυσε το πρόβλημα που είχα στην κιτκατ με την μη εμφάνιση του καιρού και γενικά τις εφαρμογές της Lg. Στην κιτκατ παρατηρώ μείωση στην μπαταρία .μήπως πρέπει να απενεργοποιήσουμε. Κάτι για να έρθει η μπαταρία όπως Πριν?καμία ρύθμιση πχ που ήρθε με την κιτκατ?

Το έχουν αναφέρει κι άλλοι αυτό

Πήρα την απόφαση πλέον κι εγώ να μείνω στην 4.2.2.Το τηλέφωνο είναι υποδειγματικό με αυτήν και όποιος αναβαθμίζει σε κιτ κατ όλο και κάποιο παράπονο έχει...

Πήρα την απόφαση πλέον κι εγώ να μείνω στην 4.2.2.Το τηλέφωνο είναι υποδειγματικό με αυτήν και όποιος αναβαθμίζει σε κιτ κατ όλο και κάποιο παράπονο έχει...

Και πιστευω οτι ορθα πρατεις και συ.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Θα γυρίσω κι εγω μου φαίνεται, δεν εχω δει τρομερές αλλαγές στην κιτκατ που να με κρατήσουν εκεί.η μπαταρία του! Flex Ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που το επέλεξα

Θα γυρίσω κι εγω μου φαίνεται, δεν εχω δει τρομερές αλλαγές στην κιτκατ που να με κρατήσουν εκεί.η μπαταρία του! Flex Ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που το επέλεξα

Δεν νομίζω ότι μπορείς πια

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην το συζητάς Βλάση. Το κινητό είναι άψογο με την jelly bean. Και με το gravity box έχω και ότι μοντ θέλω. Μια χαρά είμαστε

Έχω παγώσει και την αναβάθμιση λογισμικού με το Τιτανιουμ, μην πάθουμε και κανένα πανικό κατά λάθος

Δεν νομίζω ότι μπορείς πια

Μπορείς να φλασαρεις οποιαδήποτε έκδοση θες,εχει ολόκληρο οδηγό στο xda

Μπορείς να φλασαρεις οποιαδήποτε έκδοση θες,εχει ολόκληρο οδηγό στο xda

Τον έχω δει αλλά είναι σίγουρο ότι μπορείς να κάνεις downgrade;

Δηλαδή πόσο χάλια είναι η μπαταρία στην κιτ κατ; Επίσης τι άλλες αλλαγές έχει η κιτ κατ γενικότερα, σε θέματα ταχύτητας κλπ;

Τον έχω δει αλλά είναι σίγουρο ότι μπορείς να κάνεις downgrade;

Ναι κανονικά :)

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή πόσο χάλια είναι η μπαταρία στην κιτ κατ; Επίσης τι άλλες αλλαγές έχει η κιτ κατ γενικότερα, σε θέματα ταχύτητας κλπ;

Απο θεμα ταχύτητας μια χαρά είναι και γενικά πάει πολύ ομαλά στα πάντα,απο αλλαγές σε lock screen πηγαίνει πιο ομαλά το εφέ που έχει.περισσότερα πράγματακια στο quick Window και το λευκό χρώμα αντί για μπλε στην ώρα μπαταρία κλπ. Δεν έχω παρατηρήσει άλλη αλλαγή εγω προσωπικά, γενικά όλα καλά είναι πέρα από την μπαταρία που έχει σημαντική μείωση σε σχέση με την χρήση που έκανα πριν

Απο θεμα ταχύτητας μια χαρά είναι και γενικά πάει πολύ ομαλά στα πάντα,απο αλλαγές σε lock screen πηγαίνει πιο ομαλά το εφέ που έχει.περισσότερα πράγματακια στο quick Window και το λευκό χρώμα αντί για μπλε στην ώρα μπαταρία κλπ. Δεν έχω παρατηρήσει άλλη αλλαγή εγω προσωπικά, γενικά όλα καλά είναι πέρα από την μπαταρία που έχει σημαντική μείωση σε σχέση με την χρήση που έκανα πριν

Εφόσον κάνεις downgrade γράψε δύο πράγματα.

Πόσο καιρό την έχεις περασμένη την κιτ κατ;;; Γιατί θέλει και κάποιο χρόνο κάθε ρομ για να κάτσει σωστά...

Εφόσον κάνεις downgrade γράψε δύο πράγματα.

Θα κάνω τις επόμενες μέρες δεν νομίζω να μείνω στην κιτκατ.το αφήνω να δω όμως συμπεριφορά γενικότερα περισσότερες μέρες, θες να γράψω πως έκανα downgrade Μόλις κάνω?

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πόσο καιρό την έχεις περασμένη την κιτ κατ;;; Γιατί θέλει και κάποιο χρόνο κάθε ρομ για να κάτσει σωστά...

Ναι γι αυτό δεν έχω φύγει ακόμα:) περιμένω κάποιες μέρες ακόμα. Απο το Σάββατο την έχω περάσει