Jig Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Τελικα ηρθε; εγω την παρήγγειλα 18-6 και δεν ηρθε ακομη. του εστειλα email και μου έδωσε tracking number Όλα καλά, σήμερα ήρθε και είναι στο αεροδρόμιο, ...... αλλά αργά, θα έπρεπε να έχω παραλάβει το αργότερο 25/6 Edited June 30, 2014 by Jig screen shot Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ok ωραια... Θα παραλαβεις πιο μπροστά πες εντυπώσεις και για μενα και για αλλα παιδια που θελουν να παραγγείλουν.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Ok ωραια... Θα παραλαβεις πιο μπροστά πες εντυπώσεις και για μενα και για αλλα παιδια που θελουν να παραγγείλουν.:) στον δρόμο είναι και έρχεται :) Edited July 1, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Επιτρέλους μετά απο 17 ημέρες ήρθε(UK) Aπο ότι φαίνεται είναι original και πολύ όμορφη! edit original αλλά δεύτερης κατηγορίας :p το logo SA(M)SUNG είναι στραβό . . μόλις μπήκα στην σελίδα τους στο eBay και έχουν αφαιρέσει τα logo's από τις φωτογραφίες ενώ όταν είχα κάνει την παραγγελία τα είχαν http://www.ebay.co.uk/itm/Official-Samsung-Galaxy-S5-Back-Cover-Battery-Door-Replacement-Case-SM-G900F-New-/281353372004?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=580390722710&hash=item4181f7c164 άνοιξα case και περιμένω απάντηση απο τον seller Edited July 1, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Επιτρέλους μετά απο 17 ημέρες ήρθε(UK) Aπο ότι φαίνεται είναι original και πολύ όμορφη! edit original αλλά δεύτερης κατηγορίας :p το logo SA(M)SUNG είναι στραβό . . μόλις μπήκα στην σελίδα τους στο eBay και έχουν αφαιρέσει τα logo's από τις φωτογραφίες ενώ όταν είχα κάνει την παραγγελία τα είχαν http://www.ebay.co.uk/itm/Official-Samsung-Galaxy-S5-Back-Cover-Battery-Door-Replacement-Case-SM-G900F-New-/281353372004?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=580390722710&hash=item4181f7c164 άνοιξα case και περιμένω απάντηση απο τον seller ωραια σαν ποιοτητα πως σου φαινετε ειναι οκ?καθετε οπως το ασπρο καπακι πανω στο τηλ?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 ωραια σαν ποιοτητα πως σου φαινετε ειναι οκ?καθετε οπως το ασπρο καπακι πανω στο τηλ?:) Είναι ίδια ποιότητα με την δική μας και κουμπώνει τέλεια. Μόνο στην στραβή γραμματοσειρά είναι το πρόβλημα αλλά για εμένα είναι σοβαρό. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Είναι ίδια ποιότητα με την δική μας και κουμπώνει τέλεια. Μόνο στην στραβή γραμματοσειρά είναι το πρόβλημα αλλά για εμένα είναι σοβαρό. δικιο εχεις. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Και εγω σημερα τη περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Χθες ανοιξα case στο eBay και ο πωλητης μου εκανε σημερα full refund δηλαδη επιστροφη στο PP 14.48£ Oλα καλα λοιπον. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μου ηρθε και μενα Κανω και γω case γιατι οντως δεν ειναι γνησια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μου ηρθε και μενα Κανω και γω case γιατι οντως δεν ειναι γνησια. Ειναι και σενα στραβο το Samsung? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ναι. Επισης ρε παιδια η ασπρη εχει εναν κωδικο στην εσωτερικη πλευρά και αυτή δεν έχει. Παίζει κανα ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ηρθε και μενα τελικα χτες και μου την φεραν σημερα.το samsung ειναι οκ ίσιο και δεν εχει καποιο θεμα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 πάντως εγω εκανα παραγγελία στη smartec ενα καπακι με 8.5 ευρω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 πάντως εγω εκανα παραγγελία στη smartec ενα καπακι με 8.5 ευρω :P Εμενα μου το εδωσαν 10€ (J AND P MOBILE SERVICES), χαχαχαχαχα Η πλακα ειναι οτι δεν το ειχαμε σκεφτει αφου θελαμε το original καπακι και ψαχναμε στο eBay :p Σου εκανε εσενα refund o seller? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ναι ναι κανονικα.... Ελα μου ντε και δωσαμε και τα διπλασια χαχα Εσυ που το πηρες ειχε καμια διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ηρθε και μενα τελικα χτες και μου την φεραν σημερα.το samsung ειναι οκ ίσιο και δεν εχει καποιο θεμα. σου έστειλε το ''χαλασμένο'' εσένα γιατί για αυτόν τον πωλητή τα ''καλά'' είναι στραβοτοποθετημένα :lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 σου έστειλε το ''χαλασμένο'' εσένα γιατί για αυτόν τον πωλητή τα ''καλά'' είναι στραβοτοποθετημένα :lol: μαλλον ετσι ειναι :p Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) πάντως εγω εκανα παραγγελία στη smartec ενα καπακι με 8.5 ευρω :P έκανες Online παραγγελία? Edited July 4, 2014 by eimai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 τηλεφωνο πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 τηλεφωνο πηρα. τοσο απλο ηταν ?:)ε τοτε τη παιδευόμασταν με το ebay?:wacko: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εμενα μου το εδωσαν 10€ (J AND P MOBILE SERVICES), χαχαχαχαχα Η πλακα ειναι οτι δεν το ειχαμε σκεφτει αφου θελαμε το original καπακι και ψαχναμε στο eBay :p τοσο απλο ηταν ?:)ε τοτε τη παιδευόμασταν με το ebay?:wacko: E αυτο δεν ειπα χαχαχαχα Επειδη παραγγελνουμε απο eBay πραγματα που δεν βρισκουμε εδω .... ... αλλα στην προκειμενη ξεχασαμε οτι θελουμε το original καπακι αχαχαχαχα Ολα καλα λοιπον Επι της ευκαιριας χαιρετω το παρεακι απο εδω γιατι περασα σε HTC M8 Καλη συνεχεια!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Kαλημερα παιδια...:) απο χτες κατοχος S5...απο καρτες μνημης τι προτεινετε ? ευχαριστω.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Kαλημερα παιδια...:) απο χτες κατοχος S5...απο καρτες μνημης τι προτεινετε ? ευχαριστω.. samsung class 10 και οσα gb σου χρειάζονται.δεν θα εχεις κανενα προβλημα ποτε. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 οι καρτες μνήμης της sandisk κατι κοκκινες λένε τιποτα; τις εχει δοκιμάσει κανεις; ανάμεσα σε αυτές και samsung τι να προτιμήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts