Sofos_5 Δημοσιεύτηκε April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2014 (edited) Σ'αυτό το θέμα θα συγκεντρώνουμε τις φωτογραφίες και βίντεο που σχετίζονται με την καλή ή όχι απόδοση της κάμερας των 13 megapixels που έχει η έκδοση του Galaxy Note 3. Παρακαλώ να περιοριστούμε μόνο σε οπτικό υλικό από το Note3, αποφεύγοντας συγκριτικά με κάμερες άλλων τηλεφώνων. Edited April 18, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μια χαρα τραβαει το δικο μου κι εκτός ημερας.Μεσα σε καφε με φωτισμο κατω του μετριου... https://www.dropbox.com/sh/as215y23dvolar0/jEPTm_yuF- Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 και εγω νομιζω ειναι μια χαρα,μηπως υπαρχουν διαφορετικα camera module? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 και εγω νομιζω ειναι μια χαρα,μηπως υπαρχουν διαφορετικα camera module? Πραγματικα εχει περασει κ απο το δικο μου μυαλο κατι τετοιο. Η δικη μου η αναγκη δεν ειναι τοσο σε χαμηλο φωτισμο οσο να μπορω να βγαζω τον μικρο εν κινησει χωρις να ειναι κουνημενες οι φωτο. Και οπως και να το κανουμε οι περισσοτερες των περιπτωσεων ειναι να βρισκεσαι σπιτι με φωτισμο εσωτερικου χωρου. Οχι ομως κ ιδιαιτερα απαλο φωτισμο. Ικανοποιητικο θα τον ελεγα... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εσεις ειστε ικανοποιημενοι απο αυτες τις φωτογραφίες;; σκοτεινο δωματιο με φλας. Γτ εγω πιστευω εχει πολυ θορυβο. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 καλες φαινονται κατα την δικη μου γνωμη. αλλα η δικη μου ισως να μην μετραει γιατι το μονο πραγμα που δεν χρησιμοποιω στο κινητο ειναι η καμερα :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εσεις ειστε ικανοποιημενοι απο αυτες τις φωτογραφίες;; σκοτεινο δωματιο με φλας. Γτ εγω πιστευω εχει πολυ θορυβο. Έχουν αρκετό θόρυβο και στην οθόνη του υπολογιστή φαίνεται περισσότερο. Και εγώ που έχω τραβήξει βράδυ σε εσωτερικό χώρο με φώτα,είχα αρκετό θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Αρα λοιπον πιστευω στο τομεα φωτογραφιας η Samsung απετυχε στο note 3. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Αρα λοιπον πιστευω στο τομεα φωτογραφιας η Samsung απετυχε στο note 3. Το ότι έχετε κάποιοι θέμα με την κάμερα δεν σημαίνει ότι έχουμε και όλοι ;) Δεν χρειάζεται να το ξανά πιάνουμε από την αρχή το θέμα... Edited April 17, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Το ότι έχετε κάποιοι θέμα με την κάμερα δεν σημαίνει ότι έχουμε και όλοι ;) Δεν χρειάζεται να το ξανά πιάνουμε από την αρχή το θέμα... Μπορεις να μας βαλεις καποια φωτογραφια απο σκοτεινο δωματιο η σε πολυ χαμηλο φωτισμο για να δουμε και εμεις τελικα ποσο καλες φωτο βγαζουν τα note που δν εχουν θεμα;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Μπορεις να μας βαλεις καποια φωτογραφια απο σκοτεινο δωματιο η σε πολυ χαμηλο φωτισμο για να δουμε και εμεις τελικα ποσο καλες φωτο βγαζουν τα note που δν εχουν θεμα;; Έχει βάλει ....post 6648 Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Σε μια καφετερια που ο φακος γεμίζει φως απο διαφορα σημεια δν ειναι αντικειμενικο. Ασ πουμε φωτογραφια ενδεικτικη ειναι απο ενα δωματιο με χαμηλο φωτισμο. Χωρις φλας και με φλας μετα. Εκει βλεπεις κατα ποσο εχει θορυβο.. Παιδια φιλικα παντα ετσι. Απλα εχει γινε και στο xda μεγαλος ντορος.. Edited April 17, 2014 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Σε μια καφετερια που ο φακος γεμίζει φως απο διαφορα σημεια δν ειναι αντικειμενικο. Ασ πουμε φωτογραφια ενδεικτικη ειναι απο ενα δωματιο με χαμηλο φωτισμο. Χωρις φλας και με φλας μετα. Εκει βλεπεις κατα ποσο εχει θορυβο.. Παιδια φιλικα παντα ετσι. Απλα εχει γινε και στο xda μεγαλος ντορος.. Φίλε μου το νοτε με χαμηλό φως δωματίου και φλας βγάζει άψογα.... Τώρα χωρίς φλας έχει θόρυβο... Εγω χρησιμοποιώ πάντα φλας σε χαμηλό φωτισμό και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παιδιά σήμερα παρατήρησα στην κάμερα οτι σε μέρη με πολύ χαμηλό φωτισμό κάνει κάτι γραμμές και αν τραβήξω χωρίς φλας αποτυπώνονται και στις φωτογραφίες οι γραμμές. Δεν μου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς δεν τραβάω χωρίς φλας, αλλά υπάρχουν σ ολους οι συγκεκριμένες γραμμές;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Παιδια καλημερα και Καλη Ανασταση!!Τη δικια μου φωτο που τη τραβηξα βραδυ αλλα με φως(μετριο),πως τη βλεπετε??? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Παιδια καλημερα και Καλη Ανασταση!!Τη δικια μου φωτο που τη τραβηξα βραδυ αλλα με φως(μετριο),πως τη βλεπετε??? χάλια;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 χάλια;;;;; Γινε λιγο πιο σαφης!!!!!!!Χαλια οντως???Η κανεις πλακα???Γιατι εμενα δε μου φαινεται και χαλια!!!Την εβγαλα χωρις καμια εξτρα ρυθμιση... :) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Γινε λιγο πιο σαφης!!!!!!!Χαλια οντως???Η κανεις πλακα???Γιατι εμενα δε μου φαινεται και χαλια!!!Την εβγαλα χωρις καμια εξτρα ρυθμιση... :) Αν τη δεις σε υπολογιστή (άρα και μεγάλη οθόνη) θα καταλάβεις ότι είναι πραγματικά μία κακή φωτογραφία,θαμπή και χωρίς λεπτομέρεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αν τη δεις σε υπολογιστή (άρα και μεγάλη οθόνη) θα καταλάβεις ότι είναι πραγματικά μία κακή φωτογραφία,θαμπή και χωρίς λεπτομέρεια... Οκ...Ευχαριστω!!!Τωρα πως μπορω να βελτιωσω τη κατασταση???Τι μπορω να ρυθμισω???Η δε γινεται τιποτα και εχω κι εγω προβλημα?? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 φωτο σε εσωτερικο χωρο με φωτισμο http://s4.postimg.org/jlzjaziml/20140303_015243.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Με φλας η χωρις? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Όλοι έχουμε πρόβλημα!! Οι φωτογραφίες αυτές είναι χειρότερες από dslr αξίας 1000€...Τραγικό γρήγορα στο service!! Το θέμα ειναι οτι βγάζει χειρότερα απο το s3 σε χαμηλό φωτισμό. Έχω κάνει άπειρες δοκιμές και το έχω διαπιστώσει. Εκτός και αν έχει πρόβλημα η κάμερα μου τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Για να το λήξουμε το θέμα γιατί έχει κουράσει: Κανένα S3 δεν βγάζει καλυτερες φωτογραφίες απ το Note 3. Η κάμερα του είναι υπέροχη και σε χαμηλό φωτισμό εαν χρησιμοποιείτε φλας παραμένουν πολύ καλές οι φωτογραφίες. Αν βγάζετε σε χαμηλό φωτισμό χωρίς φλας, περιμένετε και θαυματα;;;; Το πως θα χρησιμοποιήσετε την καμερα, με ποιες ρυθμίσεις και με ποιο mode είναι δικό σας θέμα και πρόβλημα. Μην τα ρίχνετε στην κάμερα όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Για να το λήξουμε το θέμα γιατί έχει κουράσει: Κανένα S3 δεν βγάζει καλυτερες φωτογραφίες απ το Note 3. Η κάμερα του είναι υπέροχη και σε χαμηλό φωτισμό εαν χρησιμοποιείτε φλας παραμένουν πολύ καλές οι φωτογραφίες. Αν βγάζετε σε χαμηλό φωτισμό χωρίς φλας, περιμένετε και θαυματα;;;; Το πως θα χρησιμοποιήσετε την καμερα, με ποιες ρυθμίσεις και με ποιο mode είναι δικό σας θέμα και πρόβλημα. Μην τα ρίχνετε στην κάμερα όμως! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αυτη με φλας πως σας φαινεται???? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts