Jump to content

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο ;

MarkPalios19_96
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταραμένο Swype :p

Είναι σε τι άνθρωπο θα πέσεις.Φίλο μου τον είχε όλη την ώρα πάμε εδώ, πάμε εκεί, σταμάτα να διαβάζεις συνέχεια κτλ... Ένα μήνα πριν..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 229
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
με εκνευρίζουν οι μαυραγορίτες στις αγγελίες που πουλάνε το iphone 6 με καπέλο 100+ ευρω παραπάνω απ οσο θα κοστίζει σε ενα μήνα στην Ελλάδα..:down:

• 2 weeks later...

η μηδενική παιδεία του 90% των Ελλήνων οδηγών, μηχανής και αυτοκινήτου.

σήμερα είχα πάρα πολλές διαδρομές με το αμάξι μου από το πρωί.

τα στοπ δεν τηρούνται ποτέ παρά μόνο αν κορνάρω έγκαιρα για να σταματήσουν οι Σουμάχερ wannabe.

εξυπνάκηδες που περνάνε με κόκκινο σα να μην τρέχει τίποτα και αν κορνάρει αυτός που έρχεται από πίσω με φόρα πηγαίνοντας κανονικά ανοίγουν τη στοματάρα τους να βρίσουν κιόλας.

μηχανές που προσπερνάνε από δεξιά και σε απόσταση εκατοστών

απόσταση ασφαλείας. τι είναι αυτό;

βλέπουν πεζό; δεν κόβουν, πατάνε γκάζι, είναι και γέρος και περνάει αργά; μπινελίκι

παρκάρισμα μες στη μέση του δρόμου με τα αλάρμ αναμμένα

περνάω έναν τέτοιο σήμερα το μεσημέρι, είχε αράξει κανονικά μες στη μέση με αλάρμ αναμμένα λες και ήταν στην αυλή του σπιτιού του. "τα αλάρμ δεν τα είδες;" ενώ έχουμε κολλήσει 2 από πίσω του και πρέπει να βγούμε στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσουμε με τις νταλίκες να πηγαίνουν πάνω-κάτω

αυτοί που έχουν κολλημένο το κινητό στο αυτί και βγαίνουν σφαίρα από ΣΤΟΠ χωρίς να κόψουν καν

με εκνευρίζουν οι μαυραγορίτες στις αγγελίες που πουλάνε το iphone 6 με καπέλο 100+ ευρω παραπάνω απ οσο θα κοστίζει σε ενα μήνα στην Ελλάδα..:down:

+1 man, είναι πραγματικά επάγγελμα να φέρνεις το iPhone νωρίτερα, αλλά όσο υπάρχουν άτομα που αγοράζουν..... τι να πεις

Μου τη δίνουν οι ψευτό- γραβατάκηδες ενώ δεν έχουν να βάλουν βρακί στον κ@λο τους..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Μου τη δίνουν οι ψευτό- γραβατάκηδες ενώ δεν έχουν να βάλουν βρακί στον κ@λο τους..

Οι ψευτο-τι; :p

Οι ψευτο-τι; :p

Στο χωριό μου έτσι τους λένε:p είναι αυτοί που για να πάνε στην καφετέρια ντύνονται σαν να πάνε να επισκευτουν τον πρωθυπουργό..

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Στο χωριό μου έτσι τους λένε:p είναι αυτοί που για να πάνε στην καφετέρια ντύνονται σαν να πάνε να επισκευτουν τον πρωθυπουργό..

Μαζί σου! Συμφωνώ!

Που αποφασίσανε μαζί με την αύξηση του εισητηριου στον οασθ να βάλουν και μικρά λεωφορεία στην πιο πολυσύχναστη γραμμή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Ένα εύγε στον οασθ και να μην προλάβει κανείς τους να πάρει σύνταξη.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

με εκνευριζει οταν περπαταω ανεμελα στο δρομο να πεφτουν πανω μου μερικοι,επειδη ερχονται στην ιδια κατευθυνση με μενα, και βαριουνται να στριψουν τα ποδια τους προς αλλη κατευθυνση ,με αποτελεσμα να γινει μετωπικη συγκρουση:lol:

με εκνευριζει οταν πας σε ενα μερος για φαγητο να ναι μια παρεα διπλα με ανεγκεφαλους στο διπλα τραπεζι και να σε θαβει.μου χει τυχει προσφατα σε ενα πολυ ωραιο εστιατοριο κοντα σε λιμανι με ενα ωραιο μπεργκερ και κατι μη τους χαρακτηριζω με κοιτουσαν ολη την ωρα και με θαβανε και τη φιλη μου μαζι.ετσι ειμουν μη κανω καυγα.αν και γενικα αυτο παντα συμβαινει.

και οταν μπαινω στο λεωφοριο γιατι ΟΛΟΙ πρεπει να καθονται μπροστα στη πορτα για να βγεις;;:::mad:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Που αποφασίσανε μαζί με την αύξηση του εισητηριου στον οασθ να βάλουν και μικρά λεωφορεία στην πιο πολυσύχναστη γραμμή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Ένα εύγε στον οασθ και να μην προλάβει κανείς τους να πάρει σύνταξη.

Για ποια γραμμή μιλάς;Για το εκπληκτικό 21 που χωράει 10 άτομα;

Σήμερα ήμουν στον ηλεκτρικό, μπαίνουν κάτι ψευτοποζερια του κερατά, και άρχισαν να μιλάνε... Μια στις 2 λέξεις το μακακας, και να τους αγριοκοιταζει όλο το βαγόνι και αυτοί εκεί...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Για ποια γραμμή μιλάς;Για το εκπληκτικό 21 που χωράει 10 άτομα;

Όχι κάνανε το κορυφαίο πήρανε παρόμοια λεωφορεία σε μέγεθος με αυτά τα 21 και τα βάλανε στη γραμμή 32 :dance: :clap:

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Όχι κάνανε το κορυφαίο πήρανε παρόμοια λεωφορεία σε μέγεθος με αυτά τα 21 και τα βάλανε στη γραμμή 32 :dance: :clap:

Και στην 34,είναι άδικο να περιμένεις πόση ώρα και να μην μπορείς να ανέβεις στο λεωφορείο. Αν έρθει ελεγκτής και μου πει τπτ για αχτυπητο εισιτήριο, θα του το δώσω να το ακυρώσει αυτός. Περνώντας πάνω από τους συνεπιβατες.

Για να παει να δει τον πρωθυπουργο που φοραει 5.000 ευρω κουστουμι ο ψευτογραβατακιας θελει τουλαχιστον 1000ευρω κουστουμι για να εμφανιστει μπροστα του....αρα για να το φοραει αυτο το "τουλαχιστον 1000ευρω" στη καφετερια σημαινει οτι εχει να βαλει βρακι στο κωλο του και ειναι tom ford αλλιως θα ντυνοταν σαν γιδοβοσκος.

Edited by michaelp900

Για να παει να δει τον πρωθυπουργο που φοραει 5.000 ευρω κουστουμι ο ψευτογραβατακιας θελει τουλαχιστον 1000ευρω κουστουμι για να εμφανιστει μπροστα του....αρα για να το φοραει αυτο το "τουλαχιστον 1000ευρω" στη καφετερια σημαινει οτι εχει να βαλει βρακι στο κωλο του και ειναι tom ford αλλιως θα ντυνοταν σαν γιδοβοσκος.

Μάλλον δεν το έπιασες το νόημα, όταν λέμε γραβατάκιας δεν σημαίνει απαραίτητα να φοράει κοστούμι, κάτι σαν κλαρινογαμπρός να το πω έτσι,

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Όταν παραγγέλνεις σαλάτα και ο άλλος που είναι στο τραπέζι παίρνει με το πηρούνι του κ όχι με το κουτάλι της σαλάτας. Είναι ο λόγος που δεν παραγγέλνω σαλάτα ή αν βρεθώ σε τραπέζι παίρνω στην αρχή στο πιάτο μου και τέλος. Και μετά παρακολουθώ τις βουτιές των άλλων στο πιάτο!
Samsung S8

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους:) θα συμφωνησω με τους συμπολιτες πιο πανω που ενω αυξηθηκαν τα κομιστρα του ΟΑΣΘ υπαρχει υποβαθμιση των υπηρεσιων του, στην δικια μου γραμμη το 11 απο τις πλεον τραγικες με τα παναρχαια κοκκινα αστικα και την μεγαλη αναμονη στις στασεις:mad:

Επισης να επανελθω σε θεμα που ειχα αναφερθει παλαιοτερα, στα παρκαρισμενα ΙΧ στα πεζοδρομια και την αναισθησια ορισμενων να ξεπερνα καθε οριο:mad: προσφατο περιστατικο στην περιοχη μου με ενα θηριωδη τζιπ που οχι μονο εκλεινε ολο το πεζοδρομιο αλλα εβγαινε και λιγο προς τον δρομο, φυσικα ο κατοχος σε κοντινο ουζερι καλοπερνουσε.... Μου αναψαν τα λαμπακια και τον εδωσα στεγνα στο 100...την εφαγε την κλησουλα και ηρθε στα ισια του:rolleyes:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Επισης να επανελθω σε θεμα που ειχα αναφερθει παλαιοτερα, στα παρκαρισμενα ΙΧ στα πεζοδρομια και την αναισθησια ορισμενων να ξεπερνα καθε οριο:mad: προσφατο περιστατικο στην περιοχη μου με ενα θηριωδη τζιπ που οχι μονο εκλεινε ολο το πεζοδρομιο αλλα εβγαινε και λιγο προς τον δρομο, φυσικα ο κατοχος σε κοντινο ουζερι καλοπερνουσε.... Μου αναψαν τα λαμπακια και τον εδωσα στεγνα στο 100...την εφαγε την κλησουλα και ηρθε στα ισια του:rolleyes:

Έχεις απόλυτο δίκιο, κι εμένα με εκνευρίζει όσο δεν πάει αυτή η κατάσταση με τους αδιάφορους συμπολίτες μας που δεν νοιάζονται στο παραμικρό αν ενοχλούν. Πάντως πιστεύω ότι κάτι τέτοιοι τύπου συνήθως έχουν άκρες και τις σβήνουν τις κλήσεις. Όσο κι αν μερικές φορές φτάνω στα όριά μου και θα ήθελα να πάρω μία βαριοπούλα και όπου βλέπω τέτοιον τύπο που παρκάρει όπου γουστάρει να του κάνω καλοκαιρινά τα φανάρια, παρόλα αυτά, ένα από τα παρακάτω αυτοκόλλητα, μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού, σε μέγεθος Α3 για να μη βλέπει να οδηγήσει, και με ενισχυμένη κόλλα ώστε να μη βγαίνει εύκολα, είναι η πιο "πολιτισμένη" λύση:

http://www.epoli.gr/content/data/multimedia/images/Eimai_Gaidaros_Parkarw.jpg

:grin: :rolleyes:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Πάντως μιλώντας για οδηγούς κλπ, ο χειρότερος τύπος για μένα δεν είναι ο παππούς που οδηγάει αργά και αριστερά, ή ο ατζαμής που πάει με 10km/h σε στενό μονόδρομο δημιουργώντας μποτιλιάρισμα, ούτε η δεσποινίδα/κυρία/θεία που οδηγεί σαν να είναι μόνη της στο δρόμο (και φτιάχνει και το κραγιόν/makeup στο φανάρι), ούτε ο γκαζοφονιάς ντελιβεράς μηχανάκιας που πάει ανάποδα με χίλια για να παραδώσει όλες τις παραγγελίες στην ώρα του, αλλά ούτε και ο κάγκουρας κλαρινογαμπρός νεαρός που χαλάει τον κόσμο με το κwλοφτιαγμένο peugeot 106 που ακουμπάει πάτωμα από το χαμήλωμα. Όχι, κανένας από αυτούς δεν με εκνευρίζει περισσότερο από τον κλασσικό ελληνάρα οδηγό (όλων των ηλικιών και των δύο φύλων), που οδηγεί με το κwλοκινητό στο χέρι. Είναι αποδεδειγμένο μέσα από πολλές έρευνες ότι η έλλειψη προσοχής και ετοιμότητας του οδηγού που μιλάει στο κινητό ενώ οδηγεί είναι στα ίδια επίπεδα με αυτή κάποιου που έχει πιει 2-3 ποτηράκια παραπάνω, και ακόμα κι αν χρησιμοποιεί handsfree. Πόσο μάλλον όταν το ένα του χέρι είναι απασχολημένο να κρατάει το κινητό. Θα μπορούσα να γίνω φονιάς εξαιτίας ενός τέτοιου οδηγού, που εν γνώσει του οδηγεί βάζοντας τον εαυτό του και τους υπόλοιπους σε κίνδυνο. :mad:

Και καλά ο μέσος θείος/άσχετος/κλπ, που δεν ξέρει, μεγάλο μερίδιο αυτού του τύπου των οδηγών είναι και νέα παιδιά, με πολύ εξελιγμένα κινητά, δηλαδή δεν ενδιαφέρονται να πάρουν ένα ρημαδο-Bluetooth να είναι λιγότερο επικίνδυνοι. Αλλά εκεί αυτοί, με το ρημάδι στο αυτί... :knife:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

:)Αγαπητε μου φιλε panosz75 ποσο μεγαλο δικιο εχεις σε οσα αναφερεις, παραλληλες σκεψεις εχω κανει πολλες φορες οταν αναγκαζομαι να κατεβαινω στον δρομο με καθε κινδυνο γιατι ο καθε ηλιθιος-α θεωρει οτι μπορει να κανει οτι του καπνισει, και αντε να παει στα κομματια εγω μπορω να κατεβω στον δρομο και να κινηθω με προσοχη, αλλοι συναθρωποι μας εχουν διαφορα προβληματα υγειας και δυσκολευονται αυτοι τι φταινε:(

Για το θεμα της κλησης στην συγκεκριμμενη περιπτωση δεν ειναι οτι τον πονας οικονομικα αλλα η ξεφτιλα:lol: να σηκωνεται απο το τραπεζι και να προσπαθει να δικαιολογηθει και το ολο σπασιμο που του αξιζει, καποιες φορες σε παρανομα σταθμευμενα ιχ εχω δει κολλημενα αυτοκολητα με γαιδαρους και εχω λιωσει:lol::lol::lol:

hqdefault.jpg

http://www.facebook.com/ThessalonikiPoliTonBarbaron

:)Φίλε Bayern4 +1 έγραψες.....

hqdefault.jpg

Αυτοί που καπνίζουν στα ασανσέρ.

Οκ φίλε καταλαβαίνω, έχεις χαρμανιάσει, νιώθεις την έλλειψη νικοτίνης να σου τρυπάει τον εγκέφαλο και μία σταλαγματιά κρύου ιδρώτα χαϊδεύει το αριστερό ζυγωματικό σου. Τα 30 Γ*ΜΗ**ΝΑ δευτερόλεπτα που θα κάνεις για να φτάσεις στην είσοδο και να ανάψεις τον τσιγάρο μπορείς να τα αντέξεις και να μην γεμίσεις το ασανσερ με το καπνό σου και την άσχημη μυρουδιά για την επόμενη ώρα, χώρια για τους παππούδες και αυτούς που έχουν αναπνευστικά προβλήματα όπως εγώ, που κυριολεκτικά για τα 30 δευτερόλεπτα τους καταστρέφεις αφού ουσιαστικά δεν μπορούν να πάρουν ανάσα.

:X

Το "ThessalonikiPoliTonBarbaron" κάλλιστα θα μπορούσε να λέγεται "VolosPoliTonBarbaron" ή "LarisaPoliTonBarbaron" ή οτιδήποτε άλλο, για τον απλούστατο λόγο ότι βάρβαροι απολίτιστοι ελληνάρες υπάρχουν παντού, σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Απόλυτη ασέβεια προς το συνάνθρωπο, το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον βλέπουμε καθημερινά και στη δική μου πόλη. Στέκομαι σε μια από τις καταχωρίσεις της σελίδας που παραθέτεις, εκεί που αναφέρει για τα σκουπίδια που αφήνουν στο πάρκο οι πιτσιρικάδες Σάββατο βράδυ, επειδή γίνεται και σε ένα από τα μεγάλα πάρκα της πόλης μου. Κι εκφράζω απορία, γιατί η εν λόγω πράξη γίνεται εκ συστήματος και από συγκεκριμένα νεαρά άτομα, συγκεκριμένης κοινωνικής/ιδεολογικής κατεύθυνσης: η αναρχία/αντιεξουσία δεν υποτίθεται ότι συμβαδίζει με την οικολογία, δηλαδή με το σεβασμό προς το περιβάλλον; Αν ναι, γιατί κι εγώ Κυριακή πρωί βλέπω το πάρκο γεμάτο από σκουπίδια, χαρτιά/σακούλες από σουβλάκια/πίτσες, τενεκεδάκια από μπύρες, κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς;... :what: :blink:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...