Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παλικαρια?

Μπορει κανενας απο εσας να μου πει αν το τηλ του κανει αυτο?

https://www.youtube.com/watch?v=VbaBjLMXPH4

Κοντευω να σκασω απο την στεναχωρια μου.

Ειναι φυσιολογικο?

Προβλήματα OLED οθονών είναι αυτά. Αμ, αυτά γίνονται αν βιαστείς να βγάλεις κάτι στην αγορά. Εδώ η samsung που έχει "σπουδάσει" το θέμα amoled στα κινητά και παρόλα αυτά ακόμη της βγαίνουν προβλήματα και δεν θα βγάλει προβλήματα η amoled της LG που είναι και κυρτή;

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι δηλαδή φυσιολογικό? Αμα το αλλάξω υπάρχει περίπτωση το άλλο να κάνει λιγότερο? Αν έχει να κάνει με την τεχνολογία οκ τοτε το δέχομαι. Αν όμως είναι ελαττωματικο τοτε να το αλλάξω. Πρέπει μεχρι την Τρίτη να το επιστρεψω γι αυτό ζηταω απο τα άλλα παιδιά που το έχουν να μου πουνε αν τους κάνει το ίδιο.

Παιδια καλησπερα! εχω μια ερωτηση για οσους εχουν παρει την 4.4 kit kat η για οσους γνωριζουν κατι επ αυτου. Ερχεται κατι καινουργιο στην συσκευη με τη συγκεκριμενη αναβαθμιση? ευχαριστω εκ των προτερων. Edited by Kwnstantinoc

πολύ καλό και όμορφο κινητό.... ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή του.... περιμένω με ανυπομονησία το flex 2

Παιδια καλησπερα! εχω μια ερωτηση για οσους εχουν παρει την 4.4 kit kat η για οσους γνωριζουν κατι επ αυτου. Ερχεται κατι καινουργιο στην συσκευη με τη συγκεκριμενη αναβαθμιση? ευχαριστω εκ των προτερων.

After watching as the last of the LG G2′s received their updates to Android 4.4.2 KitKat last week, it’s now time to finish up work on its cousin, the LG G Flex. After the Korean model saw its KitKat upgrade back towards the end of March, followed closely by AT&T’s version on April 17th, Sprint has announced that they’ve begun rolling out the latest version of Android for their model as well. Sprint’s changelog, doesn’t divulge much, but we have to admit, it gave us a good chuckle. Brace yourselves, it’s a long one:

Enhancements/Fixes

- OS upgrade to Android 4.4 (Kit Kat)

Alright, since Sprint wasn’t revealing too much about the update, we’ll refer you to AT&T’s changelog which should remain the same for the most part.

Updated user interface with Android 4.4 KitKat: The latest version of Android includes enhancements such as restyled status and navigation bars, a new full-screen mode, improved closed captioning support, and stronger security.

Improved battery efficiency: The phone plays music more efficiently and supports the battery-saving location mode, extending battery life.

Faster processing speed: The latest version of Android provides a noticeable speed boost that runs applications faster than ever and improves web-browsing speed.

Printing in the Cloud: Google Cloud Printer makes it simple to print documents via Wi-Fi or a Bluetooth connection.

Knock C

After watching as the last of the LG G2′s received their updates to Android 4.4.2 KitKat last week, it’s now time to finish up work on its cousin, the LG G Flex. After the Korean model saw its KitKat upgrade back towards the end of March, followed closely by AT&T’s version on April 17th, Sprint has announced that they’ve begun rolling out the latest version of Android for their model as well. Sprint’s changelog, doesn’t divulge much, but we have to admit, it gave us a good chuckle. Brace yourselves, it’s a long one:

Enhancements/Fixes

- OS upgrade to Android 4.4 (Kit Kat)

Alright, since Sprint wasn’t revealing too much about the update, we’ll refer you to AT&T’s changelog which should remain the same for the most part.

Updated user interface with Android 4.4 KitKat: The latest version of Android includes enhancements such as restyled status and navigation bars, a new full-screen mode, improved closed captioning support, and stronger security.

Improved battery efficiency: The phone plays music more efficiently and supports the battery-saving location mode, extending battery life.

Faster processing speed: The latest version of Android provides a noticeable speed boost that runs applications faster than ever and improves web-browsing speed.

Printing in the Cloud: Google Cloud Printer makes it simple to print documents via Wi-Fi or a Bluetooth connection.

Knock C

ευχαριστω πολυ φιλε μου! κατι αλλο tethering υποστηριζει το φλεξ?

Ναι έχει και WiFi και Bluetooth tethering

Ευχαριστω για την απαντηση! Κατι ακομα :p το φλεξ τελικα βγαινει σε 2 χρωματα??? Η απλως τα μαγαζια γραφουν οτι θελουν??? Υπαρχει μαυρο κ ασημι? Γιατι σε κανενα review δεν εχω ακουσει η δει μαυρο χρωμα...ευχαριστω και παλι!

Ευχαριστω για την απαντηση! Κατι ακομα :p το φλεξ τελικα βγαινει σε 2 χρωματα??? Η απλως τα μαγαζια γραφουν οτι θελουν??? Υπαρχει μαυρο κ ασημι? Γιατι σε κανενα review δεν εχω ακουσει η δει μαυρο χρωμα...ευχαριστω και παλι!

Ενα χρωμα 100%

Δεν υπαρχει δευτερο.

Ενα χρωμα 100%

Δεν υπαρχει δευτερο.

Ευχαριστω για την απαντηση! Γιατι τα μαγαζια γραφουν και μαυρο και ασημι!

Ευχαριστω για την απαντηση! Γιατι τα μαγαζια γραφουν και μαυρο και ασημι!

Ρε Κωνσταντίνε τι λες τελικά; θα το πάρουμε;;;

Ρε Κωνσταντίνε τι λες τελικά; θα το πάρουμε;;;

Εγω προς τα εκει κλεινω! Απλως εχω εξεταστικη κ βρισκομαι κομοτηνη και εδω δεν το εχει κανενα μαγαζι να το δω απο κοντα! Γιατι το μεγεθος παιζει μεγαλο ρολο. Εσυ βεβαια εχεις και νοτε 3...εγω ειμαι μεταξυ των δυο :)

Αλλα μου αρεσει το ui της lg περισσοτερο...ειδικα το μινιμαλ του g3 αν το παρει καποια στιγμη! Επισης η αληθεια ειναι οτι ωρες ωρες καταλαβαινω lag στο νοτε ενω στο lg δεν νομιζω να εχουμε τετοιο προβλημα. Μονο αρνητικο του φλεξ μεχρι να το δουλεψω τουλαχιστον, οθονη hd και μεγεθος. Εσενα ποιοι ειναι οι ενδοιασμοι σου?

Εγω προς τα εκει κλεινω! Απλως εχω εξεταστικη κ βρισκομαι κομοτηνη και εδω δεν το εχει κανενα μαγαζι να το δω απο κοντα! Γιατι το μεγεθος παιζει μεγαλο ρολο. Εσυ βεβαια εχεις και νοτε 3...εγω ειμαι μεταξυ των δυο :)

Αλλα μου αρεσει το ui της lg περισσοτερο...ειδικα το μινιμαλ του g3 αν το παρει καποια στιγμη! Επισης η αληθεια ειναι οτι ωρες ωρες καταλαβαινω lag στο νοτε ενω στο lg δεν νομιζω να εχουμε τετοιο προβλημα. Μονο αρνητικο του φλεξ μεχρι να το δουλεψω τουλαχιστον, οθονη hd και μεγεθος. Εσενα ποιοι ειναι οι ενδοιασμοι σου?

1ον το ότι σε λίγο καιρό βγαίνει το flex 2 το οποίο δεν θα είναι πειραματικό μοντέλο όπως το 1. 2ον φοβάμαι την οθόνη και την υλοποίηση της lg. Είναι η πρώτη της φορά που κατασκευάζει oled οθόνη σε smartphone και έχω δει πολλά βιντεάκια στο YouTube με προβλήματα ghosting.3ον η ανάλυση για κινητό του 2014 είναι χαμηλή.Όταν οι κινέζοι σου δίνουν κινητά με το κιλό στα 140 ευρώ με full hd και εσύ ολόκληρη lg βάζεις hd στις 6 ίντσες τότε το έβγαλες για να μαζέψεις τους λάτρεις της τεχνολογίας και του διαφορετικού.full hd έπρεπε να χε βάλει απ'την αρχή, όμως θα το κάνει στο flex 2.Επίσης και την ραμ τη θεωρώ χαμηλή πλέον.Στην ουσία αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή, είναι τηλέφωνο της γενιάς του note 2 με τιμή note 3...Οκ το έχω ερωτευθεί σαν σχήμα, σαν ομορφιά και σαν διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο, αλλά να είμαστε ρεαλιστές έτσι;

Edited by Vlasismiriagos

Προβλήματα OLED οθονών είναι αυτά. Αμ, αυτά γίνονται αν βιαστείς να βγάλεις κάτι στην αγορά. Εδώ η samsung που έχει "σπουδάσει" το θέμα amoled στα κινητά και παρόλα αυτά ακόμη της βγαίνουν προβλήματα και δεν θα βγάλει προβλήματα η amoled της LG που είναι και κυρτή;

ΔΕΝ ειναι amoled :)

Και OLED βγαζει μπολικες τηλεορασεις

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

1ον το ότι σε λίγο καιρό βγαίνει το flex 2 το οποίο δεν θα είναι πειραματικό μοντέλο όπως το 1. 2ον φοβάμαι την οθόνη και την υλοποίηση της lg. Είναι η πρώτη της φορά που κατασκευάζει oled οθόνη σε smartphone και έχω δει πολλά βιντεάκια στο YouTube με προβλήματα ghosting.3ον η ανάλυση για κινητό του 2014 είναι χαμηλή.Όταν οι κινέζοι σου δίνουν κινητά με το κιλό στα 140 ευρώ με full hd και εσύ ολόκληρη lg βάζεις hd στις 6 ίντσες τότε το έβγαλες για να μαζέψεις τους λάτρεις της τεχνολογίας και του διαφορετικού.full hd έπρεπε να χε βάλει απ'την αρχή, όμως θα το κάνει στο flex 2.Επίσης και την ραμ τη θεωρώ χαμηλή πλέον.Στην ουσία αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή, είναι τηλέφωνο της γενιάς του note 2 με τιμή note 3...Οκ το έχω ερωτευθεί σαν σχήμα, σαν ομορφιά και σαν διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο, αλλά να είμαστε ρεαλιστές έτσι;

1) οσον αφορα το φλεξ 2 συμφωνω οτι θα ειναι πολυ καλυτερο και θα ρθει τελος του χρονου. Αλλα με πολυ υψηλη αρχικα τιμη οπως και το 1, οποτε εγω δεν προκειται να το κοιταξω λογικα στις αρχες του.

2) Για το ghosting ειναι οντως γνωστο το προβλημα αν και δεν εχω καταλαβει αν οσα το παρουσιαζουν ειναι ελαττωματικα κομματια και το παρουσιαζουν εξ αρχης ή υπαρχει περιπτωση να το παρουσιασουν ολα τα μοντελα καποια στιγμη. Επισης αν καλυπτεται απο την εγγυηση και αν μπορεις να το αλλαξεις εξαιτιας του συγκεριμενου προβληματος.

3) Συμφωνω για την αναλυση και γω το σκεφτομαι αλλα ολοι οι χρηστες λενε οτι δεν ειχαν κανενα προβλημα και πολλοι μαλιστα λενε οτι εχει καλυτερα χρωματα απο το νοτε 3.

4) Ανεξαρτητα απο τη ραμ που ειναι 2gb δεν πιστευω οτι θα εχεις ποτε προβλημα με την ταχυτητα στο συγκεκριμενο κινητο ειναι παρα πολυ γρηγορο συγκριτικα και με οσα εχουν 3 gb ram. Σε αυτο βοηθα πολυ και η αναλυση της οθονης που δεν ειναι full hd αλλα hd απλη. π.χ. το νοτε 3 με 2gb ram θα κολλαγε αρκετα κατα τη γνωμη μου, το φλεξ δεν πιστευω.

5) μιλαμε για μια πολυ χαμηλη τιμη αυτη τη στιγμη...κοντα στα 390ε καινουργιο που το συγκρινεις μονο με g2 32gb.

Βεβαια αν πας σε κινεζικα ακομα και σε x peria z ultra ή νοτε 3 νεο τοτε παιρνεις και με κατω απο 350ε ....

Edited by Kwnstantinoc

ΛΟΙΠΟΝ για την οθονη συμφωνω (πολυ καινουρια τεχνολογια) - και εγω σημερα το πηγα πισω για DOA διοτι ειχα πολυ ghosting.

ΤΩΡΑ οσων αφορα την αναλυση πιστεψε με δεν την καταλαβαινεις με την 1080

και το μεγα λαθος που κανεις ειναι οτι 2giga ram με 720p αναλυση ειναι super αρκετα και κανουν το κινητο το γρηγοροτερο που κυκλοφορει αυτην την στιγμη και απο Note3,S5,M8 και G3 το οποιο λογω αναλυσης 2Κ ειναι πιο αργο και απο τα 4. (Δες XDA παρουσιασεις και Benchmarks) Οποτε εκει ειναι μονοδρομος τα 3giga ram.

Edited by cocous

ΛΟΙΠΟΝ για την οθονη συμφωνω (πολυ καινουρια τεχνολογια) - και εγω σημερα το πηγα πισω για DOA διοτι ειχα πολυ ghosting.

ΤΩΡΑ οσων αφορα την αναλυση πιστεψε με δεν την καταλαβαινεις με την 1080

και το μεγα λαθος που κανεις ειναι οτι 2giga ram με 720p αναλυση ειναι super αρκετα και κανουν το κινητο το γρηγοροτερο που κυκλοφορει αυτην την στιγμη και απο Note3,S5,M8 και G3 το οποιο λογω αναλυσης 2Κ ειναι πιο αργο και απο τα 4. (Δες XDA παρουσιασεις και Benchmarks) Οποτε εκει ειναι μονοδρομος τα 3giga ram.

Αν έχεις καταλάβει προσπαθώ να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για να μην το πάρω:p . Τώρα μιλούσα με έναν κολλητό μου και του έλεγα ακριβώς αυτό.Ότι με την ανάλυση που έχει μπορεί να κάνει πλάκα στα benchmarks σε οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκεί έξω αυτή τη στιγμή.Όμως απ'ότι λες κι εσύ σου παρουσίασε αυτό το ρημάδι το ghosting...το πήγες doa είπες έτσι; πήρες άλλο; σου παρουσιάζει και το καινούριο τέτοια φαινόμενα;

Παιδια καλησπερα.Μετα απο αναβαθμιση στην κιτ κατ δεν λειτουργει ο καιρος της lg το polaris το voice mate και το on screen phone.Μου λεει πως πρεπει να τα αναβαθμισω μα οταν χτυπαω το κεντρο ενημερωσης δεν υπαρχουν μεσα.Συμβαινει το ιδιο και σε εσας?Κατεβασα αλλο καιρο απο την lg και λειτουργει κανονικα.

εγώ πιστεύω ότι ακόμα και αν έχει μικροπροβλήματα σε αυτά τα λεφτά είναι μία πολύ καλή επιλογή..... η LG περιμένω να με εντυπωσιάσει με το flex 2

εγώ πιστεύω ότι ακόμα και αν έχει μικροπροβλήματα σε αυτά τα λεφτά είναι μία πολύ καλή επιλογή..... η LG περιμένω να με εντυπωσιάσει με το flex 2

369 πλέον στο σκρουτζ...

899 παρακαλώ...

και έλεγα ότι πρέπει να ήταν 900 αλλά μετά που το σκέφτηκα μου φάνηκε υπερβολικό

Αν έχεις καταλάβει προσπαθώ να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για να μην το πάρω:p . Τώρα μιλούσα με έναν κολλητό μου και του έλεγα ακριβώς αυτό.Ότι με την ανάλυση που έχει μπορεί να κάνει πλάκα στα benchmarks σε οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκεί έξω αυτή τη στιγμή.Όμως απ'ότι λες κι εσύ σου παρουσίασε αυτό το ρημάδι το ghosting...το πήγες doa είπες έτσι; πήρες άλλο; σου παρουσιάζει και το καινούριο τέτοια φαινόμενα;

Χθες το πηγα και περιμενω. To εστειλα Αθηνα απο Βολο. Στα Eshop. Ελπιζω να μην εχω προβληματα και αντιρησεις. Παντως εμενα εκανε πολυ ghosting. Απο το μενου ρυθμισεων ειδικα οταν πηγαινα στην home σελιδα φαινοτανε περιπου 5 δευτερολεπτα οι γραμματοσειρες.

Βεβαια σε ανοιχτα φοντα. Στα σκουρα οχι. Αλλα το προβλημα υπηρχε οποτε πισω με την μια. Παντως αν μου πουνε ιστοριες για service κτλ βλεπω να γινεται χαμος.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια καλησπερα.Μετα απο αναβαθμιση στην κιτ κατ δεν λειτουργει ο καιρος της lg το polaris το voice mate και το on screen phone.Μου λεει πως πρεπει να τα αναβαθμισω μα οταν χτυπαω το κεντρο ενημερωσης δεν υπαρχουν μεσα.Συμβαινει το ιδιο και σε εσας?Κατεβασα αλλο καιρο απο την lg και λειτουργει κανονικα.

Δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και στρωσει.

Συνηθως μετα απο αναβαθμιση τα περισσοτερα τηλ το χρειαζονται.

Το θεμα ειναι οτι θα θυσιασεις τα αρχεια σου.

Πριν απο επαναφορα δοκιμασε στις ρυθμισεις - εφαρμογες να βρεις τον καιρο και να κανεις εκκαθαριση δεδομενων μπας και στρωσει.

Edited by cocous

Μετα την κιτ κατ εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Και απο τις εφαρμογες εκανα εκκαθαριση.Απλως θελω να δω μηπως επειδη πηρε την κιτ κατ δεν υποστηριζει πλεον τις συγκεκριμενες εφαρμογες,Εαν καποιος μπορει ας το τσεκαρι στο δικο του.Ευχαριστω