ppetross Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μιχάλη το σετ νοτε 4 και gear s είναι με διαφορά ότι πιο προηγμένο τεχνολογικά υπάρχει αυτή τη στιγμη στο εμποριο;) Είναι μεγάλο κι εντυπωσιακό στο χέρι! Για να δούμε από μπαταρία τι λεει... Θανάση καλορίζικο και σε σένα. Άντε να μαζευόμαστε να τα λέμε... να τα λετε παιδια να μαθαινουμε και εμεις που ενδιαφερομαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 να τα λετε παιδια να μαθαινουμε και εμεις που ενδιαφερομαστε! Βεβαίως. Σκοπεύω να το έχω με twin sim και το βράδυ και στις εξοδους /τρέξιμο κλπ να αφήνω το νοτελι στο σπίτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Βεβαίως. Σκοπεύω να το έχω με twin sim και το βράδυ και στις εξοδους /τρέξιμο κλπ να αφήνω το νοτελι στο σπίτι... εγω το θελω να το εχω στη δουλεια γιατι δε βολευει να κουβαλαω κινητο οποτε με ενδιαφερει και η ανθεκτικοτητα του (κυριως στην υγρασια) καθως και σε ενδεχομενα μικρα χτυπηματα.. και φυσικα ποσο αρμονικα συνεργαζεται (με galaxy alpha εν προκειμενω).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Βεβαίως. Σκοπεύω να το έχω με twin sim και το βράδυ και στις εξοδους /τρέξιμο κλπ να αφήνω το νοτελι στο σπίτι... Μόλις περιέγραψες το τέλειο σετάρισμα!!! :up: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Σχετικά με την μπαταρία, εγώ το ενεργοποίησα χθες πριν το μεσημέρι με 97% μπαταρία , ασχολήθηκα με το στήσιμό του, το βράδυ το έσβησα, το άνοιξα σήμερα στις 8.00 το πρωί και το έσβησα πριν από λίγο με υπόλοιπο 44%. Μια χαρά κατά την γνώμη μου. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλορίζικο Θανάση, και το χρώμα πρέπει να είναι πολύ καλό! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλορίζικο Θανάση, και το χρώμα πρέπει να είναι πολύ καλό! !! Γιάννη αγόρασα και τα 2 χρώματα, τελικά κράτησα το Blue Black και πούλησα το λευκό. Το χρώμα είναι όντως πολύ καλό, το άσπρο δεν άρεσε και πολύ στην γυναίκα μου.. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αναμένουμε εντυπώσεις μετά από αρκετή χρήση. .καλοφόρετο! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Θανάση πως το βλέπεις; θα αντέξει η οθόνη τις κακουχιες της καθημερινότητας η πρεπει να βρούμε κανένα screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Θανάση πως το βλέπεις; θα αντέξει η οθόνη τις κακουχιες της καθημερινότητας η πρεπει να βρούμε κανένα screen protector? Ποιες κακουχιες;;; Στα χωραφια είστε; ;; Μην ακουω σαχλαμάρες! Εγω ραβδιζω ελιες και φοραω το gear 2 και δεν εχει παθει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ποιες κακουχιες;;; Στα χωραφια είστε; ;; Μην ακουω σαχλαμάρες! Εγω ραβδιζω ελιες και φοραω το gear 2 και δεν εχει παθει τιποτα. και γω στα χωραφια ειμαι και κουβαλαω λαστιχα για ποτισμα και βαζω τα χερια σε καναλια με νερο και λασπη. θα αντεξει το gear s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Θανάση πως το βλέπεις; θα αντέξει η οθόνη τις κακουχιες της καθημερινότητας η πρεπει να βρούμε κανένα screen protector? Παιδιά κι εγώ σε λατομείο των φυλακών Αυλώνας δουλεύω, όλη μέρα σπάω πέτρες φορώντας χειροπέδες στα χέρια και το Gear S παρεούλα !!! χα χα χα . Πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι αυτά τα εργαλεία δεν είναι για ανθρώπους που κάνουν βαριά ή βρώμικη χειρονακτική εργασία (εννοώ όχι για χρήση την ώρα της εργασίας τους). Βαγγέλη προς το παρών έχουμε όλοι βολευτεί πιστεύω με τα μπουφάν που καλύπτουν το χέρι μας μέχρι τον καρπό, και κατ' επέκταση και το Gear / Gear 2 / Gear - ότι έχει ο καθένας τέλος πάντων. Θεωρώ ότι στα χέρια μου θα αντέξει, όπως άντεξε και το Gear 2, το οποίο βγαίνει στο σφυρί σε ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά κι εγώ σε λατομείο των φυλακών Αυλώνας δουλεύω, όλη μέρα σπάω πέτρες φορώντας χειροπέδες στα χέρια και το Gear S παρεούλα !!! χα χα χα . Πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι αυτά τα εργαλεία δεν είναι για ανθρώπους που κάνουν βαριά ή βρώμικη χειρονακτική εργασία (εννοώ όχι για χρήση την ώρα της εργασίας τους). Βαγγέλη προς το παρών έχουμε όλοι βολευτεί πιστεύω με τα μπουφάν που καλύπτουν το χέρι μας μέχρι τον καρπό, και κατ' επέκταση και το Gear / Gear 2 / Gear - ότι έχει ο καθένας τέλος πάντων. Θεωρώ ότι στα χέρια μου θα αντέξει, όπως άντεξε και το Gear 2, το οποίο βγαίνει στο σφυρί σε ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Μονο που δεν κάνω πλάκα. Το εχω απ τον Απρίλιο, και το εχω τεστάρει σε πολλες κακουκιες στα χωράφια/θερμοκηπια, ενω το ξεπλενω αρκετά συχνά και δεν εχει παθει τιποτα. Οπότε στα γραφεία, θα αντεξει ρε παιδιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Και ποιος είπε ότι είμαστε όλοι όλη μέρα στα γραφεία; παιζει κι εργοταξιο και διάφορες άλλες συνθήκες. Όπως επίσης αλλά τα gear 1,2 κι άλλο το S που δεν ξέρω τι τύπου οθόνη φοράει και προσωπικά μου φαίνεται πολύ πιο ευπαθης από τους προκατοχους τους οποίους είχα άλλωστε. Όπως και να έχει απλά λίγη προσοχή και δε νομίζω να έχουμε κανένα πρόβλημα. Για να δούμε πως πάει το ρολογακι από θέμα αυτονομίας που μας καίει άλλωστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Και ποιος είπε ότι είμαστε όλοι όλη μέρα στα γραφεία; παιζει κι εργοταξιο και διάφορες άλλες συνθήκες. Όπως επίσης αλλά τα gear 1,2 κι άλλο το S που δεν ξέρω τι τύπου οθόνη φοράει και προσωπικά μου φαίνεται πολύ πιο ευπαθης από τους προκατοχους τους οποίους είχα άλλωστε. Όπως και να έχει απλά λίγη προσοχή και δε νομίζω να έχουμε κανένα πρόβλημα. Για να δούμε πως πάει το ρολογακι από θέμα αυτονομίας που μας καίει άλλωστε... Καπου πηρε το ματι μου για gorilla glass 3 στο gear s αλλα δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καπου πηρε το ματι μου για gorilla glass 3 στο gear s αλλα δεν το βρίσκω. http://www.corninggorillaglass.com/en/products-with-gorilla/samsung/samsung-gear-s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δεν έχει θέμα παιδιά με την οθόνη σε αντοχή κανένα το ρολόι. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Η μπαταρία δείχνει αρκετά καλή. Ξεκίνησα το πρωί (08.00) με το Gear S πλήρως φορτισμένο, μόλις τώρα (20.30 το βράδυ) το έσβησα με υπόλοιπο μπαταρίας 72%. Με την δική μου χρήση (δηλαδή χωρίς SIM , χρήση σε συνδυασμό με το κινητό μου, περίπου 30 λεπτά ομιλίας, 5 SMS και 2 email ), εκτιμώ ότι θα μου κρατάει τρεις γεμάτες ημέρες. Μια χαρά !! Βαγγέλη εσύ πως το βλέπεις για την χρήση που του κάνεις? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Η μπαταρία δείχνει αρκετά καλή. Ξεκίνησα το πρωί (08.00) με το Gear S πλήρως φορτισμένο, μόλις τώρα (20.30 το βράδυ) το έσβησα με υπόλοιπο μπαταρίας 72%. Με την δική μου χρήση (δηλαδή χωρίς SIM , χρήση σε συνδυασμό με το κινητό μου, περίπου 30 λεπτά ομιλίας, 5 SMS και 2 email ), εκτιμώ ότι θα μου κρατάει τρεις γεμάτες ημέρες. Μια χαρά !! Βαγγέλη εσύ πως το βλέπεις για την χρήση που του κάνεις? Θαναση κι εγώ για την ωρα χωρίς sim το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το νοτε κι υπολογίζω κι εγώ σχεδόν 3 μέρες αυτονομία. Η αληθεια ειναι πως με εξέπληξε θετικά, καθώς και λόγω του μεγέθους της οθόνης περίμενα μικρότερη αυτονομία...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Βαγγέλη εκεί είναι η χρήση του. 2.5-3 μέρες χωρίς σιμ και σε εμένα, ανάλογα με την χρήση... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Βαγγέλη εκεί είναι η χρήση του. 2.5-3 μέρες χωρίς σιμ και σε εμένα, ανάλογα με την χρήση... Μια χαρά είμαστε Νικολα λοιπόν για την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ανεβάστε καμμιά φωτογραφία να το δούμε φορεμένο σε χέρι πως δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 με sim καμμια εκτιμηση μπαταριας; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ανεβάστε καμμιά φωτογραφία να το δούμε φορεμένο σε χέρι πως δείχνει Σου παραθέτω το link από το αγαπημένο μου hands-on του Gear S, στο μαύρο χρώμα που το έχω κι εγώ. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: εχω το lg g3 με λολλιποπ και θελω να αγορασω το gear neo. Χωρις root θα μπορεσω να το εκμεταλλευτω πληρως το smartwatch?? Οι εφαρμογες που υπαρχουν επι πληρωμη στο play store θα μου δωσουν πληρη συμβατότητα?? Ξερετε να μου προτεινετε καμία?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts