Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θοδωρή και εγώ χαίρομαι πολύ. Εξαιρώντας το άβολο για μένα μέγεθος δηλώνω πως πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή συσκευή και σαν εμφάνιση και σαν λειτουργία. Πιστεύω ότι θα επαναληφθεί η ιστορία του optimus g (σε μικρότερο βέβαια βαθμό). Δηλαδή λόγω τιμής από skroutz θα μαζευτεί πολύς κόσμος λόγω της ύπαρξης ελάχιστων αρνητικών σχολίων. Που να δείτε τι θα γίνει αν μπει σε προσφορά σε εξευτελιστική τιμή από κάποια αλυσίδα...

Τα 360€ είναι πολύ καλή τιμή Πόσο να πέσει ακόμα.

Θοδωρής

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και για το optimus g τα ίδια λέγονταν και τελικά το έβαλαν 130€... Με τόσο απούλητο στοκ που έχουν οι αλυσίδες με τιμή πώλησης 899€ θα παίξει κάποια στιγμή στα 200€ και θα πλημμυρίσει το θέμα από νέους κατόχους.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εεε οχι και 200 παραειναι χαμηλο μεχρι 300 παιζει να πεσει σε κανα εξαμηνο σε σκρουτζομαγαζο οχι στο λιανικο εμποριο.:)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Έχεις υπόψιν σου την προσφορά που ανέφερα. Το ίδιο απίθανη ακουγόταν σε όλους πριν γίνει... :)

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχεις υπόψιν σου την προσφορά που ανέφερα. Το ίδιο απίθανη ακουγόταν σε όλους πριν γίνει... :)

Ναι την εχω φιλε μου αλλα για το συγκεκριμενο απο 900 σε 200 ειναι μεγααααλη διαφορα,αλλα αν γινει δε θα μεινη τπτ θα ξαφανιστουν σε χρονο ντετε.:rolleyes::)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Το συγκεκριμένο κινητό έχει τιμή 3-4 κατοστάρικα πάνω από όσο θα έπρεπε να έχει ακόμα και στις αλυσίδες... Οπότε υπάρχουν ελπίδες για γερό ξεστοκάρισμα...

Παιδιά αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα..

1.Δεν χρησιμοποιώ task manager. Το κινητό δεν χρειάζεται τίποτα, πετάει ότι και να κάνεις.

2. Είμαι σε j.b αλλά διάβασα στο xda ότι στην κιτ κατ έβγαλαν το recovery. Κλειδωμένος bootloader πάντως δεν υπάρχει.

3. Για το στοκ πληκτρολόγιο δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ

EDIT.

Να συμπληρώσω κάτι .

Αν θέλεις να ρουτάρεις το κάνεις πανεύκολα με το towel root.

Βάζεις και το Gravity Box κai έχεις όλα τα καλά μιας custom rom.

Κάνεις unroot πολύ εύκoλα μέσα από τις ρυθμίσεις του SuperSU του chainfire.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδια η τιμη που ειναι τωρα ειναι η καλυτερη δυνατη. Δίνεις 350 έως 400 ευρω και παιρνεις οτι πιο γρηγογορο κυκλοφορει εως τωρα σε τηλεφωνο

Μπήκε το καλοκαιράκι για τα καλά και μερικοί κάνουν όνειρα θερινής νυχτός :p

Καλό Μήνα!

Καλό μήνα φίλε μου...Η αλήθεια είναι ότι αν πάει 200€ το flex τότε κάτι s4 και κάτι g2 θα πρέπει να πάνε στα 150€...άρα μάλλον δεν θα δούμε τέτοιες τιμές...

Καλό μήνα φίλε μου...Η αλήθεια είναι ότι αν πάει 200€ το flex τότε κάτι s4 και κάτι g2 θα πρέπει να πάνε στα 150€...άρα μάλλον δεν θα δούμε τέτοιες τιμές...

Εννοείτε αυτό Vlasi. Γι αυτό έγραψα το ''όνειρα θερινής νυχτός'' :)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

την πήρα κι εγώ την θήκη απο το e-shop που προτείνετε http://www.e-shop.gr/rock-flip-case-excel-for-lg-g-flex-black-p-TEL.017319

οτι έχω ενθουσιαστεί με το κινητό σας το είπα ? :P

την πήρα κι εγώ την θήκη απο το e-shop που προτείνετε http://www.e-shop.gr/rock-flip-case-excel-for-lg-g-flex-black-p-TEL.017319

οτι έχω ενθουσιαστεί με το κινητό σας το είπα ? :P

Ωραια η θήκη ε?

Εμενα μου αρεσε πολυ.

Παντως για το τηλ πραγματικα οποιος το πιασει στα χερια του και το δουλεψει δεν ξεκολλαει με τιποτα. Σκετη τρελλα μιλαμε.

Μάλλον όλοι όσοι παρακαλουθούμε το θέμα (κάτοχοι και μη) έχουμε ενθουσιαστεί. :)

Ωραια η θήκη ε?

Εμενα μου αρεσε πολυ.

Παντως για το τηλ πραγματικα οποιος το πιασει στα χερια του και το δουλεψει δεν ξεκολλαει με τιποτα. Σκετη τρελλα μιλαμε.

Αύριο την Περιμένωνα μου έρθε, στην ττιμή αυτή δεν νομιζω να υπάρχε . Κατι αντίστοιχο.

Το μονο που με δυσκόλεψε με το G flex είναι που η θύρα για τα ακουστικα είναι στο κατω μέρος. Έτσι για να πω κατι αρνητικό:p

Αύριο την Περιμένωνα μου έρθε, στην ττιμή αυτή δεν νομιζω να υπάρχε . Κατι αντίστοιχο.

Το μονο που με δυσκόλεψε με το G flex είναι που η θύρα για τα ακουστικα είναι στο κατω μέρος. Έτσι για να πω κατι αρνητικό:p

Και αυτό που δεν σου αρέσει είναι το πιο βολικό. Σκέψου να το δουλεύεις και να έχεις τα ακουστικά πίσω η και μπροστά σου.

Θοδωρής

Και αυτό που δεν σου αρέσει είναι το πιο βολικό. Σκέψου να το δουλεύεις και να έχεις τα ακουστικά πίσω η και μπροστά σου.

Δεν το ειχα σκεφτε ποτέ έτσι να σου πω την αλήθεια, σαν να έχεις δίκιο Όπως το λες

Δεν το ειχα σκεφτε ποτέ έτσι να σου πω την αλήθεια, σαν να έχεις δίκιο Όπως το λες

Νομίζω ένας λόγος είναι αυτός. Είδες δίνω καλές εξηγήσεις. Άντε Καλορίζικο και σε εσένα

Θοδωρής

Νομίζω ένας λόγος είναι αυτός. Είδες δίνω καλές εξηγήσεις. Άντε Καλορίζικο και σε εσένα

Δίνεις ναι :)

Σε ευχαριστώ για το καλορίζικο! Αυτο με την μπαταρία του είναι επικό πάντως. Έβγαλα μέρα και μου έμεινε καβαντζα για αύριο. Χεχε .πρώτη φορά μετά απο καιρό! !!

Δίνεις ναι :)

Σε ευχαριστώ για το καλορίζικο! Αυτο με την μπαταρία του είναι επικό πάντως. Έβγαλα μέρα και μου έμεινε καβαντζα για αύριο. Χεχε .πρώτη φορά μετά απο καιρό! !!

Δεν το έχω αλλά λογικά πάει όπως το g2 που είχα. Είναι πάνω από το ανταγωνισμό και αυτό μετράει. Το είδα στου φίλου nik1969 και μπορώ να πω πως αν δεν είχα θέμα με το μέγεθος θα το ήθελα.

Θοδωρής

Δεν το έχω αλλά λογικά πάει όπως το g2 που είχα. Είναι πάνω από το ανταγωνισμό και αυτό μετράει. Το είδα στου φίλου nik1969 και μπορώ να πω πως αν δεν είχα θέμα με το μέγεθος θα το ήθελα.

Οχι μονο παει οπως το G2 αλλα παει πολυ πιο γρηγορα. :)

Η lg εχει κανει τρομερη δουλεια σε αυτο το κινητο σε ολους τους τομεις. (Λειτουργικο, διαχειριση ραμ,multitasking κτλ)

Ρε παιδια με το VU TALK τι γινεται?

Γιατι το καταργουνε?

Edited by cocous

Οχι μονο παει οπως το G2 αλλα παει πολυ πιο γρηγορα. :)

Η lg εχει κανει τρομερη δουλεια σε αυτο το κινητο σε ολους τους τομεις. (Λειτουργικο, διαχειριση ραμ,multitasking κτλ)

Ρε παιδια με το VU TALK τι γινεται?

Γιατι το καταργουνε?

Αφού δεν το χρησιμοποιούσε κανείς.

Kαλημερα Flex-αδες :)

Τελικα μετα απο μερες δοκιμων αποφασισα να το στειλω για service το κινητο.

Πρωτον πλεον εχω καταλαβει τι ειναι το ghosting και υφισταται κανονικα σε μενα.και επιπλεον δεν ξερω αν ειναι γενικα ετσι η οθονη αλλα ειδικα σε χαμηλο φωτισμο εχει αυτο το burn in effect &grain σαν να υπαρχει ενα χαρτονι ενα πραγμα απο πισω.Καπως ετσι φαινεται

http://www.trustedreviews.com/lg-g-flex_Mobile-Phone_review_screen-quality_Page-3

Δευτερον ενω παει σφαιρα καποιες φορες στο scrolling laggarei και ενδεχομενως να ειναι περισσοτερο θεμα οθονης παρα cpu καθ οτι το Burn in & ghosting υπαρχει.

Eιμαι σε 4.4.2 με 95520a εκδοση και Antutu βγαζω γυρω στις 28000.Ξερω πως τα bench δεν ειναι καθοριστικα για την αποδοση αλλα ειναι μια ενδειξη ισως κατι συμβαινει.

Τελος οπως ειχα γραψει και εδω ειχα θεμα με τα widget και το κεντρο ενημερωσης.Δλδ υστερα απο factory reset για να μπορεσω να προσθεσω widget με παρεπεμπε στο κεντρο ενημερωσης στο οποιο ομως δεν υπηρχαν ουτε ο καιρος ουτε translate ουτε voice κ.α. .Για να καταφερω να τα κατεβασει επρεπε να βγαλω την καρτα SIM .Μετα τα εβρισκε τα κατεβασα και λειτουργουν κανονικα.Ξαναεβαλα την SIM και ενω ολα καλα οκ λειτουργουν δεν εμφανιζονται στο κεντρο ενημερωσης καθολου.Διαβασα ειναι μαλλον θεμα της εκδοσης KitKat σε ορισμενα.

Να ενημερωσω εκανα 2 φορε hard reset πατωντας τα κουμπια οταν το τηλ ηταν κλειστο και εκτελωντας το factory reset .

Το resume ειναι οτι το κινητο μαρεσει παρα πολυ το προτιμω απο το ΝΟΤΕ και ελπιζω να διορθωθουν αυτα τα θεματα μετα το service.

Δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει καποιος αλλο κατι αντιστοιχο απο αυτα που ανεφερα θα ενημερωσω για την εξελιξη ομως οταν το λαβω πισω.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Kαλημερα Flex-αδες :)

Τελικα μετα απο μερες δοκιμων αποφασισα να το στειλω για service το κινητο.

Πρωτον πλεον εχω καταλαβει τι ειναι το ghosting και υφισταται κανονικα σε μενα.και επιπλεον δεν ξερω αν ειναι γενικα ετσι η οθονη αλλα ειδικα σε χαμηλο φωτισμο εχει αυτο το burn in effect &grain σαν να υπαρχει ενα χαρτονι ενα πραγμα απο πισω.Καπως ετσι φαινεται

http://www.trustedreviews.com/lg-g-flex_Mobile-Phone_review_screen-quality_Page-3

Δευτερον ενω παει σφαιρα καποιες φορες στο scrolling laggarei και ενδεχομενως να ειναι περισσοτερο θεμα οθονης παρα cpu καθ οτι το Burn in & ghosting υπαρχει.

Eιμαι σε 4.4.2 με 95520a εκδοση και Antutu βγαζω γυρω στις 28000.Ξερω πως τα bench δεν ειναι καθοριστικα για την αποδοση αλλα ειναι μια ενδειξη ισως κατι συμβαινει.

Τελος οπως ειχα γραψει και εδω ειχα θεμα με τα widget και το κεντρο ενημερωσης.Δλδ υστερα απο factory reset για να μπορεσω να προσθεσω widget με παρεπεμπε στο κεντρο ενημερωσης στο οποιο ομως δεν υπηρχαν ουτε ο καιρος ουτε translate ουτε voice κ.α. .Για να καταφερω να τα κατεβασει επρεπε να βγαλω την καρτα SIM .Μετα τα εβρισκε τα κατεβασα και λειτουργουν κανονικα.Ξαναεβαλα την SIM και ενω ολα καλα οκ λειτουργουν δεν εμφανιζονται στο κεντρο ενημερωσης καθολου.Διαβασα ειναι μαλλον θεμα της εκδοσης KitKat σε ορισμενα.

Να ενημερωσω εκανα 2 φορε hard reset πατωντας τα κουμπια οταν το τηλ ηταν κλειστο και εκτελωντας το factory reset .

Το resume ειναι οτι το κινητο μαρεσει παρα πολυ το προτιμω απο το ΝΟΤΕ και ελπιζω να διορθωθουν αυτα τα θεματα μετα το service.

Δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει καποιος αλλο κατι αντιστοιχο απο αυτα που ανεφερα θα ενημερωσω για την εξελιξη ομως οταν το λαβω πισω.

Αυτό το grain σε χαμηλο φωτισμο το βλέπω κι εγώ ενίοτε σε γκρι σελίδες ή λευκές ,ghosting όμως δεν έχω καθόλου .Δεν με ενοχλεί καθόλου ,δεν θα το στείλω σερβισ γι αυτό .Αν είχα ghosting σίγουρα θα το έστελνα.Μπορείς να μας πεις τι version είναι το κινητό;

Ας μας πουν και οι άλλοι αν βλέπουν αυτό το grain σε χαμηλό φωτισμό