hrcivic Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Sos ερωτηση και απο εμενα. Επειδη θα το παρω το gear s μεταχειρισμενο αύριο τι πρεπει να προσεξω? Εχουν βγει ελλατωματικα κομμάτια? Κλωνοι υπαρχουν? Γενικα καμμια συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 αν είναι συνδεδεμένο το κινητό με το ρολόι, το headset με ποια από τις δυο συσκευές θα συνδεθεί; με ποιο τροπο; αφού το Bluetooth θα είναι απασχολημένο... Είχα όλα τα Gear Δουλεύει άψογα και με ΒΤ headset Και τα δυο τα κάνεις connect με τo smartphone σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ειδικά αν έχει bluetooth 4.0 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τελικα το πηρα το gear s και ειμαι σε ευχαριστη θεση να πω οτι ηταν η καλυτερη επιλογη που θα μπορούσα να κάνω. Ειναι απιστευτο στις λειτουργιες του αρκετα παραμετροποιησημο πολυ καλο μεγεθος καθολου ογκωδης οπως το παρουσιαζουν πολυ καλη η μπαταρια του ολη μερα το σκαλιζω μαζι με την sim στα σωθικα του κλησεις μηνυματα εκτροπες κακο μου βγαζει ανετα τη μερα. Εντύπωση μου εκανε με οσα ακουσα εδω μεσα. Α παιρνει και mp3 ηχους κλησεις με εφαρμογη. Οσοι κολλατε στη αγορα του μη δισταζετε γιατι θα χασετε. Αξιζει το εργαλειο ειναι και πανέμορφο. Μονο μειον το ηχειο θα το ηθελα λιγο πιο δυνατο. Το μικροφωνο τα σπαει με ακουνε τελεια. Αυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τελικα το πηρα το gear s και ειμαι σε ευχαριστη θεση να πω οτι ηταν η καλυτερη επιλογη που θα μπορούσα να κάνω. Ειναι απιστευτο στις λειτουργιες του αρκετα παραμετροποιησημο πολυ καλο μεγεθος καθολου ογκωδης οπως το παρουσιαζουν πολυ καλη η μπαταρια του ολη μερα το σκαλιζω μαζι με την sim στα σωθικα του κλησεις μηνυματα εκτροπες κακο μου βγαζει ανετα τη μερα. Εντύπωση μου εκανε με οσα ακουσα εδω μεσα. Α παιρνει και mp3 ηχους κλησεις με εφαρμογη. Οσοι κολλατε στη αγορα του μη δισταζετε γιατι θα χασετε. Αξιζει το εργαλειο ειναι και πανέμορφο. Μονο μειον το ηχειο θα το ηθελα λιγο πιο δυνατο. Το μικροφωνο τα σπαει με ακουνε τελεια. Αυτα.... Καλησπέρα. Το λειτουργείς ως αυτόνομη συσκευή ή το έχεις συνδεδεμένο με κάποιο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καλησπέρα. Το λειτουργείς ως αυτόνομη συσκευή ή το έχεις συνδεδεμένο με κάποιο κινητό; Και τα δυο μεσα στη μερα. Πιο πολυ με το κινητο το οποιο τωρα πια το εχω σε δευτερη μοιρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Και τα δυο μεσα στη μερα. Πιο πολυ με το κινητο το οποιο τωρα πια το εχω σε δευτερη μοιρα.. Χρησιμοποιείς ξεχωριστή sim; Μπορεί να αντικαταστήσει λειτουργικά το smartphone; Τα ρωτάω αυτά γιατί εμένα θα με ενδιέφερε η χρήση αυτόνομα, χωρίς τη σύνδεση με κάποιο smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Χρησιμοποιείς ξεχωριστή sim; Μπορεί να αντικαταστήσει λειτουργικά το smartphone; Τα ρωτάω αυτά γιατί εμένα θα με ενδιέφερε η χρήση αυτόνομα, χωρίς τη σύνδεση με κάποιο smartphone. Αυτο εννοω οτι το χρησιμοποιω και με τη δικη του sim αυτονομα. Επισης με την προώθηση κλησεων απο το κινητο στο gear δεν χανεις κλησεις απο κανενα νουμερο. Λειτουργικά γιατι να μην σε καλυψει αφου εχει τα παντα. Ειναι απολαυση σου λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αυτο εννοω οτι το χρησιμοποιω και με τη δικη του sim αυτονομα. Επισης με την προώθηση κλησεων απο το κινητο στο gear δεν χανεις κλησεις απο κανενα νουμερο. Λειτουργικά γιατι να μην σε καλυψει αφου εχει τα παντα. Ειναι απολαυση σου λέω Πρέπει να είναι! Εγώ όμως θέλω να το έχω χωρίς κινητό (από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο συμβατό). Έχω διαβάσει ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί και χωρίς κάποιο συμβατό τηλέφωνο, χάνοντας βέβαια κάποιες από τις δυνατότητές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Πρέπει να είναι! Εγώ όμως θέλω να το έχω χωρίς κινητό (από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο συμβατό). Έχω διαβάσει ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί και χωρίς κάποιο συμβατό τηλέφωνο, χάνοντας βέβαια κάποιες από τις δυνατότητές του. Μπορει να ενεργοποιηθει ναι αν και δεν το εχω δοκιμασει γιατι εγω λογω του οτι ειχα σκοπο να παρω το gear s εφυγα απο την αγαπημενη μου lg και πηγα σε note 4. Μου αρεσει να τα εκμεταλλευομαι πληρως τα gadgets μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Ρίξτε μια ματιά στην προσφορά εδώ, στα 333€: http://www.e-shop.gr/samsung-gear-s-r750-smartwatch-black-p-TEL.019062 Και σε μαύρο χρώμα, που είναι λίγο δυσεύρετο Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Για τυπογραφικο λαθος την κοβω τη τιμη. Αποκλείεται να έχει το λευκο στα 369 και το μαυρο στα 333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Για τυπογραφικο λαθος την κοβω τη τιμη. Αποκλείεται να έχει το λευκο στα 369 και το μαυρο στα 333 Καθόλου τυπογραφικό. Είναι προσφορά εβδομάδας, από αυτές που συνηθίζει το eshop. Πολύ καλη τιμη, από τις καλύτερες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Παιδες απο notification τα android wear υποστηριζουν μονο τις μαμα εφαρμογες ή και viber whatsup κλπ ? Διαβασα οτι οι περισσοτεροι ειστε ευχαριστημενοι, εχει καποιος ομως αποψη για το moto 360 σε συκριση με τα samsung ρολογια ? Συνδεονται με BT η με wifi ? Αν καποιος εχει moto 360 και gear s , ποσο μεγαλυτερο ειναι το gear s ? Edited January 26, 2015 by lucifsg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδες απο notification τα android wear υποστηριζουν μονο τις μαμα εφαρμογες ή και viber whatsup κλπ ? Διαβασα οτι οι περισσοτεροι ειστε ευχαριστημενοι, εχει καποιος ομως αποψη για το moto 360 σε συκριση με τα samsung ρολογια ? Συνδεονται με BT η με wifi ? Αν καποιος εχει moto 360 και gear s , ποσο μεγαλυτερο ειναι το gear s ? Τα πάντα υποστηρίζουν. Όλα με ΒΤ συνδέονται. Το gear s έχει τελείως διαφορετικό σχεδιασμό από το moto 360. Δες τα από κοντά όμως. Προσωπικά θεωρώ το moto 360 ότι πιο όμορφο σε smartwatch, πολυ μπροστά σχεδιαστικά από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Τα πάντα υποστηρίζουν. Όλα με ΒΤ συνδέονται. Το gear s έχει τελείως διαφορετικό σχεδιασμό από το moto 360. Δες τα από κοντά όμως. Προσωπικά θεωρώ το moto 360 ότι πιο όμορφο σε smartwatch, πολυ μπροστά σχεδιαστικά από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί... Με το moto 360 και με κανενα watch με Android wear δεν μπορεις να λαβεις ή να πραγματοποιησεις κλήσεις με οτι κι αν το συνδέσεις. Απ την άλλη απ το πρώτο gear μεχρι και το gear s, αυτο ειναι εφικτό. Μεγαλο μείον για τα watch με wear Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Με το moto 360 και με κανενα watch με Android wear δεν μπορεις να λαβεις ή να πραγματοποιησεις κλήσεις με οτι κι αν το συνδέσεις. Απ την άλλη απ το πρώτο gear μεχρι και το gear s, αυτο ειναι εφικτό. Μεγαλο μείον για τα watch με wear Ο φίλος ρώτησε για notifications. Είναι μειον, ναι, αλλά από την άλλη με το ηχείο που έχει εξοπλισει η σαμμυ όλα τα Gear (μέσα στο αυτοκίνητο και μόνο με απόλυτη ησυχία) , δε συγκινουμαι ιδιαίτερα από την έλλειψη αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ο φίλος ρώτησε για notifications. Είναι μειον, ναι, αλλά από την άλλη με το ηχείο που έχει εξοπλισει η σαμμυ όλα τα Gear (μέσα στο αυτοκίνητο και μόνο με απόλυτη ησυχία) , δε συγκινουμαι ιδιαίτερα από την έλλειψη αυτή... Σε ανοιχτή ακρόαση είναι οποτε τι θαύμα περιμενες να γίνει εκεί;;; Μηπως το κινητό σου εχει καλύτερη ποιοτητα σε ανοιχτη ακρόαση; ;; χρησιμοποιεις ενα Bluetooth hs και λύνεται το θέμα. Υποτίθεται το watch μας διευκολυνει στο να μην βγάζουμε την συσκευη απο τσάντα /τσαντάκι ή να μην το ψαχνουμε μεσα στο σπίτι για να απαντήσουμε στην εισερχομενη κλήση που βλέπουμε αλλα δεν μας επετρεπεται να απαντήσουμε (ετσι λέει η google) Πολυ σοβαρότερο το θεμα των κλησεων, τι να με νοιαζει δηλαδη περισσότερο; ;; Μη χασω το 3ο σχόλιο του Facebook και δεν το δω εγκαιρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Πολυ σοβαρότερο το θεμα των κλησεων, τι να με νοιαζει δηλαδη περισσότερο; ;; Μη χασω το 3ο σχόλιο του Facebook και δεν το δω εγκαιρα;;; Συμφωνω απολυτα. Αν κατι κανει χρησιμο ενα smartwatch αυτο ειναι η δυνατοτητα κλησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Σε ανοιχτή ακρόαση είναι οποτε τι θαύμα περιμενες να γίνει εκεί;;; Μηπως το κινητό σου εχει καλύτερη ποιοτητα σε ανοιχτη ακρόαση; ;; χρησιμοποιεις ενα Bluetooth hs και λύνεται το θέμα. Υποτίθεται το watch μας διευκολυνει στο να μην βγάζουμε την συσκευη απο τσάντα /τσαντάκι ή να μην το ψαχνουμε μεσα στο σπίτι για να απαντήσουμε στην εισερχομενη κλήση που βλέπουμε αλλα δεν μας επετρεπεται να απαντήσουμε (ετσι λέει η google) Πολυ σοβαρότερο το θεμα των κλησεων, τι να με νοιαζει δηλαδη περισσότερο; ;; Μη χασω το 3ο σχόλιο του Facebook και δεν το δω εγκαιρα;;; Θέλεις να βρεθούμε να δοκιμάσουμε ένα από τα κινέζικα smartwatches των 40 ευρω που έχω να δεις διαφορά στην ένταση και ποιότητα των ηχείων; Επίσης μάλλον θα αστειευεσαι όταν λες ότι η ποιότητα είναι ίδια με αυτή την ανοικτή ακρόαση ενός κινητου. Μάλλον έχεις κινητό με ψοφιο ηχείο γιατί η διαφορά είναι χαοτικη. Τέλος, αλήθεια πόσο σημαντικό είναι να μιλάς σε ανοιχτή ακροαση από ένα ρολόι; μόνο στο αυτοκίνητο και μόνο όταν οδηγείς μόνος, γιατί διαφορετικά είτε δε θα ακούς τίποτα στο δρόμο, είτε θα σε κοιτούν σαν alien, είτε θα ακούν ότι δε θέλεις να μοιραστείς με το γείτονα της διπλανής πόρτας. bt ακουστικό λοιπον και καθαρίζεις... Για τις υπόλοιπες, ελάχιστες περιστάσεις, η ανοικτή ακρόαση του κινητου ειναι πολυ καλυτερη λύση... Προσωπικά το smartwatch μου χρησιμεύει για να μη χάνω κλήσεις και να βλέπω ειδοποιήσεις από mail clients και εφαρμογές τύπου Linkedin για να απαντώ άμεσα και αποτελεσματικα. Αν αυτό το κάνω χωρίς να θυσιαζω και το design (βλέπε το κοσμήμα Moto 360) ακόμα καλύτερα... ΥΓ η δυνατότητα να έχω κάρτα sim σε ένα smartwatch είναι φανταστική και για αυτό ήδη έχω δοκιμάσει τρεις φορές το gear s, αλλά με αυτή την αυτονομία δεν πάει πουθενά... Αν όμως μιλάμε για smartwatch τύπου gear 2, ανέφερα παραπάνω τα επιχειρήματα μου... Edited January 27, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Κατι που μου την σπαει στο gear s και δεν καταλαβαινω ειναι γιατι για να ενεργοποιήσω την αυτοματη εκτροπη κλησεων πρεπει να εχω 3g με συνδεση δεδομενων στο gear s?? Επειδη στη περιοχη μου ειναι χαλια το 3g αυτο σημαινει οτι θα χανω κλησεις. Δοκίμασα με wifi μηπως δουλεψει τιποτα. Δοκίμασα με 2g+data παλι τιποτα. Μηπως κάτι μου διαφεύγει? Για διαφορετικες συνθηκες εχω κατεβασει απο playstore εφαρμογη προώθησης κλησεων και δουλευει αψογα χωρις να απαιτει απο το αλλο νουμερο να εχει 3g+data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Τελικα τη βρηκα την ακρη. Το εκανα λαθος στην αρχη λογω του οτι ειχα ενεργοποιημενη την πτηση στο κινητο. Το ρολοι θελει δεδομενα μονο κατα την ενεργοποιηση της εκτροπης μια φορα και μετα λειτουργει και χωρις. Η δουλεια γινεται και με wifi και με 2g+data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Οσοι έχετε το gear s, το έχετε χρησιμοποιήσει μόνο του, με δικιά του sim, για μια ολόκληρη μέρα; Πως ήταν η μπαταρία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Αύριο παραλαμβάνω... Δεν ξέρω αν αποτελεί διαφήμιση, αλλά τη τιμή που αναφέρθηκε πριν ισχύει, οπότε και το αγόρασα. Αύριο θα περάσω να το πάρω και τις επόμενες μέρες θα γράψω όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Από σήμερα το πρωί το ρολόι βρίσκεται στο δεξί (λόγω συνήθειας) καρπό. Με προβληματίζουν δυο πράγματα: 1) Η εκτροπή κλήσης προς τη ΣΙΜ του ρολογιού δεν μπορεί να γίνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ μόλις χάνεται η σύνδεση bluetooth με το κινητό; Και φυσικά να απενεργοποιείται αυτόματα η εκτροπή όταν το bluetooth μπαίνει ξανά εντός εμβέλειας; 2) Έχω ας πούμε εγκαταστήσει 2-3 εφαρμογές (Opera). Δεν μπορώ να έχω "συντόμευση" στις σελίδες που βρίσκονται δεξιά του ορολογιού; Εκεί που βρίσκεται το S-health, Μουσική, Καιρός, να βάλω να βρίσκεται και ο Opera. Το ψάχνω και δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 30, 2015 by truckman Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλοριζικο το εργαλειο. Λοιπον σχετικα με τα ερωτηματα σου. Τα widgets που ειναι στα δεξια της αρχικης οθονης ειναι προκαθορισμενα και δεν μπορεις τουλάχιστον προς το παρον να βαλεις αλλα. Σκρολαρεις τερμα δεξια και πατωντας το + κανεις την αφαιρεση προσθεση προκαθορισμενων ομως widgets. Τωρα για την εκτροπη έπρεπε να ειχες κανει τα μαθηματα σου. Εμενα το μονο που μου ειχε διαφύγει όπως γράφω παραπάνω ειναι οτι πρεπει να εχεις ενεργοποιημενα τα δεδομενα στη καρτα του ρολογιου. Μην ξεχασεις να τικαρεις την απομακρυσμενη συνδεση στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Φίλε μου η επιλογή "Χρήση απομακρ. σύνδεσης" είναι κλικαρισμένη. Επίσης στα "Δίκτυα κινητής" είναι η επιλογή στο "Αυτόματο". Έχεις μήπως κάποιο τηλέφωνο να μιλήσουμε; Το δικό μου είναι 6999920217. Ευχαριστώ Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts