al3x1k0 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Κ εγώ ήμουν επιφυλακτικη αλλά τελικά μου αρέσει πολύ!:D:D Εάν λερωθει το λουράκι πώς το καθαρίζουμε?? Με υγρό πανάκι ?με azax?:O Εγώ με υγρό πανάκι θα το καθάριζα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Επειδη τελικα ολα τα σμαρτ ρολογια που βγαινουν δεν μου λενε τιποτα και το gear s ειναι μακραν καλλυτερο απο ολα θελω να σας κανω μια και μοναδικη ερωτηση,μπορω δλδ να βγαζω την καρτα σιμ του κινητου να την βαζω στο ρολοι να συνδεω ενα bluetooth ακουστικο και να κανω κλησεις μνμ να λαμβανω μειλ κλπ κλπ ?Αντε αλλη μια ερωτηση για να συνδεσω το ρολοι με το κινητο και να να λαμβανω παλι κλησεις μνμ και μειλ η οτιδηποτε αλλο πρεπει το ρολοι να εχει σιμ και αυτο? η απλα περνανε ολα απο το τηλ στο ρολοι? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια :) Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Επειδη τελικα ολα τα σμαρτ ρολογια που βγαινουν δεν μου λενε τιποτα και το gear s ειναι μακραν καλλυτερο απο ολα θελω να σας κανω μια και μοναδικη ερωτηση,μπορω δλδ να βγαζω την καρτα σιμ του κινητου να την βαζω στο ρολοι να συνδεω ενα bluetooth ακουστικο και να κανω κλησεις μνμ να λαμβανω μειλ κλπ κλπ ?Αντε αλλη μια ερωτηση για να συνδεσω το ρολοι με το κινητο και να να λαμβανω παλι κλησεις μνμ και μειλ η οτιδηποτε αλλο πρεπει το ρολοι να εχει σιμ και αυτο? η απλα περνανε ολα απο το τηλ στο ρολοι? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια :) Στο πρώτο που ρώτησες νομίζω ότι γίνεται !Αφού παίρνει σιμ :D Απλά πρέπει να ταιριάζει στο μέγεθος! Στο δεύτερο που ρώτησες: συνδεεις το ρολόι με το κινητο κ ότι λαμβάνεις στο κινητό το βλέπεις από το κινητό χωρίς να έχει κάρτα :happy: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τέλεια, τώρα περιμένουμε να πέσουν λίγο οι τιμές , Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έχω βάλει 2η καρτα στο gear με τον ίδιο αριθμό που έχω και στο κινητό. .. όταν δεν παίρνω το note βγαινω μόνο με το gear και το Bluetooth . Κάνει τα πάντα από ίντερνετ μέχρι ότι κάνει ένα κινητό. .. όταν έχω και τα 2 μέσω Bluetooth μου έρχονται οι ειδοποίησεις και gear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Να κοιτάς στο eshop!!κατά καιρούς τ βάζει προσφορά στα 299€ :D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Εχει ηδη αρχισει να κυκλοφορει. Συνδυαζει ολα τα καλά και έχει επιτέλους και GPS!!! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Έχω βάλει 2η καρτα στο gear με τον ίδιο αριθμό που έχω και στο κινητό. .. όταν δεν παίρνω το note βγαινω μόνο με το gear και το Bluetooth . Κάνει τα πάντα από ίντερνετ μέχρι ότι κάνει ένα κινητό. .. όταν έχω και τα 2 μέσω Bluetooth μου έρχονται οι ειδοποίησεις και gear. Πως την ζητησες απο τον παροχο και τι του ειπες?Σε χρεωσανε τιποτα παραπανω? ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να κοιτάς στο eshop!!κατά καιρούς τ βάζει προσφορά στα 299€ :D Το εχω βρει αμαζον γερμανια στα 289 αλλα περιμενω θα πεσει και αλλο τωρα που θα βγει το 2 :happy: ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει ηδη αρχισει να κυκλοφορει. Συνδυαζει ολα τα καλά και έχει επιτέλους και GPS!!! Αμα θα το δεις απο κοντα θα απογοητευτεις , το ειδα Γαλλια πριν 2 εβδομαδες,παρα πολυ μικρο :( Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Έχω συνδεση και την ζήτησα κανονικά για 2η συσκευή την κάρτα ( nanosim ). Η χρέωση είναι 5 ευρω επιπλέον τον μήνα αλλά είχα αρκετή έκπτωση για να παραμείνω στο προγραμμα/συμβόλαιο που έχω οπότε στην ουσία με την έκπτωση που πήρα είναι σαν να την έχω δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Υπάρχουν ζελατίνες για το gear 2 neo ώστε να μην γρατζουνιεται η οθόνη? Επίσης αν πάω σε ρολογαδικο και τους πω να μου βάλουν μεταλλικο μπρασελε θα μπορούν να το κάνουν? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εχει ηδη αρχισει να κυκλοφορει. Συνδυαζει ολα τα καλά και έχει επιτέλους και GPS!!! η καταχώρηση για το 3G μοντέλο ήταν λάθος και έχει αφαιρεθεί ήδη. Το μοντέλο αυτό αρχικά θα κυκλοφορήσει μόνο ΗΠΑ και Κορέα. Εξάλλου έχει e-SIM,οπότε δε νομίζω να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 γύρισα σε gear s ύστερα από αρκετό καιρό. δεν θυμάμαι να είχα τόσο καλή αναμονή με κάρτα σιμ μέσα... πρέπει να έγινε κάποιο update? το μόνο παράπονο που έχω, είναι ότι θα ήθελα live ένδειξη καρδιακών παλμών, χωρίς να χρειάζεται να περιμένω να τελειώσει το scan επίσης θα ήθελα στις εξερχόμενες κλήσεις από το ρολόι, να υπήρχε επιλογή να μπορώ να επιλέγω από πια σιμ να κάνει τις κλήσεις η να στέλνει sms... χωρις να πρέπει πρώτα να απενεργοποιώ το bluetooth... επίσης θα ήθελα σαν ειδοποίηση να ειχα ηχο με δόνηση ταυτόχρονα.... θα ήθελα κάτι με εμφάνιση μοτο360, λειτουργίες gear s, (με μικρόφωνο και speaker), και αντί για tizen να ειχα android wear, δεδομένης της καλύτερης υποστήριξης αν και το tizen δεν ειναι ασχημο.... πολλές φορές ειδα στο κινητό την ένδειξη wifi direct και μου ρουφούσε την μπαταρία του κινητού αρκετά..... ενώ ήταν συνδεδεμένο με bluetooth.... γιατί αυτό? απορώ πάντως πως αγοράζει ο κόσμος το apple watch.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το πηρα παιδια (gear s),καλα ποσο μακακας ειμαι που δεν το ειχα παρει απο περσυ,τα σπαει το ρολογακι και οθοναρα και μια χαρα μπαταρια ,δεν καταλαβαινεις οτι το φορας,φοβερο ηχειο και φορτιζει και μια χαρα γρηγορα,αψογη συνεργασια με το κινητο μου (note 4) :D:D:D:D:D:D Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το πηρα παιδια (gear s),καλα ποσο μακακας ειμαι που δεν το ειχα παρει απο περσυ,τα σπαει το ρολογακι και οθοναρα και μια χαρα μπαταρια ,δεν καταλαβαινεις οτι το φορας,φοβερο ηχειο και φορτιζει και μια χαρα γρηγορα,αψογη συνεργασια με το κινητο μου (note 4) :D:D:D:D:D:D Καλησπέρα. Εύχομαι να το ευχαριστηθείς! Από που το πήρες και με τι τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλησπέρα. Εύχομαι να το ευχαριστηθείς! Από που το πήρες και με τι τιμή; Να εισαι καλα ευχαριστω,Μεταχειρισμενο μιας εβδομαδας χρηση στο κουτι του (απο ελλαδα) 240 ευρο ,πολυ καλη μπισνα :happy: Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Δοκίμασα να κάνω ενημέρωση λογισμικού στο gear 2 neo και μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι τροποποιημένο. Απλά να αναφέρω ότι έχω ρουταρισμένο note edge stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλησπέρα. Έχετε καταφέρει να κάνετε το Gear s να παίξει ράδιο μέσω Opera ή με κάποιο άλλο τρόπο; Στο e radio που μπήκα και προσπάθησα μου βγάζει ότι θέλει update ο browser... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Παιδια μια γρηγορη ερωτηση με μια γρηγορη απαντηση....:rolleyes: Μου δινουν ενα gear συνεργαζετε με το ip 5s ...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Παιδια μια γρηγορη ερωτηση με μια γρηγορη απαντηση....:rolleyes: Μου δινουν ενα gear συνεργαζετε με το ip 5s ...??? Όχι δε συνεργάζεται. Τουλάχιστον σε εργοστασιακή κατάσταση. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Όχι δε συνεργάζεται. Τουλάχιστον σε εργοστασιακή κατάσταση. Ευχαριστω;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Σήμερα έφτασε στα χέρια μου το Gear 2 που αγόρασα μέσω ebay σε τέλεια τιμή. Είναι υπέροχο. Δυστυχώς το Gear S2 είναι ακόμα σε υψηλή τιμή. :D Υπάρχει κάποια ενότητα με κόλπα και άλλα τέτοια ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καινούργιο ή μςταχειρισμένο; Πόσο το πήρες; Το βλέπω στο γερμανικό ebay αρκετά τσιμπημένο. Η μεγαλύτερη χαζομάρα που έκανα όταν το πούλησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καινούργιο ή μςταχειρισμένο; Πόσο το πήρες; Το βλέπω στο γερμανικό ebay αρκετά τσιμπημένο. Η μεγαλύτερη χαζομάρα που έκανα όταν το πούλησα... 105€ τελική τιμή. (Μεταφορικά, ασφάλεια, κλπ) Είναι σαν να το άνοιξα εγώ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Μου έστειλε μαζί και την απόδειξη αγοράς του από Γερμανικό μαγαζί. Είναι ακόμα στην εγγύηση. Αν ψάξεις καλά θα βρεις. Εγώ έψαχνα πολύ καιρό. Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ερώτηση. Για να βάλω ξυπνητήρι στο ρολόι θέλει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή ; Υπάρχει τρόπος να έχει ταυτόχρονα και ήχο και δόνηση ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 καλημερα...ελαβα μια αναβαθμιση για το gear s ...δυστυχως μετα την αναβαθμιση εχω προβληματα ιδιαιτερα οταν η μπαταρια φτανει στην μεση και αναγκαζομαι να κανω restart...συμβαινει σε κανεναν αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts