Barrichello Δημοσιεύτηκε September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2004 Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη playlist με Ελληνικες μπαλαντες και τετοιου ειδους τραγουδια? Το αντιστοιχο επισημασμενο αν και πολυ καλο και πληρες, εχει μονο ξενα τραγουδια! Ακουω προτασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Μερικά για αρχή 2002GR – Εσύ Μου 'Πες Αγγέλακας – Όταν Χαράζει Ελευθερία Αρβανίτικη – Εδώ Να Μείνεις Ελευθερία Αρβανίτικη – Με Το Ίδιο Μακό Αχαιοί - Υγρή Πτήση Δήμητρα Γαλάνη - Δεν Είσαι Εδώ Νίκος Γρηγοριάδης & Κατερίνα Κυρμιζή - Νυχτερινό Εκείνος κι Εκείνος - Το Πάθος Ενδελέχεια - Χάρτινες Σαίτες Δημήτρης Ζερβουδάκης – Βαριά Ποτά, Βαριά Τσιγάρα Παντελής Θαλασσινός – Ανάθεμά Σε Παντελής Θηβαίος & Ελένη Τσαλιγοπούλου – Βροχή Μου Παντελής Θηβαίος – Αγάπη Χρήστος Δάντης & Κώστας Τουρνάς – Λεν' Αλκίνοος Ιωαννίδης - Θα ‘Μαι Κοντά Σου Αλκίνοος Ιωαννίδης – Όνειρο Ήτανε Μελίνα Κανά – Τα Μεταξωτά Βασίλης Καζούλης - Φανή Βασίλης Καζούλης - Κάτι Να Γυαλίζει Βασίλης Καζούλης - Για Τον Δημήτρη Βασίλης Καζούλης - Το Τελευταίο Κατσιμίχα – Μη Γυρίσεις Κίτρινα Ποδήλατα – Ποτέ Ξανά Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Απουσία Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Νότος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Μικρός Τιτανικός Σωκράτης Μάλαμας & Μελίνα Κανά – Ανήσυχες Μέρες Μάσκες – Άρωμα Ξύλινα Σπαθιά – Ατλαντίς Ξύλινα Σπαθιά – Φωτία Στο Λιμάνι Όναρ – Ξεχασμένη Μελωδία Όναρ – Πόσα Πλοία Όναρ & Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Δε Χρωστάω Σε Κανένα Δημήτρης Παναγόπουλος - Αύρα Πράσσειν Άλογα - Κράτα Με Πράσσειν Άλογα - Στιγμές Παύλος Σιδηρόπουλος – Να Μ’ Αγαπάς Ορφέας Περίδης – Ζηλεύει Η Νύχτα Νίκος Πορτοκάλογλου – Θάλασσα Μου Σκοτεινή Νίκος Πορτοκάλογλου & Μελίνα Κανά – Κλείσε Τα Μάτια Σου Νίκος Πορτοκάλογλου & Ελένη Τσαλιγοπούλου – Να Με Προσέχεις Ελένη Τσαλιγοπούλου – Δε Μας Συγχωρώ Ελένη Τσαλιγοπούλου – Παλιά Φωτογραφία Ελένη Τσαλιγοπούλου – Χίλιες Σιωπές Ανδρέας Τσουκαλάς - Νόμιζα Ριφιφί – Ερωτική Εξομολόγηση Ριφιφί – Φίλα Με Ζακ Στεφάνου – Δείξε Μου Τον Τρόπο Τερμίτες - Νιώθω Πολλά Τερμίτες - Πρώτη Εποχή Μανώλης Φάμελλος - Χαρταετός Υπόγεια Ρεύματα – Ανέμη Υπόγεια Ρεύματα – Μ' Αρέσει Να Μη Λέω Πολλά 'Ολα σχεδόν από Πυξ Λαξ. Δεν αντέχω να τα γράψω ένα ένα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Πραγματικά κορυφαίες επιλογές! Επίσης Τρύπες-Ένα πληρωμένο τραγούδι διάφανα κρίνα-Έγινε η απώλεια συνήθεια μας :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. September 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Thanks παιδια! Πειτε κι αλλα! Θελω μεγαλη ποικιλια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Mόνο Ροκ/Έντεχνο ή απ' όλα τα είδη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. September 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Κυριως αυτα τα 2 αλλα και λιγη ποικιλια δε βλαπτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Πάρε μερικά από Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Για σένα Πριν το τέλος Αγαπάω και αδιαφορώ Μπαλάντα για το Γιάννη Κ. Θα νικήσουμε (venceremos) Κρύψου Πάρε με Είμαι εντάξει Γενέθλια ‘86 Βιτκώρια Για μένα τραγουδώ Να γράφεις να τηλεφωνείς Σφεντόνα Σε θέλω Από μένα τον Βασίλη Βράδυ Σαββάτου Σπάνε οι χορδές μου Οδός Ελλήνων Σα να μη σ’ έχασα Σ’ ακολουθώ Κουρσάρος Τα πουλιά της δυστυχίας Σαν των ματιών σου τις βαφές Βασίλισσα Πρώτη Μαΐου Στέλλα Θεσσαλονίκη Μπαγάσας Αντέχω Σ’ αγαπώ να προσέχεις Φρόνιμα κούκλα μου Καμπαρντίνα Να με φωνάξεις Χαμένες Αγάπες Δεν έχω άλλη υπομονή Έσω ανάγκη Ίσως Νιώθω μεγάλη μοναξιά Προσέχω δυστυχώς Σ' αγαπάω ακόμα Μη φοβάσαι Μάσκες Είναι κι άλλα, αλλά αυτά είναι τα καλύτερα και τα πιο γνωστά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Ανδρέας Τσουκαλάς - Νόμιζα Παύλος Σιδηρόπουλος - Επειδή χωρίσαμε σαν εραστές Παύλος Σιδηρόπουλος - Που να γυρίζεις Παύλος Σιδηρόπουλος - Ρεμπετικό του αποχωρισμού Στέλιος Ρόκκος - Που να γυρίζεις Στόκας & Πασχαλίδης - Δεν μ'ένοιαξε να χάσω Φοίβος Δεληβοριάς - Θέλω να σε ξεπεράσω Πυξ Λαξ - Όλο μ'αφήνεις να σ'αφήνω Παντελής Θαλασσινός - Εισιτήριο στη τσέπη σου Ελευθερία Αρβανιτάκη - Θέλω κοντά σου να μείνω Εκείνος & Εκείνος - Παραισθήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Διάφανα Κρίνα - Μπαλάντα της φωτιάς Χρήστος Δάντης - Κομμάτια Μιχάλης Ρακιντζής - Απόψε που έχει ολόκληρο φεγγάρι Ευρυδίκη - Μισησέ με Βασίλης Καζούλης - Αν ήσουν άγγελος Εξόριστοι - Κάνω μιαν ευχή Όναρ - Χάρτινα Φανάρια Νίκολας Άσημος - Ο μπαγάσας Ξύλινα Σπαθιά - Σιωπή (από τα καλύτερα τραγούδια που έχω ακούσει στη ζωή μου) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Παπακωνσταντινου-Ολα ταχει ο μπαξες Παπακωνσταντινου-Με νικοτινη δυνατη και το Μπομπ Ντυλαν Ασιμος - Το παπακι Ασιμος- παρατα τα παλια μεν αλλα καλα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Φοίβος Δεληβοριάς-Χριστούγεννα Φοίβος Δεληβοριάς-Δεν ξέρω τι είναι Φοίβος Δεληβοριάς-Η όμορφη πόρτα Κατσιμίχες-Ανόητες Αγάπες Σωκράτης Μάλαμας-Καληνύχτα Σωκράτης Μάλαμας-Πάμε να φύγουμε Όνυξ-Για σένα φίλε Νίκος Πορτοκάλογλου-Φοίβος Δεληβοριάς-Υπάρχει λόγος σοβαρός(απλά κορυφή) Νίκος Πορτοκάλογλου-Μάνος Ξυδούς-Άσωτος Υιός Γιάννης Αγγελάκας-Ο χαμένος τα παίρνει όλα(άκουσε το παρόλο που δεν ταριάζει με το θρεντ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andrea doria Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Ξύλινα Σπαθιά - Σιωπή Μανώλης Φάμελλος - Μαγική εικόνα Νίκος Ζιώγαλας - Η αγάπη αν είναι αυτό Ενδελέχεια - Τι τραγούδι να σου πω Απόστολος Ρίζος - Φυσαλίδα Νίκος Πορτοκάλογλου: Δεν μας συγχωρώ Δημήτρης Ζερβουδάκης: Νεράιδες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Ελευθερία Αρβανιτάκη & Χρήστος Θηβαίος -- Ιστορία Παλιά :) Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (16 Σεπ. 2004 , 12:38) Παντελής Θηβαίος & Ελένη Τσαλιγοπούλου – Βροχή Μου Παντελής Θηβαίος – Αγάπη Χρήστος Θηβαίος βρε gkr41 μου ;) :happy: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan (25 Σεπ. 2004 , 16:57) Χρήστος Θηβαίος βρε gkr41 μου ;) :happy: Nαι, sorry :!: Έψαχνα ένα τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού παράλληλα, γι' αυτό έκανα μάλλον το λάθος :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobyhoby Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Arleta - ta hsyxa bradia Arvanitakh - Zwh klemmenh * Arvanitaki - Δεν τραγουδώ παρά γιατί μ' αγάπησες Arvanitaki - Paw_na_piasw_ourano Galani & Loizos-H mera ekeini den tha argisi Galani - Ta galazia sou grammata Iwannidis - Tis kyriakis ta oneira alkinoos ioannidis - Vithos * Ioannidhs Oneiro htane * Kotsiras - Ftanei pou klaime * Kotsiras - Fylakas Aggelos Kotsiras - H prwth mas fora. Kotsiras - Tipota * Kotsiras - Na feyga... Loizos - S'akolouthw Galani - Koutsi kithara * Aleksiou - Tha patheis erwta Mhtsias - Erwtiko papazoglou, nikos - Den Eimai Poihths Elli Paspala - S'agapw peridhs - erwtas einaι Pasxalidhs - Akoma s'agapw * Pasxalidhs - Nanourisma Pasxalidis - San tragoudaki Pasxalidis - Matia pou de vlepontaι * Pasxalidis - O paramythas Pasxalidhs - Syvaritissa Portokaloglou - Na me prosexeis * Portokaloglou - Telos(ola arxizoun edw Γιάννης Σπανουδάκης - Εφυγες Νωρίς * Γιάννης Σπανουδάκης - Ξαφνικός Έρωτας Thalassinos - Eisitirio stin tsepi sou * Tsaligopoulou - Xilies siopes Tsaligopoulou - Pare me st'oneiro tsaligopoulou - piase me tsanaklidou - an m' agapas eleni vitali - Isos Ftene Ta Feggaria Dytikes Synoikies - Pes mou giatι endelexeia - Na 'rthw ki Apopse * Leivadas - Kathe Mpalkoni miliokas - gia to kalo mou papakonstantinou - Antexw papakonstantinou - pare me Papakonstantinou - S' Agapw Na Prosexeis papakonstantinou - Vradi Savvato papakwnstantinou - Agapaw ki Adιαφορω papakwnstantinou - Na me kratas * Papakwnstantinou - prin to teloς ziogalas - Tha Sou Fanerwthw Zak Stefanou - Dei3e mou ton tropo * Tsaknhs - Wres siwphs thivaios & tsaligopoulou - vroxh mou thivaios & moutsatsou - thimamaι Thivaios - Poso poly s'agaphsa Thivaios - Poia Thalassa Thivaios - Erwtomagemenos * Synitheis Ypoptoi - As Itane Na Pnigo Thivaios - Thelw th mera pou tha fygeis * Όναρ) - [Είναι Στιγμές onar - H mpalanta tou nerou tis thalassa onar - Allazeis onar - galazies eromenes maxairitsas - Asteraki Maxairitsas-Pasxalidis - Apousia maxairitsas & Tsaknis(live) - Mes sto diko sou paramithi maxairitsas - tragoudi pou ksemeine mono Maxairitsas - Hmifws kazoulis - Kati na gyalizei * katsimixa - Ela st'oneiro mou Kakepis - Pyrovola to feggarι * Kakepis - Rixnw leyko Kakepis - Ksylinh sxedia * Famelos-Tha Thela Namoun Vasilias Manolis Famelos - As erxosoun gia ligo Pliatsikas Filippos - Exw ksexasei t'onoma sou * Andreou_Karantzas - Agios o erwtas Dantis - Fovamai ta tragoudia * Dantis - Paei H Agaph Mou * Dantis - Psakse Me *** Dantis - To oxima tou dimou * Karvelas_Vissi - O Teleutaios Xoros *** Karvelas_Vissi - Metra Karvelas_Vissi - Emeiς Rokkos - kai_synexizw_na_s_agapw * Rokkos - Etsi agapaw vardis giannis - psyxi mou kardia mou ευριδικη - δε τελειώνουμε ποτέ Pegky Zhna_Nikos Verths - eimaste_xwria Σφακιανάκης - Θέλω να σε ξαναδώ Βαλάντης - Γιατι χωρίς εσένα Βαλάντης - Ομολογώ Λιβιεράτος,Αδάμ-Παραδεισέ μου dantis+Topazh - An ( " * " --->> αγαπημένα μουυυ!!!)) είναι κ άλλα πολλάαααααα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. September 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Μπραβο ρε παιδια...Κι εγω που νομιζα πως μονο εγω τ'ακουω αυτα!! Συνεχιστε αν ξερετε κι αλλα! Great job! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrip Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 ΠΥΞ ΛΑΞ - ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΒΕΡΕΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΠΕΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΘΑ ΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΘΕΣ (ΤΕΕΕΕΕΛΕΙΟ)!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts